entry'ler (40)

sağlık para seks hariç en mühim olan tek şey

Kendini bilmektir kendini bilen insan kendisi iÇin neyin önemli olup olmadığına karar verir zaten.

geçmişte yaşamak isteseydin bu hangi yıl olurdu

ilkel yaşamın halen var olduğu herhangi bir yıl işte.

gene olsa gene yaparım denilen şeyler

Üniversite tercihini Ankara'dan yana kullanmak bir cezbediciliği de yok ama neyse :(.

final haftası

Ulan istanbul kendini ne özlettin be dedirten haftadır bir gün son bulması umuduyla.

ben bir yumurta bile kıramam kızları

isteseler kırarlar isteyince her şey yapılır.

regl sancısı

Öleyim de kurtulayım dediğiniz sancı Çeşididir.

kürt şirin

Kürt şirin şirinler köyünde barınmaz barındırılmaz tıpkı burdada yansıtıldığı gibi. La ne Çok at gözlüklü dar görüşlü koloni var.

sevgiden daha çok muhtaç olunan şeyler

Öyle bir şey yok.

neden uyuyamadığınızı açıklayın

iÇmekten kaynaklı bir mide bulantısı bir daha iÇmiyorum mk gecenin bu saati ne işim var benim lan.

sözlük yazarlarının gözleri

Benim de beyaz kirpiklerim var olur mu?

17 yaşındayım malbora içiyorum

18 yaşındayım süt içiyorum.

türkiye nin utanç kaynağı

Düşünme kabiliyeti bulunmayan bir grup insan Tarafından yönetilmeye çalışınılıyor olması.

kızlar neden efendi erkeklere aşık olmaz

bugün bir şey öğrendim. genelleme yapıldığı zaman adı üstünde genellemede olsa aralarında bir tane dahi istisnai bir durum varsa yapılan yine de genelleme iftiraya girermiş. velhasıl diyeceğim şudur ki iftira atmayalım arkadaşlar hayat kısa.

araştırma görevlisi

tabii bu araştırma görevlilerinin bir ömür araştırma görevlisi olarak kalacağını düşünmek çağımızın hastalığı olmamalı. onların da isterlerse bir gün prof olacağı unutulmamalı. aynayı biraz da kendimize tutmalı.

karaktersiz kadın

karaktersizliğin seviyesini iki bacak arasına bakarak derecelendiren endemik türleri (!) göz önüne koydurtan başlıktır.

sözlük yazarlarının itirafları

düşmanımı evime davet edip çay ikram edcek kadar iyi olmayı istememek. herkesin içideki iyiyi orada bırakmaya çalışma çabaları.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

ben howard - promise
https://www.youtube.com/watch?v=CVUOTzoVeZA

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

sorularınıza kendi dünyanızda cevap arayın cevaplar daha özgün oluyor.

sözlük yazarlarının küçük mutlulukları

labarotuvarda bulunmanın hayalini kurmak.

batılılaşma

türkiye comhuriyeti üzerinde yaşayan yobazlar, iki yüzlüler, pis fırsatçılar yüzünden halen hayatta geçirilememiş can bulamamış düşüncedir yaşam tarzıdır. çünkü her mevzuda taş atılan bir eğitim sistemimiz var. eğitim bir insanı hayata hazırladığı gibi istediğiniz her şeyi entegre edebileceğiniz bir beyne de aynı zamanda can veriyorsunuz. demem o ki bu bahsedilen başlığın buralarda mevcut olmadığı ama olmasını istediğimiz durumda eğitimle sağlanabileceği. feodallikten çıkılamadı. bireysellik halen kapsamdışı. bakınca görmek görebilmek hiç olmadı.
© copyright 2005 - 2026