bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı41
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- haşlanmış yumurta3
- openai'ın yapay zekasının kontrolden çıkması3
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası16
- platon un mağara alegorisi8
- yazarların beğendiği kadın tipleri5
- çorapların tek eşleşme sorunu2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- karınızı kucağınızda taşır mısınız11
- ismail kartal24
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- karanlıkta bi şey var hissi9
- sözlük sapıkları12
- kiraz cicegi kolonyasi28
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- match sonrası ilk mesaj algoritması3
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz7
- dünya iyi midir9
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- flört11
- 6668
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- kızılay avm11
- kendini çok önemli sanan yazar14
- jennifer lawrance8
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- anın görüntüsü28
- ağır müslüm gürses sözleri9
- üstteki yazar hakkında bir tespit bırak5
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı5
- fenerbahçe18
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak5
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- maddi dünyanın prensi şeytandır3
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı10
- devlet2
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- üniversiteli eskort kadınlar10
- ıssız kampta kakiş yapacak yer arayan narin insan4
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- ben troll üm7
- tuğba ekinci3
şu sıralar anasayfasından reklam eksik olmamakta.
istediğin müzik türünde şarkı bulabileceğin, dinleyebileceğin, kendi şarkı listeni düzenleyebileceğin müzik sitesidir.
iphone de çalışmayan uygulama, 56465432132165454 saniye sonra calisacagi soyleniyor.
an itibariyle sunucu hatası veren site. 500: Internal Server Error
''we're sorry. fizy is currently only available in turkey.'' yazısıyla playlistimin üzerine yatan, beni grooveshark'a mahkum eden, kalbimi fena kırmış sitedir.
şarkının ortasında reklam müziği çalmasıyla sıçmış müzik sitesi.
birden çalan müziği kapatıp türksel internet reklamı yapan ve bu esnada kapanmayan, sesini kıstırtmayan site. fizy iyisin hoşsun ama reklam esnasında ekranı dondurmanla üçüncü sınıf video sitelerinden farkın kalmadı gözümde.
online müzik festivali kapsamında konserlerine multitapla başlayıp vega, ege çubukçu ve manga ile devam eden, an itibariyle dumanla müziği dibine kadar yaşatan sitedir.
an itibari ile duman konseri keyfini yaşatan sitedir.
adamlar internet üzerinden konserin dibine dibine vuruyorlar. anlık piç nazarı hariç. süper lan. vega için saygı kuşağı resitali sunuyorum. susuyorum. dinliyorum.
an itibariyle multitap konserini yayınlayan site. yarım saat geç açtım, dua ediyorum mutluyum ve ben anlarım'ı söylemiş olmasınlar diye. sanırım ben anlarım başlamak üzere.
edit: başka bir şeye dua etsem iyiymiş, arka arkaya ben anlarım ve mutluyum çaldı.
edit: başka bir şeye dua etsem iyiymiş, arka arkaya ben anlarım ve mutluyum çaldı.
we're sorry. fizy is currently only available in turkey. allah allah. ulan mashable awardsa oy isterken iyiydi. hayır zaten fizy bir bok değil sırf site çabuk açılıyor diye giriyordum arada. şimdi onuda pi* ettiniz. aferin size.
sevdiğin sanatçının tüm şarkılarını sırayla dinleyebileceğin güzel bir site.
10 fizy 1 youtube etmez kıyaslamasında bulunan site.
zannedersem an itibariyle sıçışlarda kendisi. o kadar kurcalarsanız olacağı buydu. skib attınız taş gibi siteyi yenileyeceğiz diye.
an itibariyle giriş yapılamayan site. yeni versiyona geçince çok bozdu.
yeni versiyonunda onlarca hata bulunan, şu an ulaşamadığım(sadece bende sorun var sanırım) müzik dinleme sitesi. aldığı reklamlarla bıktırır.
müzik sitesi sağlam olduğu söyleniyor.
daha kullanmanın kısmet olmadığı site belki bir gün neden olmasın bence olabilir.
daha kullanmanın kısmet olmadığı site belki bir gün neden olmasın bence olabilir.
yeni bir düzenlemeye gitmiştir, umarım kendini bozmaz tekrar. fizy böyle çaresiz fizy böyle ortalarda bırakma
grooveshark ve unippmglobal yerine bir alternatif müzik sitesi. fakat şu sıralar fizy bozdu bozmaz dedim ama bozdu yani.
bir haller olan site. arama yaparken takılıyor. üye girişi takılıyor. listeye ekleme yapmıyor. durum vahim.
an itabiri ile beni dumura uğratan site.tam duygusal moda bağlamışım dream on falan dinliyorum, sigaramı yakmışım uzaklara gidiyorum.derken şarkı bitti 'haydi li li li turkcell nar....' ile başlayan bir reklam girdi.senin amk havaya sıçradım lan birden ne oluyor diye.
2 gündür türkiye dışında çalışmıyoruz diye uyarı veren site. bu site bir de ödül almıştı değil mi?
hala da aynı. allahtan çok daha iyi bir hizmet buldum, grooveshark.com
hala da aynı. allahtan çok daha iyi bir hizmet buldum, grooveshark.com
zorunlu turkcell reklamları dinlettirmeye başladığından yapımcısından tut çaycısına kadar sövdüğüm site.
Şu anda durumu çok kötü olan site. Özellikle site takipçilerini ttnetmüzige kaptıracak olan müzik sitesi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar