bugün
- iremga32
- anın görüntüsü28
- narsist birine aşık olmak5
- neden haklı serisi2
- beklenen doğru insanın bir türlü gelmemesi2
- tolga turan2
- süleymancılar10
- okullara 30 bin bahçe görevlisi alınması2
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi8
- modern çağın mutsuzluk nedenleri2
- entelektüel insan bulmanın oldukça zor olması2
- karşıdakinin yalan söylediğini anlamak ama susmak2
- nick vermeden bir yazara seslen12
- afrika sömürülmese gelişmiş olur muydu3
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni2
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- geceye bir şarkı bırak3
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- en sevdiğiniz hayvan4
- sabah namazının fazileti3
- haftanın gammazları listesi25
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- götünde donu olmayıp tatile gitmek3
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- velvet8
- alkolizm eşiği2
- zurna dürüm4
- kavun kokusu4
- perseid göktaşı yağmuru4
- anne ile seks yapmak5
- uyudunuz mu4
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- görür görmez artılanan yazarlar4
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- nevşehir denince akla gelenler4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- nihavent bey bay birader4
- dayanamayıp kitap almak7
- sigarayı bırakmak4
- sözlüğe efsane filmler bırak7
- kocu7
hulya avsar a askını itiraf eden sanatcı(?)
hülya avşar'a ilan-ı aşk etmiş amma ve lakin aşkına karşılık bulamamış kişi, kurum veya kuruluş.gerçekten devasa ellere sahiptir.
(bkz: ferhat beautiful)
burt reynolds' a benzerliğiyle beni benden alan türkücü.
örnek için; http://img119.imageshack....629/burtreynoldssmsp6.jpg
örnek için; http://img119.imageshack....629/burtreynoldssmsp6.jpg
bu adamdan, daha kiro birine sahit olmadim henüz. ibrahim tatlises bile beyefendi bu adamin yaninda.
"kalp yangını" isimli türküsünü "heart fire" adı altında ingilizce yorumlayacağını söyleyen, önüne geleni dudaktan öpen metroseksüel türkücü.
itici insan. nedense mide bulandırıyor. uyuz...
bıyık ve kaş'ın fazlasının nasıl bir faciaya neden olduğunun en iyi örneği olan insanımsı yaratık.
ünlü ve ünsüz harfleri her seferinde karıştırmakla sanat aleminde prim yapmaya çalışan ve yarışma programların vazgeçilmez soytarısı.
beyoğlu,taksim,harbiye civarında fosforlu yeşil t-shirt üzeri deri mont kombinasyonuyla gezen ve karşılaştığınız an tüm sinir sisteminizi alt üst edebilecek bakışlara sahip türkücü.
hasta insan. güzel soyadının bence alınması gereken varlıktır. *
önündeki yazıyı zorlanarak okuyan,türkçe konuşurken kasılan insanımsı.
çakma deriden ceketine, beyaz ''kadir inanır kaşkolu''na hasta olunası, samantha fox'un bile vermek için can attığı sanat güneşi. çıktığı son 3556566 programa aynı kostümle katılması imajını koruduğunun salt bir göstergesi *.
seray sever'le olan kısa düetini gördüğüm andan beri aklıma geldikçe güldüğüm adam.
http://tinyurl.com/2k7hyy
http://tinyurl.com/2k7hyy
tek sucu sanattan ve sanatcidan anlamayan, akli estikce sanatcilari linc etmeye calisan bir toplumda yasiyor olmasi. kadife sesi ile dunyanin baska bir ulkesinde yasiyor olsaydi su an milyonlari pesinden kosturuyor olabilirdi.
erovizyona ingilizce şarkı ile katıldığında da cümle aleme rezil olma sonucunu doğurabilecek arabesk şarkıcı.
alnında ben kıroyum yazan*, ekranlarda görünmek için her türlü şebekliği yaparım diyen kişi.
türkücü..
bu adamı alkışlayanların da olduğu aklıma gelince kendime şüphe ile yaklaşıyorum.hayır türkü de dinlerim , arabesk te dinlerim ama bu nedir yahu ?
bu adamı alkışlayanların da olduğu aklıma gelince kendime şüphe ile yaklaşıyorum.hayır türkü de dinlerim , arabesk te dinlerim ama bu nedir yahu ?
göz bebekleri kaş çıkıntısından rekor seviyede içeride olan canlı...
hafta sonu öğlen saatlerinden sürekli taksim de görülebilen yaratık.mala gibi eli vardır, inşaat ustası olsaydı harc'ı tuğlalara kendi eliyle sıvayabilirdi.ayrıca kendisinin yoldan genç kızın peşine takılan bıyıklı abilerimizin idölü olduğunu düşünmekteyim.geçen sene beyaz show'da samantha fox'u dudaklarından emmiştir.3 sene önce atv de ünlüler çiftliği yarışmasında hilal cebeci'yi samanlıkta kıstırarak* değişik fantezilerini gerçekleştirmeye çalışmış türkücü...
ünlüler çiftliği yarışmasında (bkz: hilal cebeci) ile girdiği bi diyalog
ferhat guzel: looww sizden korkulur, looouww korkulur vallaha korkulur looooww.aboww...
hilal cebeci: ya ferhat ne diyorsun sen ?
ferhat guzel: (sesini yükselterek) laaauuoww sen demedin mi geçen gün, ferhat la iyi anlaşıyoruz.
hilal cebeci: ya saçmalama ferhat yok böyle birşey.
ferhat guzel: loooouuww sizden korkulur anam avradım olsun..
ferhat guzel: looww sizden korkulur, looouww korkulur vallaha korkulur looooww.aboww...
ferhat guzel: (sesini yükselterek) laaauuoww sen demedin mi geçen gün, ferhat la iyi anlaşıyoruz.
ferhat guzel: loooouuww sizden korkulur anam avradım olsun..
(bkz: gogullemek)
ibrahim tatlıses' in yandan yemişi.
hafta sonu öğlen saatlerinden sürekli taksim de görülebilen yaratık.mala gibi eli vardır, inşaat ustası olsaydı harc'ı tuğlalara kendi eliyle sıvayabilirdi.ayrıca kendisinin yoldan genç kızın peşine takılan bıyıklı abilerimizin idölü olduğunu düşünmekteyim.geçen sene beyaz show'da samantha fox'u dudaklarından emmiştir.3 sene önce atv de ünlüler çiftliği yarışmasında hilal cebeci'yi samanlıkta kıstırarak* değişik fantezilerini gerçekleştirmeye çalışmış türkücü...
ferhat guzel: loooouuww sizden korkulur anam avradım olsun.
ferhat guzel: loooouuww sizden korkulur anam avradım olsun.
hayattaki amacını öğrenemediğim insanlardan biri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar