bugün

galatasaray

futbol takımının ne durumda olduğunun farkında olmayan, atara atar gidere gider yapan, sevilmeyenlerce bile delikanlılığı takdir edilen teknik direktörünün de durumun farkında olmasına rağmen gerekli adımları atmayan ve böyle giderse gittikçe krize girecek takımdır.
takip edenler belki hatırlar, elli kere söyledik bu takımın orta sahası inanılmaz yumuşak, defansı ise rezalet, bu yapıyla başarılı olmak imkansız diye. şampyonlar liginde diğerlerine göre nispeten zayıf bir gruptan son anda çıkması herkesin gözünü bürümüş anlaşılan, sneijder diye tutturulmasından belli. sneijderi istemeden önce komplike bir takım yapacaksın canım kardeşim, sneijder ondan sonra faydalı olur sana. defansa sol beke adam alma 10 gündür sneijder bekle, kasımpaşalılar tarlada gezer gibi baksın dürtsün vursun gol olsun seninkiler izlesin, sen hala sneijderin karısının diyeceklerine kulak ver.
rakiplerinin biri 2 milyon euro transferle karşında, sol beki uğur boral, düşün yani.
diğerinin başında aykut var, inanılır gibi değil ama evet aykut var ve başkanı yeni hapisten çıkmış.
senin hiçbir problemin yok, takımın şampiyonluktan gelmiş, net söylüyorum en az 10 puan fark atmalı bu iki takıma, 18 maçın yarısını kazanabilip hala liderse bunun sebebi diğer takımların yetersizliğidir. düşün yarın beşiktaş yenerse, ki bu beşiktaştan forvetinin hırsızlığı ile puan almışsın, lider oluyor senin yerine.
ve açıkça söylüyorum, crisin ne kadar boktan bir transfer olduğunu söylediğim zaman da dünya kadar eksilendim, yine eksilenecem ama olsun. eğer bir üst düzey stoper ile sol bek almazsa, benim bugün hannover karşısında izlediğim schalke istanbulda en az 4 tane atar galatasaraya, demedi demeyin. entryi silen de şerefsiz olsun.
© copyright 2005 - 2026