bugün
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- hayatın sırrını sözlükte aramak7
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır10
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- büyük oyunu görmek7
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz13
- persona değişikliği4
- arkadaşlar buldum5
- ucan tekme atan hipopotam43
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler5
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- şükürcülük6
- 2026 ekim ayı nasıl geçiyor4
- profil fotoğrafı olmayan az takipçili erkek4
- cumadan bir gün önceki gün bugün perşembe7
- iki aylık hesapların şüphe uyandırması4
- diş sıkmak3
- bodrum daki kırolar3
- nervionun beni engellemesi5
- bütün mal varlığını sözlük kızlarına bağışlamak7
- sevilmeyen yazarı evlenme vaadiyle kandırmak3
- kadere inanıyor musunuz2
- fal bakmayı bilen hipopotamlar4
- yeni dökülen asfalta dil atmak3
- saçları permalı sözlük kızı10
- dara düştüm nerdesin3
- tuvalet aynası karşısında fotoğraf çeken nesil2
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna2
- oy kullanım hakkı 20 yaş ile 55 yaş arası olsa5
- 10 ekim 2026 samsunspor trabzonspor maçı5
- biraz erkekleri kötüleyinsene3
- çalıştığınız yerde ibnemsi insanlar var mı4
- adım atmayan erkeklerin gayet mantıklı davranması2
- emevilerin cuma namazı taktiği5
- sözlük yazarlarının yırtıcı kombinleri3
- erkek erkeğe dm'ye çağırmak3
- cennetten 15 günlük deneme süresinde kovulmak4
- bir yolunu bulup unutacağım3
- sabah sabah 500g çikolatalı puding yemek10
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- sizce karizma mıyım13
- burak yılmazdaki taşşağın kimsede olmaması11
- hangi manifest kızısın13
- meksika açmazı macerası16
- anın görüntüsü31
- karakuyu dizisi5
south park 10. sezon 12. bölümü. 2 bölümden oluşur.
2 parttan oluşan south park bölümüdür.
--spoiler--
her dinle alay etmeyi amaç edinmiş trey parker ve matt stone'un beyninde şimşekler çaktı! evet, daha önce, dünyanın en büyük dinleri de dahil onlarca dinle alay etmişlerdi. fakat birini unutmuşlardı. bu din de sayılmazdı ama büyük bir kitleydi en azından. evet, onlar ateistlerdi.
--spoiler--
ateizmle de -afedersiniz- taşağı geçtiler. başka alay edilmedik din veya inanç kalmadı artıkın. helal ossun.
ha yanlız bu bölüm öyle bir bölümdürki, en sonunda komedi bir sürpriz yapar, yarar. 'ahah lebraam ateistlere bak' dedirtir. cartman zaten tek başına bölümü taşır. böyle inanılmaz sürükleyici bir bölüm daha yoktur.
--spoiler--
nintendo wii'nin çıkmasına 3 hafta vardır fakat cartman dayanamamaktadır. o kadar sabırsızdırki, kendini dondurur. uyandığında 2542 yılıdır. tüm dünya ateisttir, fakat değişik isimler altında toplanmış cemiyetleri vardır. ve onlar savaş halindedir. cartman'ın eritilmesinin nedeni ise tüm bu ateizm olayını başlatan kişinin, cartman'ın tanıdığı birileri olmasıdır.
evet, herşey garrison malı ve sevgilisinin başının altından çıkmıştır.
--spoiler--
yanlız o değilde, cartman'ın ilk 3 sezonki dublajı çok daha güzeldi. karşılaştırdım, ve trey'in yaşlandıkça dublaj yeteneğinin kaybolduğuna kanaat getirdim. çünkü cartman'ın sesi, gittikçe stan'inkine benziyor. stan'inki de kalınlaşıyor.
ama ben, cartman'ın, "screw you guys, I'm goin' home!" deyişini seviyordum. bu dublajla da imkansız bu. lan allahsız trey. düzgün yap şu seslendirmeyi*.
--spoiler--
her dinle alay etmeyi amaç edinmiş trey parker ve matt stone'un beyninde şimşekler çaktı! evet, daha önce, dünyanın en büyük dinleri de dahil onlarca dinle alay etmişlerdi. fakat birini unutmuşlardı. bu din de sayılmazdı ama büyük bir kitleydi en azından. evet, onlar ateistlerdi.
--spoiler--
ateizmle de -afedersiniz- taşağı geçtiler. başka alay edilmedik din veya inanç kalmadı artıkın. helal ossun.
ha yanlız bu bölüm öyle bir bölümdürki, en sonunda komedi bir sürpriz yapar, yarar. 'ahah lebraam ateistlere bak' dedirtir. cartman zaten tek başına bölümü taşır. böyle inanılmaz sürükleyici bir bölüm daha yoktur.
--spoiler--
nintendo wii'nin çıkmasına 3 hafta vardır fakat cartman dayanamamaktadır. o kadar sabırsızdırki, kendini dondurur. uyandığında 2542 yılıdır. tüm dünya ateisttir, fakat değişik isimler altında toplanmış cemiyetleri vardır. ve onlar savaş halindedir. cartman'ın eritilmesinin nedeni ise tüm bu ateizm olayını başlatan kişinin, cartman'ın tanıdığı birileri olmasıdır.
evet, herşey garrison malı ve sevgilisinin başının altından çıkmıştır.
--spoiler--
yanlız o değilde, cartman'ın ilk 3 sezonki dublajı çok daha güzeldi. karşılaştırdım, ve trey'in yaşlandıkça dublaj yeteneğinin kaybolduğuna kanaat getirdim. çünkü cartman'ın sesi, gittikçe stan'inkine benziyor. stan'inki de kalınlaşıyor.
ama ben, cartman'ın, "screw you guys, I'm goin' home!" deyişini seviyordum. bu dublajla da imkansız bu. lan allahsız trey. düzgün yap şu seslendirmeyi*.
southpark izleyen biri olmadığım için, ilk başta, "yürü allahım yürü" mü demek oluyor acaba (yürü ya kulum yürü-yü biliyorduk da), diye kendime sormama neden olan başlık..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar