bugün
- anın görüntüsü46
- 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı45
- kızlara yürüme taktikleri13
- telegram kullanan kızın namusu8
- chp den yeni anayasa için akp'ye destek10
- düşün ki o bunu okuyor16
- yazmayan erkek11
- kadınınız meme dekolteli elbise giyebilir mi13
- islamiyet'in aslında aya tapınma olduğu gerçeği12
- mehmet barlas43
- sizce ben yakışıklı mıyım15
- hayattan keyif almak için öneriler14
- cono8
- mehmet şimşek11
- tengir budun ile rakı içip bütün gece sohbet etmek8
- kahve içmeden yapamıyorumcular15
- yeliz yeşilmen dünyanın en güzel kadınıdır9
- koyu yeşil göz14
- yazarların tehdit cümleleri14
- regl sancısı8
- menuet18
- fakirler umurumda bile değil dönemi19
- misafirin yaramaz çocuğu8
- 6 senede 40 kişi toplayan peygamber22
- alttaki yazara bir soru sor13
- asla değişmeyecek fikirleriniz28
- sözlükte bulunması bir şans olan yazarlar9
- kadınların güzel erkeklerin tipsiz olması9
- sözlük yazarlarına yakıştırdığınız meslekler22
- adolf hitler hayranı tipler8
- melissa p8
- 3 haziran 2023 kasımpaşa beşiktaş maçı9
- din bir zehirdir10
- akp'nin uzun süre iktidarda kalması8
- aldığınız en güzel iltifat39
- nazım hikmet14
- birinden iğrenmek için nedenler8
- insanlardan soğumak14
- sözlükten bir kıza mesaj atmak9
- sözlüğün en güzel online kızı13
- yaşar nuri öztürk11
- herkesle iyi geçinen insan24
- hadiama0018
- gecenin şarkısı8
- asla komik olmayan sözlük kadınları16
- kemal kılıçdaroğlu16
- 3 tane karısı olan sözlük yetkilisi9
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun12
- iremga'nın kaldıran fotoğrafı10
- akp'ye yüzde 71 oy çıkan ilçede protesto18

entry'ler (572)
ev temizlenir, ders notları ayarlanır, bünyeyi saran kalma korkusu da bastırdıysa artık zamanı gelmiş demektir.
ceza konusundaki adaletsizlikten öte söylenecek birşey yok.
ancak şöyle bir sıkıntı var:
dışarda oynanacak fenerbahçe maçına rakip takım taraftarı alınmayacak. fatih hoca da ceza aldığı için taraftar kategorisine sokulacak olursa stada giremez. bununla ilgili bir çözüm var mı bilemiyorum ancak bu uygulamada sıkıntı yaratabilecek bir ceza oldu.
ancak şöyle bir sıkıntı var:
dışarda oynanacak fenerbahçe maçına rakip takım taraftarı alınmayacak. fatih hoca da ceza aldığı için taraftar kategorisine sokulacak olursa stada giremez. bununla ilgili bir çözüm var mı bilemiyorum ancak bu uygulamada sıkıntı yaratabilecek bir ceza oldu.
kendi takımlarındaki sistem galatasarayda da var zanneden rakip takım taraftarlarının önermesi.
teknik anlamda ünal aysal başkan olsa da futbol takımından sorumlu olma görevi ali dürüste ve anladığım kadarıyla fatih terime verilmekte. yani işin özünde futbolu idare eden adamlar farklı ünal başkan yalnızca onay vermekte. kaldı ki bütün bunlara rağmen futbolla alakalı söylemlerinde bir yanlışlık olmadığı da aşikar.
ne deseydi ' bir kaç sezon avrupaya gitmeyelim gerekirse ' mi deseydi?
bir insan öyle söylediği vakit federasyon başkanı oluyor karıştırmamak lazım!
teknik anlamda ünal aysal başkan olsa da futbol takımından sorumlu olma görevi ali dürüste ve anladığım kadarıyla fatih terime verilmekte. yani işin özünde futbolu idare eden adamlar farklı ünal başkan yalnızca onay vermekte. kaldı ki bütün bunlara rağmen futbolla alakalı söylemlerinde bir yanlışlık olmadığı da aşikar.
ne deseydi ' bir kaç sezon avrupaya gitmeyelim gerekirse ' mi deseydi?
bir insan öyle söylediği vakit federasyon başkanı oluyor karıştırmamak lazım!
baştacı edilmesi gereken gençlerden.
şimdi anlamadığım şudur;
bu kardeşimiz hangi tür yeni nesil. dindar? tinerci?
helal olsun sana!
şimdi anlamadığım şudur;
bu kardeşimiz hangi tür yeni nesil. dindar? tinerci?
helal olsun sana!
ilkokul talebelerinin organlarını ilk farkettiklerinde söyledikleri gibi bir kelime topluluğu.
bu ne lan!
gerçi doğru kara propagandanın beyazı olmazdı.
bu ne lan!
gerçi doğru kara propagandanın beyazı olmazdı.
öncelikle hepsine selam olsundur.
tanım bittiğine göre kişisel görüşe geçilebilir sanki?
yanlış yoldalardır efendim. en az kemalist olduğunu iddia edip bunu övünç kaynağı olarak gösteren insanlar kadar yanlış yoldalardır.
kişisel fikir özgürlüğü varya hani ülkemizde? bu durumda isteyen istediği gibi düşünemez mi?
sen kimsin benim fikrimi aşağılıyorsun değil mi?
lakin iş öyle değil işte!
sen çoğunluk oldun azınlıkken aklında biriktirdiğin belki de - belki de diyorum bak - ezikliğini yaşadığın senin gibi olmayan iktidarların yerini aldın şimdi. ve aynı - aferdersin - boku sen yiyorsun şu an. ötekileştiriyorsun - kemalistler şöyle kötü böyle kötü -
kardeşim sen şunu mu diyorsun kemalistlerin hepsi kötü biz hepimiz iyiyiz!
o zaman karşında özgürlükçüleri bulursun işte!
ama şunu kabul ediyorsan 'bu başlığı açan kemalistler gibileri yanlış yoldalar tıpkı bizim içimizdeki kraldan çok kralcılar gibi' diyorsan sana selam olsun!
ha yok ben illa iyiyim kemalistlerin hepsi kötü bok öööööö falan diyerek ezikliğini göstermeye çalışıyorsan sana iyi ezilmeler!
tanım bittiğine göre kişisel görüşe geçilebilir sanki?
yanlış yoldalardır efendim. en az kemalist olduğunu iddia edip bunu övünç kaynağı olarak gösteren insanlar kadar yanlış yoldalardır.
kişisel fikir özgürlüğü varya hani ülkemizde? bu durumda isteyen istediği gibi düşünemez mi?
sen kimsin benim fikrimi aşağılıyorsun değil mi?
lakin iş öyle değil işte!
sen çoğunluk oldun azınlıkken aklında biriktirdiğin belki de - belki de diyorum bak - ezikliğini yaşadığın senin gibi olmayan iktidarların yerini aldın şimdi. ve aynı - aferdersin - boku sen yiyorsun şu an. ötekileştiriyorsun - kemalistler şöyle kötü böyle kötü -
kardeşim sen şunu mu diyorsun kemalistlerin hepsi kötü biz hepimiz iyiyiz!
o zaman karşında özgürlükçüleri bulursun işte!
ama şunu kabul ediyorsan 'bu başlığı açan kemalistler gibileri yanlış yoldalar tıpkı bizim içimizdeki kraldan çok kralcılar gibi' diyorsan sana selam olsun!
ha yok ben illa iyiyim kemalistlerin hepsi kötü bok öööööö falan diyerek ezikliğini göstermeye çalışıyorsan sana iyi ezilmeler!
her maçtan önce hafif sakatlığı oluyor. bence bir sene rehabilitasyona gidip güçlenip ardından 2 sene oynamalıdır.
kendi sahalarında milletin kaşını gözünü yaran taraftarların tuttuğu takıma kötü muamele yaptıkları için kötülenen taraftar topluluğudur.
ulan bırakın iki yüzlülüğü iş kendinize gelince nasıl da hopluyorsunuz!
ulan bırakın iki yüzlülüğü iş kendinize gelince nasıl da hopluyorsunuz!
herhangi bir tarlanın işi hallolursa ayşe tatile çıkarsa olabilecek hadise. başka türlü olmaz o iş.
ileride g.t olmayacağımı umut ederek söylemeliyim ki;
2011 - 2012 futbol sezonunun şampiyonudur.
2011 - 2012 futbol sezonunun şampiyonudur.
orda yananların anaları çoluk çocukları anlamaz zaman aşımından hayırlı olsundan.
orda olanlardan ötürü içi yananlar buraların ne kadar boktan yerler olduğunun farkındalar.
yazıklar olsun!
orda olanlardan ötürü içi yananlar buraların ne kadar boktan yerler olduğunun farkındalar.
yazıklar olsun!
düşündükçe içim yanıyor sözlük.
büyük bir allahsız grubunun türkiyenin geleceğini geçmişini aydınlığını cayır cayır yaktığı katliam.
ayrıca zamanaşımına uğramış bir davaya sahip katliam.
büyük bir allahsız grubunun türkiyenin geleceğini geçmişini aydınlığını cayır cayır yaktığı katliam.
ayrıca zamanaşımına uğramış bir davaya sahip katliam.
iyi kadrodur hoş kadrodur.
ancak revizyon yapacağım diye de suyunu çıkartmamak gerekir diye düşünüyorum.
birincisi: gökhan gönül türkiye nin en iyi sağ beki buna hiç lafım yok. peki sürekli zedelenen arka adelesi nolcak? sakatlık problemi yaşadığı vakit türkiye de gökhan gönüle yedeklik yapabilecek sağ bek kimdir? bence o dalga konusu yaptığımız sabridir.
ikincisi: ne olursa olsun hamit altıntop bu takımda olmalıdır. çünkü ilk mağlubiyette takıma abilik yapacak birisi yoktu eleştirileri başlar. malum burası türkiye. muhtemelen sakattır o yüzden alınmamıştır.
üçüncüsü: volkanın kesilmesi hazırlık maçı olduğu için bir gözdağı olabilir ama ileride muhtemelen tekrar çağırılacaktır.
volkanında artık vazgeçilmez olmadığını anlaması gerekir.
bunların dışında abdullah avcı potansiyeli kullanma yoluna gitmiş önceki hocaların yapmadığını yapıp risk almış. helal olsun!
ancak revizyon yapacağım diye de suyunu çıkartmamak gerekir diye düşünüyorum.
birincisi: gökhan gönül türkiye nin en iyi sağ beki buna hiç lafım yok. peki sürekli zedelenen arka adelesi nolcak? sakatlık problemi yaşadığı vakit türkiye de gökhan gönüle yedeklik yapabilecek sağ bek kimdir? bence o dalga konusu yaptığımız sabridir.
ikincisi: ne olursa olsun hamit altıntop bu takımda olmalıdır. çünkü ilk mağlubiyette takıma abilik yapacak birisi yoktu eleştirileri başlar. malum burası türkiye. muhtemelen sakattır o yüzden alınmamıştır.
üçüncüsü: volkanın kesilmesi hazırlık maçı olduğu için bir gözdağı olabilir ama ileride muhtemelen tekrar çağırılacaktır.
volkanında artık vazgeçilmez olmadığını anlaması gerekir.
bunların dışında abdullah avcı potansiyeli kullanma yoluna gitmiş önceki hocaların yapmadığını yapıp risk almış. helal olsun!
adamlar döndü ya la!
aslanlarım benim helal olsun.
aslanlarım benim helal olsun.
keşke hazırlanırken şekip mosturoğluna bir danışılsaydı dediğim savunma.
adam çatır çatır savundu kendini , aziz yıldırım hala millete bok atmakla meşgul.
adam çatır çatır savundu kendini , aziz yıldırım hala millete bok atmakla meşgul.
bir galatasaraylı ve mümkün mertebe objektif olmaya çalışarak söylemeliyim ki bu adam bu savunmayla serbest kalmazsa ben böyle hukuk sisteminin içine sıçayım!
kocaman bir mideye sahiptir.
benzetme değil sözlük kocaman bir midesi olduğu için gitmeye üşeniyordur. malum obezite çağımızın hastalığı!
benzetme değil sözlük kocaman bir midesi olduğu için gitmeye üşeniyordur. malum obezite çağımızın hastalığı!
halihazırda doğru bir harekette bulunan insandır.
şükredilmesi gereken yerde teşekkür edilmesi yanlıştır.
insana teşekkür edilir olum anlamadınız mı daha?
şükredilmesi gereken yerde teşekkür edilmesi yanlıştır.
insana teşekkür edilir olum anlamadınız mı daha?
yıldırım demirörenin başkan olmasıyla götü kurtaracak febe ve bejeke lileri uzaktan izleyen gslidir.
şu an itibariyle bütün futbolseverler olarak b.ku yememize sebebiyet veren şahıs. bjk yetmedi şimdi sıra türk futbolunda sanırım. tff başkanlığı senin neyine acaba?