bugün

/886
hem erkek hem bayan hem de tekerlekli sandalye basketbolunda aldığı kupalarla sezona bundan daha iyi başlangıç yapamazdı. ve fenerbahçeyi yenerek kupaları alması ise ayrı bir konu. her branşda yeniyoruz ak.
özellikle basketbol'da coşmuştur. 1 haftada üç kupa kazanmıştır. bilemkaç maçta (sanırım 10) yenilmemektedir ve son maçında eurolig'Deki rakibini deplasmanda yenerek kazanmıştır.
futbolda da fena gitmemektedir. zamanla çok da iyi bir futbol takımı olacaktır. umarım!
anlaşılan ünal aysal "başarı" sözünü tutuyor. helal olsun! yürüyedur!
asla fatih terim' den daha iyi bildiğimi iddia edemem sadece şahsi fikrimi söylüyorum; genel görüşün aksine 4-4-2' nin galatasaray' ı mahvedeceğini 4-1-4-1' inde selçuk' un kullanılmasını engellediğine inanıyorum. 4-2-3-1 oynayıp selçuk-melo ikilisinin önüne engin baytar-elmander-yekta (eldekiler içinde) üçlüsünden birinin gelmesinin çok daha iyi olacağına düşünüyorum. forvet arkası serbest adam zırvasını asla ama asla istemiyorum. sadece tıpkı real gibi, tıpkı barca gibi hücumcu kanat oyuncularının daha çok sorumluluk alıp daha çok içeri girmesi gerekir.

--------muslera--------

sabri-ujfa-servet-hakan

-----melo---selçuk-----

---------yekta---------

kazım-------------riera

--------elmander--------

hem bu sistemde top savunmadan çıkartabilecek 3 oyuncu olmuş oluyor, handikapına gelince de zaten pozisyon sıkıntısı yaşayan galatasaray' ın bu sistemle oynaması halinde kazım ve riera' nın çok efektif olması dahası orta sahadaki üçlünün de hücuma katılması şart.
afrika'ya gittiğinizde türkiye dediğiniz zaman size verecekleri cevaptır.
çarşamba günü oynanacak gaziantep maçının hasılatını van'a yardım olarak gönderecek ayrıca başkanı ünal aysal'ın da yüklü miktarda yardımda bulunacağı yüce, asil, taraftarı olmaktan gurur duyduğum türkiye nin en büyük spor kulübü.
ayrıca bu akşam saat 19:00 da yardım tırı yola çıkacak olan kulübüm.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/11460.php
23 ekim 2011 van depremi için 26 ekim 2011 tarihinde TT arena'ya gelecek olan yardım tırı vasıtası ile yardım toplayacak olan biricik klubüm. gaziantep maçının hasılatı da bölgedeki depremzedelere bağışlanacakmış. büyüksün ünal başkan.
sözlük yavşakları vandaki depreme üzülmeyedursun kendisine,kültürüne ve insanlığa yakışır bir hareket yapmıştır.#yürüyedurinsanlık
her anlamda her alanda türkiyenin en büyük spor kulübüdür. yine kendine yakışanı yapmıştır.
en büyük taraftar kitlesi kürt kökenli olduğu için kendince yakışanı yapmıştır. hayır, hayır ayrımcılık değil bu. sadece gerçekler...
ben galatasaraylıyım demenin, galatasaraylı olmanın gururunu bir kez daha bize yaşatmıştır. teşekkürler ünal başkan.
van'daki depreme üzülmeyen bir sözlük yavşağı olarak sarı kırmızı renklerine yeşili de ekleyip pkk lıyız biz diye bağırmasını beklediğim kulüptür.

bugün asker, polis, devlet bize yardım etsin diyen belediye başkanı 2 gün önce pkk lının cenazesinde ben de pkk'lıyım, ben de kck'lıyım diyordu. 10000 kişi toplanıp sarı kırmızı yeşil çaputların altında bugün yardım dilendiği türk milletine küfür ediyordu.

insanlığı bilemem ama türklük öldü. cenazesi de yok ortalıkta.

deprem mi olmuş. biliyor musunuz? dün 3 asker şehit oldu.

http://gundem.milliyet.co....2011/1453547/default.htm

ondan önceki gün 1 asker,

ondan önceki gün 5 asker 7 polis,

ondan önceki gün 27 asker. hatta şehit sayısı kürt kaynaklarına göre 87 idi.

ondan önceki gün van halkının seçtiği van belediye başkanı teröristin cenazesine devletin parasını harcadı, pkk bayrağı dalgalanan mezarlığa terörist leşi devletin ambulansıyla çıktı, van belediye başkanı ben de kck'lıyım dedi...

ama boşver yazık. deprem oldu. bırak pkk'yı... hatta hazır şartlar olgunlaşmışken devlet te verelim..

http://gundem.milliyet.co....2011/1453908/default.htm

pkk'lı emrah bayer’in cenazesi ise, bdp van milletvekili nazmi gür, "buraya di̇kkaat!!!" van belediye başkanı bekir kaya, bdp van i̇l başkanı cüneyt caniş’in de aralarında bulunduğu 50 araçlık konvoyla önce başkale i̇lçesi’ne buradan da atlılar köyü’ne götürüldü. köy girişinde çoğunluğu kadınların oluşturduğu grup, örgüt üyelerince sarı- krmızı- yeşil beze sarılı terörist emrah bayer’in cenazesini karşıladı. karşılama sırasında gruptakiler abdullah öcalan ve kato dağı’nda ölü ele geçirilen bayer ile karaboğa’nın posterini taşıdı, pkk ve öcalan lehine slogan atarak köy mezarlığına kadar yürüdü. mezarlıkta kürtçe konuşma yapan bdp van milletvekili nazmi gür, kürt halkının yıllardır barış ve özgür birliktelik için mücadele ettiğini öne sürdü.

Çok değil 2 gün önce belediye başkanının söylediklerine bakması gerekir bizi eleştiren dangalakların.

#kurtlereinsanlıkturkleresittiret
ulan adamlar siyasetle uzaktan yakından alakası olmayan bir iş yapıyor hala sarıyla kırmızının yanına rererööö.insanlığnız bu kadar lan sizin.sanki gelen şehit haberlerine sadece bunlar gibi vatan kurtaran şabanlar üzülüyor.bdpli belediye başaknlarının ve ya vekillerin üzerinden galatasaraya laf atılıyor.sizin gibi adamların artık ölü üzerinden ego tatmini yaptığına emin oldum valla.nesiniz lan siz neyin peşindesiniz?15 yaşından 25 yaşına kadar davar gibi oturup polat alemdar izleyince böyle oluyor demek ki.
tanım:sadece bir spor klübü değil bir kültürün ta kendisidir.futbol anıları tek 90 dakkadan ibaret dangalakların anlayamacağı kadar büyük bir camiadır.*
renklerinden dolayı pkk sempatizanı(çok ağır ve çok adice bir iftira)olarak suçlanan güzide takım, olaya paranoyakça yaklaşan yavşaklara, aziz yıldırımda diyarbakırlı oda pkk lımı? desek nasıl olur, çamur at izi kalsın siyasetine alet olmayacak ve müzesindeki kupaları hesap edersek türkiye nin en başarılı kulübüdür.
paralari kizilay yolu ile aktarmasi cok uygun olacaktir.
Her zaman en iyisi olmayı hak eden klübümüz.
Mensubu olmaktan bir kez daha gurur duyduğum takımımdır. Teşekkür ederim babacığım, beni Galatasaraylı yaptığın için.
neden en büyük bir kez daha gösterdi.
2 tır yardım gonderen + antep maçının butun gelirlerini bağışlayan türkiyenin en büyük kulubu olan galatasaraya herkesin teşekkur etmesi gerekir. ben galatasaraylı olmaktan bir kez daha gurur duydum. yürüyedüraslanım....
yapması gerekeni yapmıştır. aksi durum kombineli bir galatasaray taraftarı olarak beni üzerdi.
aslında söylenecek o kadar çok şey var ki... iki renkten ötürü futbol konusunda mantıklı yorumlar üretemeyen fanatik zihinlerin çamur attığı kulüptür. van' da gerçekleşen felakete duyarsız kalmayıp gereken yardım için kolları sıvamıştır. böyle bir dönem ve ortamda bile galatasaray' ı lekelemek için fırsat kollayan bilinçsizlere söyleyecek söz bulamıyorum. daha iyi fanatik olamazdınız sarı laciverti yanlış tanıtan kardeşim. düşün fenerbahçe' nin yakasından !
bir maçın bilet parasını hiç bir yere gönderemeyecek veya veremeyecek olan takımdır...

Çünkü o biletin parası "anlaşmalar gereği" galatasaray'a ait değildir.
keşke her takım yardım edeydi de biz de galatasaraylı oldugumuz icin gururlanmasaydık siz yardım edin biz agzımızı acmıycaz bak valla yok kürtmüş yok pkkymış bla bla.
(bkz: saldır galatasaray)

(bkz: troll hıncal)
şerefiyle oynayan, şerefiyle yenilen, karşı takım 14 kendileri 9 kişi bile olsa sonuna kadar mücadele eden bir futbol takımına sahip olan kulüp.

(bkz: 26 ekim 2011 galatasaray gaziantepspor maçı)
© copyright 2005 - 2026