bugün
- en lezzetli balık15
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı12
- karşı cinsteki en itici özellik12
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin10
- ben geldim naneler13
- how'i met your mother marshall5
- yeni biriyle nerede tanışılır8
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum10
- online listesindeki sıralama mantığı9
- sahibinin sesi ile okunan cümleler8
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- karması eksi olan yazarların adam gibi adam olması8
- online listesi neden kaldırıldı10
- mansur yavaş14
- size takılan lakaplar7
- gocu33
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek6
- sorunlarını sevişerek çözen çiftler6
- başta hak verilen sonradan eksilenen yazılar6
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- yerinde olmak istenen dizi karakterleri4
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız5
- en son neye çok üzüldünüz12
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- tevrat geleceği dogru tahmin etti5
- inci sözlük8
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- bik bik vs sarapci koala hatayi4
- game of thrones taki kerhaneci21
- ağlamamak için kendini zor tutmak4
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- true nickli yazar22
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- başkent istanbul olsun11
- karması 4000'in altında olan yazarlar4
- b c d y z i4
- mamudo gurban niye doğdun9
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- arkadaşlar5
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği10
- sevmediğin biriyle sevişmek3
- tai lung vs gocu22
- insanların sizden uzak durması7
- 40 yaşına gelince kadınların kartlaşması7
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın4
- iş yerindeki orospu çocukları8
- uludağ sözlük halısaha turnuvası3
- karton toplarken cin musallat olması5
- ismet kalk çay koy kanka3
- jeffrey dahmer vs nuri alço2
Muhtemelen evde ebeveynlerinin kafasını caddelerde rüzgarla siken ergendir.
la minör akorunu öğrenip sık sık arpej yapan ergendir.
baş parmağını bağlamanın "do" suna basar gibi tutarsa ondan bi cacık olmayacak ergendir
kurt cobain'i dilinden düşürmeyendir. hatta solak olmadığı halde solunu kullanarak gitar çalmayı görenleri bile gördüm.
muhtemelen henüz "eric clapton gitarist deildir, en kralı hammett, gilmour da gitaristmi be benimle aynı hızda çalıyor." diyen insandır. zamanla ögrenilirki gitarda baba hendrix çocuklarıda clapton, vaughan, gilmour, angus young gibi adamlardır. gitar hızlı çalmak deildir ve bu ergenlere önce bu ögretilmelidir.
bir kaç nota öğrendikten sonra yapacağı ilk şey sınıfta gitar çalmak olur. bizim masum, saf kızlarımızda hemen o gitarın büyüsüne kapılıp sevgili ergenimize aşık olurlar. zaten amaç budur, karşı cinsi etkilemek. sevgili ergenimiz kendsini artık bir gitar virtiözü olarak görmeye başlar.
akdeniz akşamları'na saracak ergendir.
mevzu bahi ergen, kafa mikme makinesidir.
baş parmağı bağlamanın "do" suna basar gibi kullanıyosa da bi cacık olabilir. zira;
(bkz: jimi hendrix)
(bkz: little wing)
büdüt:anlamayanlar için açıklıyorum; jimi hendrix little wing introsunda başparmağını bağlamanın "do" suna basar gibi kullanır.
(bkz: jimi hendrix)
(bkz: little wing)
büdüt:anlamayanlar için açıklıyorum; jimi hendrix little wing introsunda başparmağını bağlamanın "do" suna basar gibi kullanır.
ancak şeyimi jimi hendrix olabilir.
hayalleri boldur, iki çalarım karı kız tavlarım hesabına.
hayalleri boldur, iki çalarım karı kız tavlarım hesabına.
Yalnızca kız tavlamak maksadıyla başladıysa çok yakında ağzının payını alacak ergendir.
hayatı öğrenmeye başlayan ninja kaplumbağa. gitarı sırtında her yerde sallamaz, cool tavırlarla etrafa hava atan gerizekalı dönemler.
(bkz: akdeniz akşamları)*
bir arkadaşım gibi sevda çiçeğinin girişini çalıp bırakmasıdır.
ergen diye ayırt etmemek gerekir bu arkadaşımızı. zira gitara başlayan adam diye anılsaydı asıl, kadınları etkilemek için çalıyor olacaktı. aynı şekilde herkes gitara sözlerimi geri alamam ile başlar, haluk levent ile başlar. "ergen" diyerek küçümsemek niye?
her ne kadar bayağı geç kalmış olsa da, yeterince istek ve hırs ile orta halli bir gitarist; hatta iyi bir gitarist olabilir bu arkadaşlarımız.
her ne kadar bayağı geç kalmış olsa da, yeterince istek ve hırs ile orta halli bir gitarist; hatta iyi bir gitarist olabilir bu arkadaşlarımız.
ilk başlarda gerçekten kafa şişirici şekilde çalabilirler bizde o dönemlerden geçtik ama her gitarist anasının karnında solo atmıyordu sonuçta.gittikçe yeni şeyler öğrenip geliştirirlerse iyi bir gitarist niye olmasınlar.bu arada sırf kız tavlamak için gitar çalan kişiler lütfen heder etmeyin o aldığınız enstrümanı bari hevesli bir çocuğa verin bir işe yarasın.
not:gitar çalmasını da geçtim abi bazıları var sırf kızlar tav olsun diye kılıf bulup içine gazete doldurup geziyorlar ya.
not:gitar çalmasını da geçtim abi bazıları var sırf kızlar tav olsun diye kılıf bulup içine gazete doldurup geziyorlar ya.
metallica nothing else matters çalıp gitarı öğrendiğini sanan insandır. oysaki daha yolun başındadır.
kendi haline bırakılıp vazgeçilmez başlangıç parçalarını çalmasına ve bu yolla kız tavlamaya çalışmasına izin verilmesi gereken çatal sesli ergendir.
(bkz: fade to black)
(bkz: one)
(bkz: nothing else matters)
(bkz: akdeniz akşamları)
(bkz: sevdan bir ateş)
(bkz: hotel california)
(bkz: fade to black)
(bkz: one)
(bkz: nothing else matters)
(bkz: akdeniz akşamları)
(bkz: sevdan bir ateş)
(bkz: hotel california)
master of puppets dinleyip çok pis metalci olduğunu sananlardandır.
nonilyon yıl öncesinde steve harris'tir. bence zararlı ve yadırganması gereken birşey değildir. adam gibi çalmaya çalıştıktan sonra.
büyük ihtimalle albüm çıkarma hayalleri kuran ergendir. hayal yani onunkisi hayalperest.
azmini kaybetmemesi gereken ergendir. çünkü çalmayı öğrenirken ilk zamanlar parmaklarda duyulan acı, kişinin istediği gibi çalamama durumu hemen "eee, yeter be, çalmıyorum" deme isteği uyandırır; ki bu durum aslında geçiş dönemidir. Bu geçiş dönemini azimle atlatan ergen, artık istediği biçimde çalabilecek zamanlara yelken açar. Ama bu dönemi yetersiz azimle geçiren ergen, başarılı olamaz.
Parmağınız acısa da, istediğiniz gibi çalamadığınızı düşünseniz de azmedin, başardığınızı göreceksiniz...
Parmağınız acısa da, istediğiniz gibi çalamadığınızı düşünseniz de azmedin, başardığınızı göreceksiniz...
guitar hero gibi fantastik bir icat dururken klasik gitarla çok fazla dayanamayacak olan ergendir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar