bugün

/790
bugün biz üzüldük galatasaray'la.
umarım bugün bizi sevindirecek takım.
Bugün Türkiye'ye futbolu ögretecek olan takimimiz.
uefa kupası'nda yarı finale çıkmakla avrupa fatihi olunacağını zanneden andavalların tuttuğu takım.

geçen sene uefa yarı finalinde kimler vardı?
2011'de?
2010'da?

yok. öyle mal gibi kalırsın. açarsın wikipedia, oradan bulmaya çalışırsın.
avrupa' da türkiye' yi temsil eden bir türk kulübüdür. dolayısıyla bugün lazio' yu iyi bir futbolla yenmesi dilenendir.
galatasaraylıyım. süper ligde yenilmesini, fark yemesini isterim. çünkü rakibimdir. ama avrupa' da sonuna kadar desteklerim. çünkü ülkemi seviyorum ve futboldaki ülke puanına değer veriyorum.
en güzel sevgiliden bile daha kutsal gelir onun renkleri. stada gittiğimde boğazımın yırtıldığını hissetmezsem o galibiyetin pek bir anlamı olmazdı benim için. şimdi mabetten ayrı düştüm uzaklara. ama kalbim hep orada, o statta. doğup büyüdüğüm, 7 ceddimin yaşadığı o güzel mekanda olamamak ne koyuyor bir bilsen bana.

sen öyle yücesin ki kalbimde, evleneceğim insana "fenerbahçe'nin maçı bu, bundan özel bir gün olamaz" deyip ayrılığı göze aldığımsın.
sen annemin gitme demesine rağmen evden kaçarak, göztepe'den stada koşa koşa geldiğimsin.
sen çubuğun sadece kraker olmadığını, bir efsane olduğunu gösterensin.
sen fenerbahçesin, canım feda olsun sana. hiç bir şeye değişilmez, senin sevgin bu dünyaya.
umarım lazio'yu bu maç boş geçmez de tarafsız sahaya avantajlı gider.
sözlükteki sevilmeyen takım. ben de sevmiyorum ama bu nedir arkadaş?

(bkz: #19240145)

--spoiler--
fenerbahçe'mizin penaltıdan 1-0 yaptığı maç.

not: trabzonspor'luyum.
--spoiler--

7 dakikada 14 eksi nedir. ulan sanki birşey dedik. ne çekemez adamlarsınız lan. trabzonda az fenerli sikmedik de sizinkisi orospu çocukluğu!
2013 uefa yarı finalisti olacak olan takımdır.

dileğim o ki kendilerini şamp. liginden eleyen chelsea'yi finalde yenip kupayı alırlar.

zira bizim cimbomlu sikko takımdaşlar geçmişle övünmeyi artık bırakmalı. bunun da tek yolu fenerin kupayı alması.
uefa kupasında emin adımlarla yürüyen canı gönülden bu kupayı alması için destek verdiğim her şeyden önce türk takımıdır.

dip not : galatasaraylıyım.
türkiye'nin en büyük kulübüdür.
avrupada iyi giden takım. ama şampiyonluk çok zor be hacı.
evinde 2-0 yendiği lazioyu seyircisiz deplasmanda yüzde 90 eleyip yarı final oynayacağını düşünürsek, yarı finalde chelsea gelmediği sürece yine yüzde 90 final oynayacaktır, haliyle final rakibi de chelsea olacaktır. 13 yıl sonra uefada bir final daha hatta bir uefa kupası şampiyonu türk takımı daha görebiliriz türk milleti olarak, ki görürsek milli takımın kahrettiği ortamda ilaç gibi gelecektir.
Avrupa arenasında gümbür gümbür ilerleyen Türkiye'nin en büyük kulübü.
atletico'nun grubundan lider çıkan bate için bate de rezalet takımmış yeaaa, napoli'yi 5 golle eleyen plzen için plzen de berbat takımmış yeaa ve şimdi de tottenham'ın grubundan lider çıkıp mönchengladbach'ı eleyen ve sonra da stutgart'ı sürklase eden lazio için lazio tırt takımmış yeaaa yorumlarını duymamıza sebep olmuş takımım.
bunlar fener'e karşı kötü oynadıysa fenerbahçe'de vardır bir beceri belki di mi? kaldı ki bu takım marsilya ve gladbach'ın grubundan lider çıktı.
bugün lazio karşısında bizleri güldürmüş, 25 yıldır tuttuğum takımım.
bazi ibneler gibi 13 yil basimizin etini "ama bizim uefa kupamiz var!" diye yemedigi sürece, kupayi almasini cidden istedigim takim ve kupa'nin en büyük favorisi.

öyle ibnelik yapmazsiniz dimi lan?!
uefa kupasının sapını yarı finalde alacak olan takım.
heyecandan öldürür gibi yapıp ölümüne sevindiren, candan öte olan takım.
chelsea harici kupadaki en güçlü ikinci takım. tottenham da bale sezonu kapattı.
Lazio' nun sert futboluna teslim olmadan, mücadeleci, formanın ağırlına yakışır bir futbol oynamış takımdır.
fenerbahçe gibi oynadığı, formaya yakışan bu azmi, bu hırsı sahaya yansıtıp, bize bunu hissettirdiği sürece, yense de, yenilse de, elense de s.kimizde değil.
Tüm renkdaşlarımın da böyle hissettiğini biliyorum.
Yeter ki büyük fenerbahçe' ye yakışan yürekli futbolu oynasın, gerisi fasafiso...
insanı sevinçlere garkeden, mutluluktan zırıl zırıl ağlatan canım.
Allahın izni ile bu sene en başından beri uefa kupasını alacağını söyleyip durduğum takımım. Allah'ta blir kimse inanmazken ben inanıyordum bu gazoz kupasını alacağımıza ama neden istediğimi herkes bilir tahmnimce. 13 yıldır başımızı sikip atanlara "yeter artık kardeşim bak bizde de var amk.kupası ,artık şampiyonlar ligi önemli olan" diyebilmek için.
uefa kupasını alırsa bazı götverenlerin "kupanın eski şeyi kalmadı" diye küçümsemeye yelteneceği takım.
Elediği her takımdan sonra; "Adam gibi bir takım çıksaydı karşınıza, görürdünüz gününüzü." tarzı çocukça yorumların yapıldığı, Allah' ın izniyle yarı final kapısını aralamış olan Türk takımıdır. Artık bu ülkenin buna ihtiyacı var, haydi çocuklar.
dün gecemizi güzelleştiren büyük takım. lazio karşısında tam anlamıyla oynaması gerektiği gibi oynadı.

aykut kocaman iyi analiz etmiş lazio'yu tebrik etmek lazım.

salih'i biraz daha erken alabilirdi tabi. olsun.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026