bugün
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek6
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- gocu28
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- sueda uluca4
- curaçao4
- hilal yelekçi3
- sevgilisine ayı diyen kız6
- zion suzuki2
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- arda güler8
- milli maçı izlemeyen erkek22
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- kemal kılıçdaroğlu15
- naylon çorap fetişi2
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- trt 13
- bardağı taşıran son damla7
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- carlsberg elephant2
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- deyyus u ekber2
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- karısını döven erkekler2
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı4
- özgür özel2
- sadakat2
- japonya2
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi2
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi2
- enayimiknatisii10
- vincenzo montella9
- kadınlar neyden hoşlanır10
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- başıboş köpek sorunu4
- almanya 7 curaçao 12
- avustralya9
- fransa2
- biraderane2
- birader2
- kötü insanların ortak özellikleri4
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
cod 4, starcraft, warcraft, red alert, age of empires 2 ve 3 kullanıcılarını bir araya getirerek kapışmasını sağlayan sunucu ve sunucu programı. şiddetle tavsiyedir.
girdiğiniz odalarda herhangi birinin ismi italik şeklinde gözüküyorsa oyunun başlamasında sorun çıkabilir. programı yeniden başlatmalısınız.
girdiğiniz odalarda herhangi birinin ismi italik şeklinde gözüküyorsa oyunun başlamasında sorun çıkabilir. programı yeniden başlatmalısınız.
fifa 2011 de programa eklenmiş olup, sorunsuz güzel maçlar yapılabilir bu güzel icat vasıtasıyla.
fifa 2011 turnuvaları için sanıyorum nimet evet tam anlamıyla ve bir tanım olarak ki ahaliye sinyal çalıyorum bu bir nimet de hayde kapışağ.
müthiş ötesi program.5-6 saattir age of empires 2 oynamak için afedersiniz götümüzü yırttık denemediğimiz crack patch kalmadı ta ki bu program karşımıza çıkana kadar.krallar gibi oynuyoruz şimdi.
borderlands oynamak için, günlerce hamachi ile kastım, şirkete kurduğum vpnden daha fazla uğraştım, networkingin amına koydum ama çalışmadı çalışmadı olmadı oynayamadık.
sonra bu yazılımı bulduk. install etmesi 2 dk sürmedi. ve hiç bir ayar yapmadan coop oynamaya başladık.
olması gerektiği gibi olan yazılımlardan kendisi tam.
sonra bu yazılımı bulduk. install etmesi 2 dk sürmedi. ve hiç bir ayar yapmadan coop oynamaya başladık.
olması gerektiği gibi olan yazılımlardan kendisi tam.
multiplayer oynamak için orjinal oyun alma zorunluluğunu ortadan kaldırmış harika program.
ama bugünlerde yaşattığı "firewall problem" canımdan bezdirmiştir. denenmedik şey kalmadı; port açma, güvenlik duvarında ayrıcalık tanıma vs... sanırım programdan kaynaklı ve update ile çözülecek.
ama bugünlerde yaşattığı "firewall problem" canımdan bezdirmiştir. denenmedik şey kalmadı; port açma, güvenlik duvarında ayrıcalık tanıma vs... sanırım programdan kaynaklı ve update ile çözülecek.
aptalca problemlerle saatlerimi yiyen program. başlarda hiç sorunsuz oynarken şimdi oyunun ortasında donup masaustune atıp connection closed hatası verip yeniden logging on oluyor bu silsile her 5 dakikada bir tekrarlanıyor. adamı delirtir bu program.
underrated'ın kelime anlamı program. hamachi'de overrated'ın kelime anlamı.
keşfettiğimden beri programcısına etmediğim dua kalmadı.
mükemmel.
keşfettiğimden beri programcısına etmediğim dua kalmadı.
mükemmel.
fifa 2011 , cod4 gibi dahası oyunu odalı şekilde online oynatan program .
abimle empire earth oynarken beni yarı yolda bırakan program. mükemmel bir orduyla şehrini yerle bir edecektim oysaki... tabi o da aynı şeyleri düşünüyor. yanılıyor tabi.
hamachi'yi gaming'in tozlu sayfalarına gömmüş yazılım.
Eviniz rahatında bilmem kaç yüz oyunu oynamanızı sağlıyor yok arkadaşlarla cod 4 atalım internet kafeye gidelim derdi yok oturun oynayın.
Not: Cod 4 oynamak için gamecopyworld den private server exe si indirmeniz gerek benide bayağı bir uğraştırmıştı.
Not: Cod 4 oynamak için gamecopyworld den private server exe si indirmeniz gerek benide bayağı bir uğraştırmıştı.
online olarak age of empires 2-3 oynamanıza yarayan zımbırtı.
çok güzel hazırlanmış bir sistem ne yazık ki çalışan oyunlarımın insert cd hatası vermesini sağlıyor düzelmiyor da silene kadar.
need for speed underground 2 gibi eski bir oyunu bile online oynamaya yarayan programdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar