bugün

devrimler gece planlanır gün ışığı uygulanır. devrimde evrimleşme yoktur. düzenin salası sabah verilir öğlen namazı kılınır.
bundan böyle arkadaşlarımdır.
Susma öyle seslenir geceler.
Bir bulut olma sakın peşinden hiç gelemem.
Her yanım yara ve harap,
Sevme öyle kıskanır geceler.
nefesimi daraltan karanlık küreleri. sabahı zor ederim.
Geceler, başımda sevdân.
gündüz gözüyle bile dağıtabilir şarkı.
bülent ersoy'un biz ayrılamayız albümünden damar bir şarkı:

https://www.youtube.com/watch?v=2q4AG-0PEK0
yalnızlığın çok kötü bir şey olduğunun anlaşıldığı zamanlardır.
insanın kendi benliğiyle ve hayalleri ile başbaşa kaldığı zamandır. yoğun duygular içine girilebilir eğer ki platonik aşık iseniz durum daha da berbat bir hal alır o hayalden bu hayale koşmanız muhtemeldir.
Geceleri dinlenince bir gece vakti yağmurlar altında ıssız yollardan dağlara yolculuk ediyormuş hissi veren ayna şarkısı.
geceler bomontiye adanmalı. geceler karablık. derin. agır bi yük bazen. ve de zor cok zor.
çoğul olsa dahi içinde pek çok yalnızlık barındıran gün dilimi.
Uykuya hasretim..
güzel bir bülent ersoy şarkısı.
Geceler; dışarıdaki sessizliği içimizdeki çığlıkların bozduğu... kalbimizin aklımıza sarıldığı, dilimize "yalnızlık" denen o kelimenin yapıştığı , yazın bile üşüdüğümüz maviliklerdir.
Mavi geceler boyunca mavi umutlar büyütür insan ama tan vakti doğmadan batırır onları kan dolu içki şişelerine ve sonra güneşi de batırır yatar , yatar.. bir tek uyurken ne gece karanlık olur ne de mavi uzak.
duygu banyosunun yapıldığı vakitlerdir.
arabeskin kendisi..harbi damar harbi bunalım..
geceler kara tren
geceler
yüklüyor bana seni
geceler
bende bir resmin var yüzüme bakmıyor

demiştir Nazan Öncel ablamız.
hüsran olur geceler.
insanın derdini büyüttükçe büyütüyorlar.
üzgün olduğunda oturup birkaç güzel şarkıyla kafayı dinleyebileceğin zamanlardır.
daha uzun olmalıdır.
nicki tuttum, bayıldım. tebrik edilesi.
massaka'nın çok taşaklı bi türkçe şarkısıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=x7DbbE-BqYk
bülent ersoy'un yardırdığı şarkı...ha şimdi oku desen, şarkıyı uzata uzata piç eder ayrı..
© copyright 2005 - 2026