bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- uysaljakoben21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- gammaz olmuşum13
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- geceye bir söz bırak3
- aquila bicipite8
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- eski dizileri izlemek3
- reha muhtar25
- kadınların zeka seviyesi2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- minyon kadın siniri5
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- kel erkek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- death2
- bizim delilere bakayım4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- gecenin şarkısı4
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- gocu26
- ses yakışıklılığı2
- semum3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
yeni bir yazar adayı. hoşgelmiş.
yazar adayı, selvi boylu, yağız delikanlı, samsunlu, sınıf arkadaşımdır... hoşgelecektir..
genelde uzun boyuyla bazende yazılarıyla dikkat ceken canım yazarım.
30 ağustos gibi guzel günde doğmus olan insandır kutlamak gerekir.
evlilik dışı çocuk başlığına nasıl olur da piçtir yazar anlayamadığım yazar. doğan çocuğun günahsız olduğunu ve anlayışın nasıl bir şey olduğunu anlatmak istediğim yazar.
süleyman seyfi ogun den pek bi çekinen yazar kişisi. şöyle ki bugünkü türkiye`nin politik yapısı dersinde sözlük hakkındaki malumatlarını almaktan pek bir çekinmiş, topu bana atmıştır. ha ben çekinmedim mi, çekindim çok tırsarım o ayrı mevzu.
yalandan tanım: bugün beraber ufaktan demleneceğim yazar kardeşim. iki de film kiralar bakarız keyfimize.
yalandan tanım: bugün beraber ufaktan demleneceğim yazar kardeşim. iki de film kiralar bakarız keyfimize.
Şebo hayranı olduğunu an itibarıyle öğrenerekten tanışmış olduğum ikinci nesil yazardır. memnun olmuşumdur,kendisinin varlığını öğrenmem vesilesiyle şeboistnet tayfasından birilerini buralarda görmek bendenizi mutlu etmiştir *
kamu maliyesi finaline çalışmak bahanesiyle kapağı benim eve atan yazar kişisi.. kendisi çalışmadığı gibi beni de çalıştırmıyor efendim.. yok neymiş benim evin terası varmış, içsek şöyle bursa ya karşı ne güzel olurmuş.. lan senin vizen 30, ben sınava bile giremedim, 80 lazım lan!!! madem çalışmayacan beni niye engelliyorsun köftehor?!?!! yahu hepsini geçtim, daha çekyat alamadım eve, yanımda uyuyacak, işkillenmiyor değilim anasını satayım.. afahsjslsş.
tanım: bursa yı çekilir kılan insanlardan biri. kardeş derler ya, hah öyle işte.. bi de toprak kendisi.. çay demleyecem ona ben, güzel güzel içeriz. ehehe
tanım: bursa yı çekilir kılan insanlardan biri. kardeş derler ya, hah öyle işte.. bi de toprak kendisi.. çay demleyecem ona ben, güzel güzel içeriz. ehehe
anlamsız bir erkek ismi.uzun boyuna aldanılmaması gereken karakter sahibi güzel insan.
fenerli olması her ne kadar handikap olsa da samsunlu olmasından dolayı her zaman sevilesi insandır. cümlelerin arasına sıkıştırdığı " mec daa" nidalarıyla sohbete renk katar. sözlükteki nesil farkından dolayı eli öpülesi insandır.
dayanması gereken yazardır. *
sair uuserlardan siirler başlığına yazdığı entrilerini iyi oylayanlardan özür dileyerek an itibariyle silmiş yazar.
düğünü olan yazarcık. *
gerçek adını herkesten saklayan,duygusal,uzun ve kadim bir dosttur.
gambazlamak değil aslolan. aslolan bu hataya düşeni affedebilmektir. sevgi adamı yerden yere vurur, ne koca adamlar devrilmiştir; şimdi güçlü olmak, onuru, gururu, bir kenara bırakmak zamanıdır. yoksa bu atmosferde soluklanmak sana zulümdür. en hak etmeyensin, en doğrulardan birisin, şıkların hepsi doğru değildir, doğruyu bulmak gerekir. yolun açık, sabrın sonsuz, başın dik olsun. hayat sana hak ettiğini bir zaman sonra sunacaktır. sabırla bekle!
güncel Önemli Başlıklar