bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kel erkek3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- death2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- sevgiliyle kavga etmek2
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- nur suresi 35 ayet2
- sözlük yazarlarına tavsiye4
Müslüman ve ak partili hangi zevat varsa hepsi benim fakemdir. Dava adamı olmak voltran gibi tek adam olmak demektir. Haaa bdvye yazmayı unutma canın sıkılırsa bana tel aç..
Ya oledir işte tayip baba bu dosta güven düşmana korku verir yakında rüyalarına bile giricek heryerde akp goruceksin..
Bazen ben kendimden bile şüpheleniyorum acaba frank'ın fake hesabı olabilir miyim diye, gerisini siz düşünün artık..
görsel
Bu kadar fake hesabı nasıl aynı anda yönetebildiği konusunda ciddi şüphelerim var doğrusu. Ya ağır Bir işsiz, ya da görselde olduğu gibi kendisiyle aynı kafa yapısına sahip ekiple birlikte sözlükte fink atıyorlar. Gerçekten çok yazık..
Bu kadar fake hesabı nasıl aynı anda yönetebildiği konusunda ciddi şüphelerim var doğrusu. Ya ağır Bir işsiz, ya da görselde olduğu gibi kendisiyle aynı kafa yapısına sahip ekiple birlikte sözlükte fink atıyorlar. Gerçekten çok yazık..
Müslüman zevatlar içinde yapacağım çekilişle 3 kişiye çekmeköy veya kavacık star et mangalda sınırsız et.mangal ısmarlayacak zevattır..
iyesta listede iki zevat kaldı.
iyesta listede iki zevat kaldı.
Başka bir arkadaş için de aynı şeyi söylemiştim hiç fark etmez gene aynı şeyi söylüyorum iddiasını ispat edemeyen müfteridir.
Herkes birbirinin fake hesabını ifşa etsin de az gülek amk.
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 olan hesaplardır. hatta tüm müslüman yazarlar benim fakemdir.
zevat frank lucasın yeni yan hesapları ...
" delikli boruyla stadda bekleyen adam "
" kokoreççide son düello "
" midyecide ölüm randevusu "
" delikli boruyla stadda bekleyen adam "
" kokoreççide son düello "
" midyecide ölüm randevusu "
afedersin anasını ziktiler sözlüğün.
Benim tek hesabım var.neysem oyum.
moderatörlerinde haberlerinin olduğu hesaplardır. bizzat sordum cevap veremiyorlar geçiştirip duruyorlar. 5 ile 10 tane arasında vardır.
psikolojide yansıtma diye bir olay vardır. kendi yaptığın şeyler açığa çıkmasın diye diğer herkesi kendi yaptığın ile itham edersin. böylece millet diğerlerine attığın çamurun aslında bizzat senin üzerinde olduğunu fark etmez. o yüzden ben dahil herkese o onun feyki bu bunun feyki diye sallıyor. vpn nedir bilmem hayatım boyunca başka bir şey için bile 1 kere kullanmamışım gelmiş vpn kullanıyorsun diyor.
tabi bunu yapabilmek için biraz zeka gerekiyor yoksa enselenirsin böyle. bir tanesi biz bununla tartışırken gelmiş benim nick altımda aklınca bana sallayıp bu arkadaşı haklı çıkarmaya çalışıyor ama "entry" değil "giri" yazıyor "nick" değil "mahlas" diyor. bu kelimeleri sözlükte kullanan ikinci bir kişi yok düşün adres direkt belli tartışmanın heyecanı ile hangi hesaptan ne yazdığının farkında değil *
(#45826663) entry hala duruyor. ben bunu tespit edip yazdıktan sonra hesap nasıl oldu ise siliniverdi..
psikolojide yansıtma diye bir olay vardır. kendi yaptığın şeyler açığa çıkmasın diye diğer herkesi kendi yaptığın ile itham edersin. böylece millet diğerlerine attığın çamurun aslında bizzat senin üzerinde olduğunu fark etmez. o yüzden ben dahil herkese o onun feyki bu bunun feyki diye sallıyor. vpn nedir bilmem hayatım boyunca başka bir şey için bile 1 kere kullanmamışım gelmiş vpn kullanıyorsun diyor.
tabi bunu yapabilmek için biraz zeka gerekiyor yoksa enselenirsin böyle. bir tanesi biz bununla tartışırken gelmiş benim nick altımda aklınca bana sallayıp bu arkadaşı haklı çıkarmaya çalışıyor ama "entry" değil "giri" yazıyor "nick" değil "mahlas" diyor. bu kelimeleri sözlükte kullanan ikinci bir kişi yok düşün adres direkt belli tartışmanın heyecanı ile hangi hesaptan ne yazdığının farkında değil *
(#45826663) entry hala duruyor. ben bunu tespit edip yazdıktan sonra hesap nasıl oldu ise siliniverdi..
--spoiler--
pekii sende libary hesabı için senin olmadığına dair aynı şekilde yemin edebilirmisin yazıyla görelim.
--spoiler--
libary nickli hesap benim değildir. eğer benim ise ve yalan söylüyorsam sadece kuran ve evliya değil bizzat yüce allah çarpsın.
yemin billah faslını geçtiğimize göre gelelim benim bir türlü "tamam" diyemediğin iddiama. sözlükte bu nickten başka 2. veya 3. veya x sayıda bir hesabım olmadığına dair o kadar yazmama rağmen ısrarla o hesap senin bu hesap senin dediğinde ben ne demiştim ? eğer libary dahil sözlükte 2.bir hesabım varsa ben bu mel mel bakan gibson hesabını silerim arkamdanda şerefsizin teki idi diye anarsınız razıyım. ama eğer libary dahil mel mel bakan gibson nickinden başka bir hesabım yok ise ve sen hala olduğunu iddia edip ispatlayamıyor ama çamur at izi kalsın yapıyorsan sen hesabını silip gideceksin arkandan da top diye anacağız. neden bu iddiaya tamam demiyorsun çok adil bir iddia. madem ortaya bir şey atıyorsun ispat ile yükümlüsün. yüzde 50 yüzde 50 şansın var ben yüzde 50 yi kabul ediyorum sende edebiliyor musun ?
pekii sende libary hesabı için senin olmadığına dair aynı şekilde yemin edebilirmisin yazıyla görelim.
--spoiler--
libary nickli hesap benim değildir. eğer benim ise ve yalan söylüyorsam sadece kuran ve evliya değil bizzat yüce allah çarpsın.
yemin billah faslını geçtiğimize göre gelelim benim bir türlü "tamam" diyemediğin iddiama. sözlükte bu nickten başka 2. veya 3. veya x sayıda bir hesabım olmadığına dair o kadar yazmama rağmen ısrarla o hesap senin bu hesap senin dediğinde ben ne demiştim ? eğer libary dahil sözlükte 2.bir hesabım varsa ben bu mel mel bakan gibson hesabını silerim arkamdanda şerefsizin teki idi diye anarsınız razıyım. ama eğer libary dahil mel mel bakan gibson nickinden başka bir hesabım yok ise ve sen hala olduğunu iddia edip ispatlayamıyor ama çamur at izi kalsın yapıyorsan sen hesabını silip gideceksin arkandan da top diye anacağız. neden bu iddiaya tamam demiyorsun çok adil bir iddia. madem ortaya bir şey atıyorsun ispat ile yükümlüsün. yüzde 50 yüzde 50 şansın var ben yüzde 50 yi kabul ediyorum sende edebiliyor musun ?
Frank bende engelli ne yazdığını görmüyorum.
Bu farenin ne yazdığı görmem için ekstra bir çaba sarfetmeme de gerek yok.kalitesiz vasıfsız ahlaksız bir zavallıya ikna edici cevaplar yazmaktan vaz geçtim.
Bu fareye hakaret edip olması gereken lağım çukuruna gönderiyorum.
Fare
Daha önce de yazdım yine yazıyorum.
Suç senin değil suç sözlüğün ırzına geçmene izin veren ismail de.
Suç moderatörlerde.
Senin bir hünerin yok.
Bizim yönetim vasıfsız.
Seni ve fakelerini ilaçlayip gebertmiyorlar
Ahlaklı yüzlerce kişinin midesini bulandirmana izin veriyorlar.
ismail yapacağın işin amına koyayım.
Bu farenin ne yazdığı görmem için ekstra bir çaba sarfetmeme de gerek yok.kalitesiz vasıfsız ahlaksız bir zavallıya ikna edici cevaplar yazmaktan vaz geçtim.
Bu fareye hakaret edip olması gereken lağım çukuruna gönderiyorum.
Fare
Daha önce de yazdım yine yazıyorum.
Suç senin değil suç sözlüğün ırzına geçmene izin veren ismail de.
Suç moderatörlerde.
Senin bir hünerin yok.
Bizim yönetim vasıfsız.
Seni ve fakelerini ilaçlayip gebertmiyorlar
Ahlaklı yüzlerce kişinin midesini bulandirmana izin veriyorlar.
ismail yapacağın işin amına koyayım.
basliga girip hizlica adres verilen entryi aramak.
bildiğim tüm nickleri engelli bende de. gereksiz ve faydasız biri için sinirimi bozamam.
siz frankın hesaplarını bırakın da aynı kişinin olmasa bile birbirini yalama amaçlı açılan hesaplara bakın. o hesaplardan kimler nemalanıyor ona bakın.
ha cevaptan hoşlanmazsınız orası ayrı.
ha cevaptan hoşlanmazsınız orası ayrı.
sayısı hesaplanamayacak kadar çok olan hesaplardır.
--spoiler--
ifşa olayından sonra libary hesabı gibsona yazdığı en az 40 nik altını hızlıca silmiştir..
--spoiler--
oğlum sende hiç ahlak yok mu ? müslümanım diyorsun kuran evliya çarpsın de inanayım diyorsun kuran evliya yetmez allah çarpsın diyoruz hala geliyorsun iftira atıyorsun. hiç utanma sıkılma allah korkusu yok mu sende ? niye dansöz gibi kıvırıyorsun iddiayı koydum ortaya defalarca tamam desene o kadar eminsen kendinden.
toplamda 790 entry vardı zaten sonradan 5-6 tane daha girilmiş. şu anda 793 entry var nasıl 40 tane entry silinmiş oluyor benim nick altımdan ? size okulda hiç matematik öğretmediler mi. yalan sizin ağzınızda yuva yapmış doğru söyleyince dilinizde yara falan çıkıyordur sizin. bu kadar ağır hükümetçi olmanıza şaşırmamak lazım..
--spoiler--
ifşa olayından sonra libary hesabı gibsona yazdığı en az 40 nik altını hızlıca silmiştir..
--spoiler--
oğlum sende hiç ahlak yok mu ? müslümanım diyorsun kuran evliya çarpsın de inanayım diyorsun kuran evliya yetmez allah çarpsın diyoruz hala geliyorsun iftira atıyorsun. hiç utanma sıkılma allah korkusu yok mu sende ? niye dansöz gibi kıvırıyorsun iddiayı koydum ortaya defalarca tamam desene o kadar eminsen kendinden.
toplamda 790 entry vardı zaten sonradan 5-6 tane daha girilmiş. şu anda 793 entry var nasıl 40 tane entry silinmiş oluyor benim nick altımdan ? size okulda hiç matematik öğretmediler mi. yalan sizin ağzınızda yuva yapmış doğru söyleyince dilinizde yara falan çıkıyordur sizin. bu kadar ağır hükümetçi olmanıza şaşırmamak lazım..
güncel Önemli Başlıklar