bugün

frank lucas'ın fake hesapları

moderatörlerinde haberlerinin olduğu hesaplardır. bizzat sordum cevap veremiyorlar geçiştirip duruyorlar. 5 ile 10 tane arasında vardır.

psikolojide yansıtma diye bir olay vardır. kendi yaptığın şeyler açığa çıkmasın diye diğer herkesi kendi yaptığın ile itham edersin. böylece millet diğerlerine attığın çamurun aslında bizzat senin üzerinde olduğunu fark etmez. o yüzden ben dahil herkese o onun feyki bu bunun feyki diye sallıyor. vpn nedir bilmem hayatım boyunca başka bir şey için bile 1 kere kullanmamışım gelmiş vpn kullanıyorsun diyor.

tabi bunu yapabilmek için biraz zeka gerekiyor yoksa enselenirsin böyle. bir tanesi biz bununla tartışırken gelmiş benim nick altımda aklınca bana sallayıp bu arkadaşı haklı çıkarmaya çalışıyor ama "entry" değil "giri" yazıyor "nick" değil "mahlas" diyor. bu kelimeleri sözlükte kullanan ikinci bir kişi yok düşün adres direkt belli tartışmanın heyecanı ile hangi hesaptan ne yazdığının farkında değil *

(#45826663) entry hala duruyor. ben bunu tespit edip yazdıktan sonra hesap nasıl oldu ise siliniverdi..
© copyright 2005 - 2026