bugün
- kürtler eşcinseller solcular ve afyonlular5
- 2027 sözlük kuralları5
- yazın bitiyor olması4
- sözlüğün en sevilen yazarı29
- kadınlar yüzünden sözlüğün bu halde olması10
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- apo idam edilmeli12
- bu saate uyumayan yazarların amacı2
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- ateistlerin yaşama amacı24
- teröriste sövmek artık yasak23
- hemcinsinde çekici bulduğun detaylar3
- zall'ın en başından beri yapay zeka olması3
- kıskanılan nickler4
- sözlükle ilgili endişeler6
- trafikte sinirlenip bağırmak3
- din tartışmanın gereksiz olması3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon11
- sosyalizm'in en büyük handikapı3
- sözlüğe küsmek15
- velvet17
- gta 65
- an itibariyle sözlükte cinlerin dolaşması3
- yeter ulan artık19
- kadınlar yüzünden dünyanın bu halde olması3
- 27 ağustos 2026 ferencvaros trabzonspor maçı6
- öfke6
- savunduğu her fikrin doğru olduğuna inanan insan4
- geceye bir şiir bırak6
- fenerbahçe vs galatasaray19
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- sözlük'ün erkek tipsizleri ve çirkinleri8
- bir kızın kucağınıza oturması6
- ne ister diye düşünüp kadına yaranmaya çalışmak2
- karşı cinste çekici gelen şeyler2
- yaşadığı hayatı başkasının gözüne sokan insanlar2
- sözlüğün siyasallaşması4
- gayler5
- saraca'nın şeklinin ve tipinin değişmesi7
- trabzonspor10
- kafayı kurtarmak3
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler11
- fenerbahçe25
- ingilizler3
- tarihin en kötü lyonu14
- sarapci koala54
- gelin itiraf edelim2
- uzak mesafe aşk2
- hoşlanılan kızın kucağına oturmak4
son 2 yılda gömü bulduğunu düşündüğüm futbol kulübü, nereden geliyor bu kaynak çok merak ediyorum. eğer kendi yağlarında kavrulabiliyorlarsa bravo, ama yok sponsorlarla ve uzun vadeli kredilerle bu pahalı transferler yapılıyorsa gelecekte çok başı ağıracaktır galatasarayın.
hangi takımlı olduğunuzu boşverin de, amrabat için 10.5 milyon euro çok değil mi lan, ister yarısını ister hepsini sponsor versin, o paraya kayseri şehrinin yarısı alınmaz mı?
hangi takımlı olduğunuzu boşverin de, amrabat için 10.5 milyon euro çok değil mi lan, ister yarısını ister hepsini sponsor versin, o paraya kayseri şehrinin yarısı alınmaz mı?
transferde neler yaptığını anlamadığım takımım. devreler yandı sanırım. sürekli görüşmelere başlandığına dair borsaya bildirim yapıyorlar. iyi güzel. transferler kesinmiş gibi duruyor, hadi bu medyanın vs. gazı diyelim. kesinleşmemiş olsun. adam* gelip kampa katılıyor, hala ne transferin bittiğine dair bir haber, ne bir bildirim var. mantıklı bir açıklama bulamayıp, herkese aynı anda imza attırma fetişi yüzünden olduğunu tahmin ediyorum ama borsaya bildirme kısmını nasıl atlatacaklar hiçbir fikrim yok.
Hakkında ne söylense az gelebilecek geçmişi köklü olan takımdır. Adının bile heyecan verdiği, gurur ve umut kaynağı olan spor kulübü. Ayrıca her zaman takım oyununun nasıl oynandığını gösteren, takım ruhunun en çok hissedildiği kulüp.
hala acayip borcu olan takim. cok büyük maliyetlerle, iyi transferler yaptilar ancak hesaplarsak batti batacak dedigimiz besiktas'tan sadece 50 milyon TL daha az borcu var. tamam sampiyonlar ligi, stad, yayinci kurulusun sampiyona verdigi pay iyi hos ama, yinede 315 milyon dolar gibi borctan bahsediyoruz.
http://www.cnnturk.com/20...a.cok/668535.0/index.html
http://www.cnnturk.com/20...a.cok/668535.0/index.html
ambarata verilen paralarla okuz alirdik... şaka bi yana kadromuz kemik gibi oldu resmen.
son günlerde transfer atağına kalkan ezelli rakibimiz.
bi noktayı hatırlatmak isteriz ki melo transferi atlanmamalı.
bi noktayı hatırlatmak isteriz ki melo transferi atlanmamalı.
(bkz: hedef 1 milyon parçalı)
beşiktaş'ın geçen senelerde yaptığı hataya düşüp göte gelecek takımdır. ne kadar sağlam durursa dursun yine avrupa'da hüsrana uğrama ihtimali yüksek takım.
bir de hem hucum hem de savunma yapmayı bilen solbek alırsa şampiyonlar liginde ciddi iş yapacak olan takımımızdır.
Madem tescilli şikeciler, maçları ayarlayıp şike yapa yapa eninde sonunda kendi lehlerine çeviriyor/ çevirecek niye bu kadar kıçını yırtıp borç harç etrafa para saçtığını anlayamadığım takım. Nasıl olsa tescilli şikeciler kazanacağı için bu kadar para harcamaya gerek var mı?
Hayır Fenerbahçe'ye bok atacağım derken kendi kendinizle paradoksa düşüp gülünç oluyorsunuz. azıcık mantık.
Hayır Fenerbahçe'ye bok atacağım derken kendi kendinizle paradoksa düşüp gülünç oluyorsunuz. azıcık mantık.
türkiye ligi için çok sağlam bir kadro kuran ama hala şampiyolar ligi düzeyinde çok iyi bir kadroya sahip olmayan takım. burak, hamit, amrabat nokta transferler ama yeterli değil. umarım birkaç tane çok iyi yabancı orta saha, forvet ve sol bek alınır da (ayrıca melo) cl'de başarılı oluruz.
seneye türkiye ligi için harika, şampiyonlar ligi içinse idare eder kadro kurmuş takımım. şampiyonlar liginde sürpriz yapabilir mi? neden olmasın, dünya futbolunun çöküşte olduğu açık terim'in elinde bu kadro'nun üstün performans sergileme ihtimali üst üste binerse iyi yerlere gidilebilir. şu anda belki balta'ya bir alternatif ve genç bir stoper ki adayım serdar aziz, dışında takıma önerilebilecek tek bir transfer dahi yok. riera'nın gitmesi ise en büyük arzum, hem katkısı 0 hem de aldığı ücret çok yüksek. yedekte zaten culio gibi bir adam var ki katkısı riera'dan çok üst olacağı kesin. şimdi kadroya bakacak olursak rotasyona çok uygun...
---------------------muslera(ufuk)---------------------
eboue(sabri)---semih(gökhan)----ujfalusi(dany)---------balta(çağlar)
hamit(aydın)---------selçuk(yekta)-----melo(culio)-------amrabat(emre çolak)
-----------burak(baros)-------------elmander(umut)--------------------
daha engin, ceyhun, yiğit gibi joker oyuncu sayımız da çok fazla. bu kadro süperlig için harika, seneye için yeterince heyecanlıyız ve şu da açık ki eğer bu takım terim'in kafasındaki futbola yaklaşabilirse seneye çok rahat eder ve heyecanlanırız, çook...*
---------------------muslera(ufuk)---------------------
eboue(sabri)---semih(gökhan)----ujfalusi(dany)---------balta(çağlar)
hamit(aydın)---------selçuk(yekta)-----melo(culio)-------amrabat(emre çolak)
-----------burak(baros)-------------elmander(umut)--------------------
daha engin, ceyhun, yiğit gibi joker oyuncu sayımız da çok fazla. bu kadro süperlig için harika, seneye için yeterince heyecanlıyız ve şu da açık ki eğer bu takım terim'in kafasındaki futbola yaklaşabilirse seneye çok rahat eder ve heyecanlanırız, çook...*
farklı bir bakış açısından değerlendirme:
eski olsun yeni olsun oluşturulan bütün kadrolara bakınca hepsinin bir ortak yanini gördüm. sol bekin değişmez ismi hakan kadir balta
arkadaş o kadar transfer yaptık, yıldız aldık ama sol taraf hep aynı kaldı. üstelik bu adam geçen senenin en çok eleştirilen adamı, gitsin, takımda yeri yok denileni.
helal olsun fatih hocaya. baltaya sap yaptı, değişmez prens oldu adam.
not: en kötü oynadığı dönemlerde dahi baltayı severdim. daha ne hasan aliler gömer bu adam.
eski olsun yeni olsun oluşturulan bütün kadrolara bakınca hepsinin bir ortak yanini gördüm. sol bekin değişmez ismi hakan kadir balta
arkadaş o kadar transfer yaptık, yıldız aldık ama sol taraf hep aynı kaldı. üstelik bu adam geçen senenin en çok eleştirilen adamı, gitsin, takımda yeri yok denileni.
helal olsun fatih hocaya. baltaya sap yaptı, değişmez prens oldu adam.
not: en kötü oynadığı dönemlerde dahi baltayı severdim. daha ne hasan aliler gömer bu adam.
diyoruz ki "elalem kombine satmak için transfer yapar, bu kulübün taraftarı 1 tane transfer görmeden 40 bin kombine aldı" ama yok işte... kime anlatıyoruz ki...
neymiş, taraftarından kaybediyormuş...
neymiş, taraftarından kaybediyormuş...
Türkiye'ye birçok güzelligi yaşatan ve kazanmıs oldugu basarılarla bizi gururlandıran bir takımımızdır. Galatasaray Aştır Aşk Galatasaraydır.
transferin de şampiyonudur.
diğer kulüp taraftarlarının göz yaşları ile izlediği kulüp. hangi transferimize bok atacaklarını şaşırdılar. iki sezondur biz istersek alırız dedikleri adamları -selçuk inan ve hamit altıntop- alamadıklarından mütevellit iyice saldırgan bir hale geldiler. taraftar desteğinin de had safhada olacağı 2012-2013 sezonunda şampiyonluğun en büyük adayıdır.
Bu sezon gerçekten iyi kadro kuruldu. Transferler nedeniyle 3 gün öncesine kadar umutsuzken, şuan bendeki beklentileri üst seviyeye çekmiştir. Umarım iyi işler başarılır ve bizlerde uzun bir aradan sonra Avrupa'da Galatasarayımız'ı izleriz.
iyi gün dostu taraftarı varmış...
be mübarek sen ufolu, wireless'lı stadında hooijdonkları izlerken, ben bratuyla, petre için halkalı'ya gidiyordum, götüm donuyordu benim.
hangimiz kötü gün dostuyuz sence yarraam?
be mübarek sen ufolu, wireless'lı stadında hooijdonkları izlerken, ben bratuyla, petre için halkalı'ya gidiyordum, götüm donuyordu benim.
hangimiz kötü gün dostuyuz sence yarraam?
adını sürekli sol framede görünce yine transfer mi yaptı dediğim kulüp.
cim-bom!
cim-bom!
taraftarının yarısı iyi gün taraftarı, geri kalanların çoğu bilinçli, sorgulayan taraftar, geri kalanı da klasik magandadır.
mesela "fenerbahçelilik" kimliği ile "galatasaraylılık" kimliği muhteva olarak çok farklı şeyler içerir.
örneğin, adnan polat stat açılışındaki yalaka tavırlarından dolayı galatasaray taraftarınca ve camiaca aforoz edilmiş ve başkanlıktan darbe yoluyla indirilmiştir.
aziz yıldırım ise, şike yaptığı mahkemece kanıtlanmasına rağmen fenerbahçelilik kimliği içinde yaptıkları "direniş, cumhuriyet, son kale" vb örtülerle korunmaya çalışılmıştır.
galatasaray, başkanını kulübü küçük düşürecek bir hatasında aforoz ederken; fenerbahçe başkanını ne yaparsa yapsın fenerbahçe için yapıyor diyerek savunur. (zaten bu "17'ye 1" geyiği burdan türeme. fenerbahçe geri kalan bütün kulüpleri ötekileştirirken aslında kendini ötekileştiriyor.)
velhasılıkelam, galatasaray eğitim kurumu kökenli olduğu için diğer kulüpler arasında farklı bir karakter taşımaktadır.
mesela "fenerbahçelilik" kimliği ile "galatasaraylılık" kimliği muhteva olarak çok farklı şeyler içerir.
örneğin, adnan polat stat açılışındaki yalaka tavırlarından dolayı galatasaray taraftarınca ve camiaca aforoz edilmiş ve başkanlıktan darbe yoluyla indirilmiştir.
aziz yıldırım ise, şike yaptığı mahkemece kanıtlanmasına rağmen fenerbahçelilik kimliği içinde yaptıkları "direniş, cumhuriyet, son kale" vb örtülerle korunmaya çalışılmıştır.
galatasaray, başkanını kulübü küçük düşürecek bir hatasında aforoz ederken; fenerbahçe başkanını ne yaparsa yapsın fenerbahçe için yapıyor diyerek savunur. (zaten bu "17'ye 1" geyiği burdan türeme. fenerbahçe geri kalan bütün kulüpleri ötekileştirirken aslında kendini ötekileştiriyor.)
velhasılıkelam, galatasaray eğitim kurumu kökenli olduğu için diğer kulüpler arasında farklı bir karakter taşımaktadır.
Melo yu muhakkak (ya da eşdeğer ve ya daha iyisini) alması gereken kulüp. yapılan transferler başka türlü anlam kazanmayabilir.
14 türkiye kupası, 18 lig şampiyonluğu, 1 uefa kupası, 1 uefa süper kupası gibi nice kupayı kaldırmış, türkiye'de ilklerin teklerin takımı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar