bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez19
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- sözlük kızlarının kekleri13
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir4
- korkusuz korkak3
- çorumda konser için müzik grubu öner5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak12
- yeni parti50
- galataport3
- ona bir şey söyle7
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak8
- sevgili4
- huzur5
- habire1222
- kıyafet alışverişi6
- manifest grubu vs tarkan14
- bana onu sormayin4
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim2
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- yine çok fena burnum kanadı3
- 4 mevsim lastiği kullanan erkek2
- parcalandim toparlanamiyorum3
- the odyssey3
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- hikayeyi devam ettir54
- gebze fm5
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- manyak olmaya karar verdim6
- çekirge istilası3
- en iyi web tarayıcısı3
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- taliban vs ışid3
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- whopper2
- nickten isim tahmini yapmak72
- oooo manifest2
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- camlar açık çıplak yatmak5
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi3
- sinem dedetaş6
- kemal kılıçdaroğlu16
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- sözlük erkeklerinin kekleri2
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü3
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı2
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
savunmacı olarakta, hücuma destek veren savunmacı olarakta dünyanın sayılı isimlerinden biridir.
liginde gördüğü en iyi stoperler servet, gökhan, sivok, lugano vs. gibi isimler olan biz pique'ye de bok atar olduk hadi hayırlısı.
liginde gördüğü en iyi stoperler servet, gökhan, sivok, lugano vs. gibi isimler olan biz pique'ye de bok atar olduk hadi hayırlısı.
Son günlerde ibrahimoviç ve shakirayla olan ilişkileriyle gündeme gelen barcelonanın defans oyuncusudur.
an itibariyle hercules kalecisiyle çarpışıp, yüzü kanrevan içinde kalan futbolcu.
her fırsatta cesc fabregas'ın barcelona'ya dönmesi için röportaj veren futbolcu. bunun sebebi bu ikilinin adeta birlikte büyümüş olması şüphesiz.
işte 10 yaşından, 23 yaşına pique-fabregas dostluğu.
görsel
işte 10 yaşından, 23 yaşına pique-fabregas dostluğu.
görsel
ibrahimoviç ile olan fotosunu gördükten sonra adeta yıkıldım.ve beynim olası açıklamalar üretmeye başladı.bir fotoğrafla adama yapıştırmayalım gayliği diyorum bir yandan da o nasıl bir soft andır diyorum.bi de bir muhabir o fotoyla ilgili ibrahimoviçe soru sordu ne düşünüyorsun diye.i. ise aynen şöyle bir cevap verdi:
-eğer gay olduğumu düşünüyorsan hadi bin arabaya bize gidelim hatta kız kardeşini de getir,o zaman anlarsın cevabı!!
muhabir kızcağız dumur oldu tabi.
-eğer gay olduğumu düşünüyorsan hadi bin arabaya bize gidelim hatta kız kardeşini de getir,o zaman anlarsın cevabı!!
muhabir kızcağız dumur oldu tabi.
dünyanın topu en iyi kullanan defans oyuncusu.
dünyanın en iyi defanslarından biri bir de zıplarken gülmesin ne olur harbiden gay mi acaba sorularım tavan yaptı o an.
hızlı bir defans, ağır değil.
ait olduğu renklere yakışır şekilde oynamasını bilen, iyi defans.
Puyol gittiğinde kimse onu aramayacak, çünkü onun yerine pique var. Mükemmel bir defans oyuncusu. Komple bir tandem. Ayrıca tekniği müthiş. United da kendini çok geliştirdi.
Bu arada, yakışıklı lan bu adam. kızlar, defansta oynadığı için pek farketmiyor sanırım.
Bu arada, yakışıklı lan bu adam. kızlar, defansta oynadığı için pek farketmiyor sanırım.
ibrahimoviçle olan fotoğrafları gerçeği yansıtmayan futbolcudur.. kaldı ki çekilen fotoğraf herhangi bir yakınşlaşma anında olabilir, yanağından öpersin, biraz kafanı çektiğinde fotoğrafın çekilir ve dudaktn öpmüşsün gibi görünebilir. zira, gutide de aynı şey olmuş işin sonunda öpüştüğü zannedilen adam babası çıkmıştı..
kısacası, bir deli kuyuya bir taş atmış, 100 akıllı çıkaramamış.. medya da atar ortaya bir şey, herkes inanır ya böyle bir şey işte..
kısacası, bir deli kuyuya bir taş atmış, 100 akıllı çıkaramamış.. medya da atar ortaya bir şey, herkes inanır ya böyle bir şey işte..
gol atma zekası var, 30 metrede adam yakalayamamasını s.keyim.
kız olsam domalırdım önüne.
kale hariç her mevkide oynar, sırıtmaz. teknik, zeka, pozisyon bilgisi, hava hakimiyeti oldukça yüksek.
bir barcelona maçında yediği çekirdekleri hemen önünde oturan bir adamın kafasına atan futbolcu.
ibüneymiş oymuş buymuş anlamam ama bir değil birkaç okuduğum habere göre koskoca Shakira 'yı dürten,saygımın sonsuz olduğu Barçalı futbolcu...
(bkz: gerard pique çekmek yasaktır)
barcelona'nın başarılarında büyük pay sahibidir. eğer puyol'un yanında pique olmasaydı barça defansı milito veya marquez ile idare edecekti. bu adam öyle bir güven verdi ki marquez satıldı, transfer edilen cyghrnsky shaktar'a geri verildi. öyle mükemmel bir insan.
ve bir şey daha var. pique manchester united'da oynarken ferguson, vidic - ferdinand ikilisini stoperde kullanıyordu. yamulmuyorsam rio ferdinand şampiyonlar ligi çeyrek veya yarı finali zamanı bir sakatlık yaşamıştı. ve herkes manchester'ın defansataki bu önemli eksikler yüzünden elenebileceğini söylüyordu, takımın tek güvencesi ronaldo'ydu.
fakat bu sarı adam babalar gibi çıktı sahaya ve adını henüz duymamış olanlara ben burdayım ve defans nasıl yapılır göstericem diyordu. adını duymayan futbol sevdalısı kalmadı o zaman. manchester o sene şampiyonlar ligi'ni kazandı. gerçi finalde şans yanımızdaydı ama tarih şanssızlıkları değil başarıları yazar.
ve sonrasında pique barça'ya geri döndü. şimdi ise dünyanın en iyilerinden.
ve bir şey daha var. pique manchester united'da oynarken ferguson, vidic - ferdinand ikilisini stoperde kullanıyordu. yamulmuyorsam rio ferdinand şampiyonlar ligi çeyrek veya yarı finali zamanı bir sakatlık yaşamıştı. ve herkes manchester'ın defansataki bu önemli eksikler yüzünden elenebileceğini söylüyordu, takımın tek güvencesi ronaldo'ydu.
fakat bu sarı adam babalar gibi çıktı sahaya ve adını henüz duymamış olanlara ben burdayım ve defans nasıl yapılır göstericem diyordu. adını duymayan futbol sevdalısı kalmadı o zaman. manchester o sene şampiyonlar ligi'ni kazandı. gerçi finalde şans yanımızdaydı ama tarih şanssızlıkları değil başarıları yazar.
ve sonrasında pique barça'ya geri döndü. şimdi ise dünyanın en iyilerinden.
Gay olduğuna dair söylentiler olsada adam tapılası bir insan.
Ve benim taptığım nadir insanlardan Shaki'yle çıktığı söyleniyor umarım doğrudur.
Ve benim taptığım nadir insanlardan Shaki'yle çıktığı söyleniyor umarım doğrudur.
çoğu topçunun aksine genellikle formasını şortunun içine sokan topçu.
http://www3.pictures.zimb...arcelona+lUaASDYpmI8l.jpg
uzun boylu da olunca sırıtıyo biraz.*
http://www3.pictures.zimb...arcelona+lUaASDYpmI8l.jpg
uzun boylu da olunca sırıtıyo biraz.*
sarı kart cezası nedeniyle 8 mart 2011 fc barcelona arsenal maçı'nda oynayamacak futbolcu.
van gaal in oynayamaz diye yüzüne bakmadığı , şimdi çatır çutur coşturan * defans oyuncusu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar