/887
son 21 yilda 3 şampiyonluğu bulunan garibanlarin " sampiyonlugumuzu caydilay ühühühhü" diye aglamasina sebep olan takim. bu yil da sampiyon olursak sizin 21 yilda yaptığınızı biz 3 senede yapmış olacağız.. bu 3 yıl içinde şampiyonlar liginde ust uste iki kere gruplardan çıkmamızı soylemiyorum bile.. bir de 4 sene ust uste sampiyon olmamiz var da onun konumuzla alakası yok.

o degil de bursaspor'un son 21 yılda 1 sampiyonlugu var.. adamlar biraz daha kassalar 3. büyük olacaklar. siz hala ankaragucu ühühü felan..
sakat olduğu için sözleşmesi dondurulacak olan bruma'ya garanti parasının yanında maç başı parası ve primlerini ödeyecek olan takım.

lan biz 6 ay işe gidemezsek bırakın maaşı ödemeyi işten atarlar. elemana yapılana bak. haybeye gidiyor ülkenin paraları.
2-3 yıl içerisinde ligi domine edecek takımdır. hatta ve hatta son 2 yıl avrupada gösterdiği başarı ve transferler bunu açık bir şekilde gösteriyor. drogba, sneijder vs olmasa takımda ve bu takım 2 yıl üst üste başarı sağlamasa avrupara bruma, alex, hajroviç gibi genç oyuncuları, yetenekleri alamazdı galatasaray. şuan ki kadro hala gayet iyi olmasına rahmen önümüzde ki 2 yıl içerisinde yeni transferlerle ligi uzun süre domine edeceğimiz bir gerçek. avrupa bekle bizi. bunu inkar eden cidden futboldan anlamıyordur.
ne şike ne para alnının akıyla!
şikeci takımdır. bunu ben söylemiyorum tarihlerindeki efsane başkanlarından biri söylüyor.

(bkz: galatasaray şike yapmadı diyemem) *
Zamanında yönetim kurulu üyelerinin yalancı ve hadsiz dediği kişiye bel bağlayanların bok atmaya kalkıştığı kulüp.
şikebahçenin ezeli rakibi.
http://s1.directupload.ne...mages/140119/iogzg2ny.jpg
acilen stoper ve hızlı kanat adamları alması gereken takım. 2 senedir bu çok belli ama ne hikmetse o bölgelere daha transfer yapmadık ve yapmayı da düşünmüyoruz heralde. bugün önce chelsea-manchester maçını sonra galatasaray-antalyaspor maçını izledim eğer bu şekilde oynamaya devam edersek chelsea içerde dışarda madara eder bizi açık ve net.
Baskanindan dolayi amator Ligde bile mucadele etmeyi haketmeyenlere yine dert olmus takim. Takimim.
hastasıyız hastasıyız sarının kırmızının hastasıyız.

türkiye'nin tek büyük takımı. aşığınım cimbomum.
bir italyan stoper ile defans sorununu çözebilecek takım. *
6-1'den tavşan yapılabilen takım ehi.
https://www.youtube.com/watch?v=WwVc9KRq5e0

türkiye den hangi takımı biliyorsunuz?

-galatasaray
-galatasaray
-galatasaray
-galatasaray

-mersin.
devre arasında başka hangi oyuncuları kadrosunu kadar bilmiyorum ama bu kadro ile türkiye liginde şampiyon olması zordur. şampiyonlar ligi için chelsea belki geçilebilir ama sonrası imkansızdır. eğer sen geleceğin kadrosunu kuracağım diyorsan ve elinde dany, chedjou, amrabat, reira varsa ki bunlar derhal gönderilmesi gereken yabancılarsa işin zor. bunun yanında formsuz bir eboue ve arada sırada form tuttukça iyi olan bir wesley ile artık son demlerini yaşayan türkiye ligi için yeterli ama avrupa için geride olan bir drogba ile nereye kadar gidebilir. bunların için belki en formda ve sorunsuz melo gözükse bile mancini nin bir defans takıntısı ile onu da kaybetmek üzereyiz. zaten bruma sezonu kapattı diye düşünüyorum. gelecekte ne olur bilinmez ama ikinci carrusca olur mu onu zaman gösterecek.

galatasaray eğer defans için iyi bir deneyim ufa tarzı bir stoper almazsa çok sıkıntı çekeceği aşikardır. yine bence net bir golcü ile kanatlara mutlaka net bir açık oyuncusu alması gerekiyor. sen sola reira koyup sağda da kaymalar ile kurtaramazsın. antalya karşısında kanatsız bir takımı gördük. hücüm atraksiyonları ne kadar kısıntı olduğunu ve aciz durumda kaldığını gördük. ortayı iyi kapatan takım sıkıntı yaşamaz. zaten türkiye defans yapan anadolu takımları çok olduğu için bir kaç takım hariç baya sıkıntı yaşayacağız. kendine göre çözüm kanatlı bir sistem geliştirmemizdir.

4-4-2 ye mi dönülür yoksa 4-1-2-3 veya 4-2-1-2 ne format olursa olsun bu 3-5-2 galatasaray için uygun olmadığı aşikardır. şu an mevcut kadro için konuşuyorum. 6 yabancı kuralına göre hareket edeceksek telles, wesley, drogba, melo, muslera bu kadronun vazgeçilmezleri gibi gözüküyor. işte altıncı adam hayro ile eboue veya chej arasında dönecek gibi duruyor. amrabat veya dany artık hangisi gider kalır ne olur bilinmez ama zor gibi gözüküyor.

türk oyuncular ve genel olarak bakarsak belli formatlar oynanabilir;

muslera- telles- gökhan zan- semih- sabri(salih dursun)- melo- selçuk- hayro- wesley- drogba- burak gibi bir varyasyon olabilir. telles i daha görmedik sol tarafı komple otoban yaparsa o zaman duruma göre bir kadro belirlebilir. fakat bence ömer toprak veya artık kimi alacaksa bir yerli stoper bu takıma şart gibi duruyor.
sikik bir tr kupası için futbolcularının bu kadar gergin, artist ve hepsinden önemlisi çirkef olması çok garip.
tanım: kolpa taraftarı olan takım.
devre arasında aldığı tüm türk futbolcuların ne sike derman olacağını merak ettiğim kulübüm.

yabancı alamıyoz bari türk alalım diye takımın anasını siktiniz ya hayırlısı bakalım.
4-4-2 ve 4-5-1 ile başarılı dizilişler üretebilecekken, 5-3-2 ya da 3-5-2 ısrarı ile lig, avrupa ve kupa için beyaz havlusunu sallayan kulüp.
galatasaraylıyım. başarılı olmasını da istiyorum. ama yalan söylemek zor: antalyaspor ve elazığspor maçlarında verilen pozisyonlar, kademe hataları, gol pozisyonu üretme konusundaki becerisizlik, isteksizlik, konsantrasyon eksikliği ile 2. devre için çok belirgin bir ışık yok.
ne zaman ki teknik heyet ve futbolcular '' kendimize gelelim '' der, gereksiz 5-3-2 sevdasından vazgeçilir, o zaman ışık kuvvetlenecektir. yoksa bu taktikle hazard' ın, eto' o' nun, willian' ın karşısına çıkarsan taraftarının kafasında saç bırakmazsın. ligde de kupada da bunaltırsın üstelik.
inşallah her şey düzelir.
Galatasaray Türkiye'nin gururu, taraftarın başının tacı olan çok başarılı adını Dünya'ya duyurmuş bir Türk takımıdır.
Evvela Aşk'tır.
hangi takımlısın diye sorsan bişey demem ama hangi takımlı değilsin diye sorsan galatasaray derim. türkiye'nin hatta dünyanın en iğrenç ve itici takımı. tutanlar da öyle. kürt gibiler.

tanım: turkcell super lig'de oynayan, renkleri sarı ve kırmızı olan bir takımdır.
görsel
çok temiz bir kulubtür.

alenen yapılan şu şike olayına bir bakın isterseniz.
bruma nın gaziantepspor a kiralanması yahu allah aşkına biri şu olayı anlatsın, aylarca oynamayacağı belli olan bir futbolcuyu neden kiralar ki bir takım.
bruma nın gaziantepspor a kiralanması konusunu aptala anlatır gibi, adım adım, yavaş yavaş anlatabilen sabırlı taraftara sahip kulüptür. ha aptal olan yine anlamaz, o ayrı... *
(bkz: bruma nın gaziantepspor a kiralanması) olayında stratejik olarak gayet başarılı bir hamle yapmış kulüptür. üstelik herhangi bir şike veya usulsüzlük de yoktur, bazı kulüpler ile karıştırılmaması gereken, oldukça profesyonel yönetilen kulüptür.
türk futbolunda devrim yaparak fenerbahçeden 6 yiyen güzide kulübümüzdür.
© copyright 2005 - 2026