bugün

/35
ülkede hitap ettiği büyük bir kitle vardır. malum, ülkede herkes entel değil, bazı insanlar bütün gün ekmek parası peşinde ve gelince sadece eğlence izlemek istiyorlar.
kanal bunun farkında inovasyona gitmiş yani. yoksa bunca senedir ayakta kalamaz.
iğrençtir ya iğrenççççç. 1 hafta ambargo koyulmalı bence.buna tahamül edebilen insan ya yoktur, ya maldır.
yalçın abinin çözmesi gereken bir türkiye sorunsalıdır.
görsel
kanalın sahibi ve prodüktörler sanırım ağır liseli.
ben o kadar gamsız, kedersiz bir kanal görmedim. dünyanın herhangi bir sorunuyla ilgilenmez, koy götüne rahvan gitsin havasını koklatan televizyon kanalıdır.
halay sevenleri halaydan bıktıran kanal
haberlerini kalite düzeyiyse tartışılmaz.
sonra neden ab'ye giremiyoruz.
15 yıldır takip ediyorum bu kanalı. çizgisini hiç bozmadı. helal olsun.

eheh. bu espriyi az önce zap yaparken hazırladım. bi koşu gelip yapayım dedim.
yıllardır usanmadan türk folklorünü sevdirmek(!) için, her gün halay çeken adamların kanalı.
an itibariyle yarım yarım yaran kanaldır.

stüdyoya demir parmaklıklar getirmişler, saz eşliğinde şarkılar türküler söyleniyor. arkada çay falan demliyorlar.

ahahahahahaha. açın oğlum açın.
şu an hapishanede şarkı söyleyen şalvarlı bir dilber ay'ın olduğu kanaldır.

allah akıl fikir versin.
stüdyosunu düğün salonu olarak kiraya verip vermediği tartışılan televizyon kanalıdır. bazen 7 gün 24 saat halay çekebilirler çok enerji harcayan kanaldır.
yalçın çakır'ın orada yatıp kalktığını düşündürten kanal.
Çoğu insanın televizyonunda 25. kanaldan sonraki kanallara ayarlanmış kendini TV Kanalı zanneden kanal müsvettesi.
bazen gerçek olmadığını düşünüyorum...

ne bileyim, böyle şakadan kurulmuş gibi. o proğramlar, o isimler, top gibi dizisi... o oyunculuk. senaryo.

masucuktan, milletle dalga geçmek için kurulmuş diyorum, sonra allah allah arkadaş. buranın bir yöneticisi falan var, müdür var, yayın yönetimcisi var, bir sürü çalışanı var...

garip lan.
flash, flash, flash dır. şok, şok, şok dur. zik, zik, zik tir. bok, bok, bok tur. 24 saat bir dolu gereksizler silsilesinin bir birini takip ettiği, cidden oturup seyreden insanlara acır gözlerle baktığım tv '' kanalizasyonu ''
bütün kanallar seçim ile ilgili program yaparken halay çekip farklılık yaratan garip gurup bir televizyon kanalı.
an itibariyle her zaman ki gibi halay çekilip, türkü söylenen kanal. arada format değişikliği yapıverin be hocam, araya iki kolbastı..
"kaybın varsa haykır, eninde sonunda bulur yalçın çakır" altyazısını giren kanal.
http://twitpic.com/5sgyuj gibi olayların sık rastlandığı kanal.
türkiye'nin en orjinal ve özgün kanalıdır.

iki kız kardeşin aynı adama vermediği
bir eşin diğerini aldatmadığı
tecavüzün ve çarpık ilişkilerin olmadığı

yapımları yüzünden bu hallerdedir.
oysa ki onlar da çekse bir tacevüz, onlar da liselileri kaşar yapsa benim de bir püskevitim olsa...
An itibariyle demir parmaklıklar ardında bir hanımefendinin şarkısını söylediği show programı yapıyorlar , programın ismi belirtilmemiş .
gökhan taşkın'ın ana haberi sunuşuyla, yalçın abi'nin yüzleştirmeleriyle, halaylarıyla, horonlarıyla ilgiyle takip ettiğimiz kanal.
ananem ve dedemin 24 saat izlediği kanal. hele ki bir izdivaç programı var ki evlere şenlik. sunucunun adı sinem mi ne, açar açmaz tepkileri şu; 'aha sinem çıktı, dur değiştirme'.

ne sinemmiş arkadaş.
© copyright 2005 - 2026