/887
Kültür simgesidir.
son durumda 6 lisanslı, 3 lisanssız yabancısı bulunan ve son hakkını büyük ihtimalle andrea ranocchia dan yana kullanacak olan furbol takımına sahip klüptür. hepsine lisans çıkarabildikten sonra bomba gibi bir takım yaratma ihtimalli yüksektir.

muslera
semih-ranocchia-hakan
salih(hajrovic)-selçuk-melo-telles
sneijder(umut)
drogba-burak
2000den bugüne kadar ilk defa transfer döneminde gençlere bu kadar çok yatırım yapmış takımım. pek çok genç alındı. üstelik pek çoğuna da hatırı sayılır bonservisler ödendi. bakalım, inşallah tutar bu gençlik aşısı. açıkçası şampiyonluk adına benim fazla bir ümidim kalmadı. ama önemi de yok, bu sezon iyi bir takım olmayı başarabilirse, alınan oyunculardan 2-3 tanesini parlatabilirse galatasaray iyi yoldadır derim ben. bekleyip göreceğiz.
bu haftaki maçını yenebilirse puan farkı yine 7 ye inecektir, yeter ki biz yenelim kalanını fb düşünsün zorlu deplasmanlar onları bekliyor, şubat ayında biz kaybetmezsek fener kesin kaybeder diye düşünüyorum ki o zaman puan farkı 4-5 e kadar düşer hatta daha azına belki, ondan sonra lig yeniden başlar tabii mancini yine hala her maçta yeni taktik denemezse.
45 dk dır Futbol topuyla şiir yazan güzide takım.
hakkında atıp tutanlara karşı istedikleri zaman ne kadar mükemmel olduklarını hiç zorlanmadan ispat eden takım.
galatasaray aşktır!
fransızlar tarafından kurulduğunu iddia eden rakip takım taraftarı vardır.

mesele ne biliyor musunuz? mekteb i sultani nedir, galatasaray nedir, galata sarayı nedir, Galata Sarayı Hümayûn Mektebi nedir, galata sarayı ocağı nedir bilmiyorlar...

"amacı türk olmayan takımları yenmek!" diye bir söz dahi bilmiyorlar...

2. beyazid'i de bilmiyorlar...

şimdi ben bunları kime söylüyorum bilmiyorum ama allah kimseyi tarihsiz yapmasın.

mesela kulübünün başkanlığını yaptığı halde resmi sitesinde kulübünün başkanları arasında göstermeyecek kadar galatasaray kompleksi yaptırmasın hiçkimseyi... çok zor durum zira, boktan bir durum.

atatürk'e suikastten kellesi alınan başkanını gururla koyduğu halde... allah kimseye bu utancı vermesin.
taraftarlarıyla açıkça dalga geçen ekip.

gaziantep deplasmanındaki takımla bursa maçındaki oyuncu topluluğu nasıl aynı takım aklım almıyor.

bu bize çok net takımın keyfe keder maç seçerek oynadığını gösteriyor. maç seçerek şampiyonluk olunamıyor malesef. şu performansın ve mücadelenin yarısını deplasman maçlarında sergileyebilsek iş çok başka bir yere gidebilir.
birazcık inanç , birazcık kenetlenme ile bu sezon 4.yıldızı takması işten bile değildir. fenerbahçe çok abartılıyor. bu kadar iyi görünmelerinin sebebi galatasaray'ın sezonun ilk yarısı boyunca istikrarsız olmasıdır. yoksa galatasaray da istekli olunca dağıtıyor çok fena.
guillermo burdisso ile anlaşma sağladıktan birkaç saat sonra bursaspor' u güzel futbol ve 6 golle yenmesiyle lig ve chelsea maçları için umut vermiş kulüp.

edit: nicolas roma ve inter formaları giymiş ve daha çok tanınmış olan hemşerisi... yanlışlık olmuş, kusura bakılmasın.
gerçekçi olmak gerekirse bu sene şampiyon olması imkansız olmasa da zor olan takım. şampiyonluğun elden kaçmasında ki en büyük etken, terim-mancini değişikliğidir. kast ettiğim ise mancininin kötü bir hoca olması ya da terimin dört dörtlük bir hoca olması değil. sadece lig ortasında yapılmaması gereken bir değişiklik. sudan geçerken at değiştirilmez sözü bu konu için söylenmiş adeta. şunu da belirtmek gerekir ki; şayet şampiyonluk gidecekse bile bursaspor maçındaki gibi güzel oyunla gitsin.
gayet tabi önümüzdeki günler ne gösterir bilinmez. söylediklerimin aksi olursa gayet tabi bu entry afiyetle ve memnuniyetle yenilir.
tescilli şikecilerin şikeyle suçlama ironisine girdikleri nadide takım.
(bkz: galatasaray a şikeci diyen fenerli)
Sadece bursaspora değil alayına giydiren takım.
gerçekten saha içinde futbolcusuyla, saha dışında taraftarıyla beraber tam bir his takımıdır. buradan baba Gündüz'e de selam olsun.
şöyle ki, bugün alınacak skordan herkes yüzde yüz emindi. herkesten ama herkesten belli oluyordu. kiminle konuştuysam bu maçta 3 fark ve daha fazlasını söyledi. hissettiriyor, yaşatıyor renklerin aşkını doyasıya.
hele ki iyi futbol oynayıp kazanınca, hayatı bir başka güzel kılıyor be kardeşim.
https://pbs.twimg.com/media/Bdf1mw7CIAASr-w.jpg
aslan kükremiş geliyor...
Ahmet Çakar'ın Bursaspor maçında şike yapmakla itham ettiği takım.

not: Bilgi içerikli entrydir. "His" "mis" yoktur.*
Puan farkı 7 olmasına rağmen birilerinin deli gibi korktuğu takım. Korkmayın oğlum bu kadar 7 puan var daha. Öyle ki yok efendim şikeymiş de bilmem neymiş de.ulan neredeyse Fenerbahçe'nin literature soktuğu bu kelimeyi galatasaray için kullanmaktan hiç mi imtina etmiyorsunuz hemde hiçbir ceza almamışken. Neyse bu hafta gümbür gümbür gelen takım. Böyle devam edilirse 4 . yıldız neden olmasın?
görsel
bursaspora şikeyle 6 atmış ilk şikeci kulüptür.
şampiyonluk şansı futbolcuların elinde olan takım.

ya maç seçmeden her rakibe deplasman, iç saha demeden aynı şekilde kontsantre olacaklar ve ligi alacaklar ya da sırf iç saha maçlarında keyifleri geldikçe, taraftarın gözünü boyamak için canlarını dişine takıp kendilerini affettirme oyunu oynayıp göz boyamaya devam edecekler.

fenerin pili bitmiş. tık nefesler. bursa maçındaki oyunun yarısı bile yeter deplasmanlara. göreceğiz bakalım, inşallah.
Malatyaspor başkanının şike yaptığını itiraf ettiği kulüp.

http://www.cumhuriyet.com...atasaray_sike_yapti_.html
fenerbahçe' nin kaybettiği, kendisinin kazandığı, puan farkının düştüğü bir hafta hakkında çıkartılan şike söylentileri ironik ve talihsiz olan kulüp. hele bu iddiaları yönelten kişi '' fenerbahçe sevilla' yı elesin, bikini giyerim '' diyen biriyse ciddiyetine inanmak biraz zor oluyor.
uefa ve casdan tepik yemiş azizbahçelilerin boklamaktan bıkmadıkları çınar.

oğlum diyoruz bu şike işlerine girmeyin şu halinizle, rezil ederiz diye ama yok. illa yüzümüze vurun gerçekler, yoksa rahat edemiyoruz diye kuduruyorlar amk.
Ahmet Çakar'ın açıkça şerefsiz bir camia olmakla itham ettiği kulüp.

"Maçta şike olabilir ama...Bursaspor şerefli bir camiadır o yüzden şike vardır diyemiyorum" derken galatasaray'a resmen şerefsiz demiştir.

Niye "Galatasaray şerefli bir camıadır şike yapmaz" dememiş? düşünmek lazım, hımmm.
© copyright 2005 - 2026