/27
ölüm haftasıdır.
Şimdiden strese sokan hatta ve hatta insana şimdiden yaz okulu hesapları yaptıran haftadır.
Şimdiden insanı mide bulantılarına sevk eden, stresten uyutmayan haftadır. Daha gelmeden sancılı semptomları baş gösterdi. Yakın dostu olan kahveden soğutan süreç.
---açılış---

bu okulu-bölümü- yazan ellerimi sikeyim,okumaz olaydım.
notları olan var mı ?
ben sana slaytları atarım kanka, sen fotokopileri ver.
uykusuzluk.
tureng.
küfür.
türkçe düşünememek.
kahve.
normalden çok daha fazla sigara içmek.
sıkıntı.
soğuk.
ev özlemi.

---kapanış---

tek güzel yanı cebimde para kalması, finallere çalışmaktan dışarı çıkılmıyor tabikii.
Geldi yine tipini siktiğim.
yaklasirken ben.

görsel
Cok sukur ki artik girmeyecegim bir sinav iskencesidir..
gsf okuyanlarin korkulu rüyasıdir.
görsel
büte kalmamak için yardırmak. bu bir zaman dilimi felan değil. tamamen mastar halindeki yırtınmadır.
Benim icin yarın başlayacak olandır.

10 da sınavım var laann !
Yeni uğurladığım haftadır. Keşke yeniden başında olma gibi bir imkan olsa. Bir sürü büt var sözlük ve her şey o one shot'a bağlı.
Ulan istanbul kendini ne özlettin be dedirten haftadır bir gün son bulması umuduyla.
Geldiği gibi geçse haftası.
Bugünden itibaren başlayan haftadır.
Sinavlar birer gun arayla yapiliyorsa eger sizi daha da bezdirir. Ortalama 2 hafta surer birde bunun finaller baslamadan once ki son hafta calismasida vardir. Yani final haftasi ortalama 3 haftadir. Bu kadar sure yogun ders calismak son sinavlara dogru kendini salivermeyi ve bos vermislik hissiyatini beraberinde getirir. Bundan dolayi son sinavlara daha cok var calisirim denmemeli erkenden elden cikarilmalidir.
görsel
Örselendiğin, delice yorulduğun haftadır.

Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi diyerek sürünürsünüz.
genelde odaya hapsolunur. ama pekte çalıştığım söylenemez.
Sıradan haftalardan daha tembel olarak geçirdiğim hafta. tembel hayvana döndüm resmen.
You have got questions
I have nothing
So what s the problem
Let s do it quick.
uyurdum önceden 8-9 saat
şimdi uyumamaktan gözüme girdi at
keşke nasıl geçti diyo soranlara
ateş ettim diyeydim pat pat
Ders çalışırken aniden gelen hayatı sorgulama ihtiyacı?
büte bırakmanın rahatlığıyla geçirdiğim hafta.
Haftasonu iki sınavla başlıyorum. Umarım kötü geçmez.
© copyright 2005 - 2026