bugün

/790
(bkz: fenerbahçe düşmanlarının anlamadıkları/#16078277)
önce spiderman'i alan ardından ironman'i kadrosuna katan futbol takımıdır.

spiderman : mehmet topal
ironman : egemen korkmaz

not: ayrıca egemen'in transferi ile boğazdan geçmeye çalışan hamsileri deliye döndürmüştür. iyi de olmuştur.
rakiplerini o kadar ezmiş ki adamlar her gün gelip bu başlığı ağlama duvarına çeviriyor.
bu başlık;
(bkz: gs nin bir transfer döneminin daha içine etmesi)

bu da güya bir yazarımsının silinmeden önceki entrysi;

--spoiler--
anası alem malı orospu çocuklarını ilgilendirmeyen olaydır. biliyorum ananızda 12 mayıstan kalma yarrak silueti kaldı ama kadın erkek işine karışmamalı.
--spoiler--

şike, hak, hukuk, etik diye anıran yavşaklardan bir alıntı. halbuki olay tamamen kendi aralarındaki tartışmadan ibaret.
şikesi devlet tarafından tescillendiği halde hala büyüklükten bahseden takımdır.
taraftarıyla, oyuncusuyla, yöneticisiyle asla kinini unutmaması gereken takımdır. herkesin söylediği yaptığı yanına kar kalacak, öyle mi?
intikamın soğuk yenmesi gerektiğinin farkında olan camia. devran döndüğü günü topunuzu skerticez amk!
volkan
gökhan egemen serdar hasan ali
kuyt topal baroni stoch
alex
sow
hiç vazgeçmediğimiz sevda türküsü. kurgulanmış oyunun figüranlarına karşı tek başına ayakta duran takımım. ne denli büyük olduğunu tekrar tekrar gösteren dünyanın sayılı kulüplerinden biridir. şampiyon olsun olmasın, kendini güç yönünden biraz zayıflamış bir fenerbahçe`den üstün görenleri yine yine ve yine mağlup etmiş takımım. söyle bu aşkın, bu sevdanın adı konulur mu?
Takım olmayı aşmış ve artık resmen cumhuriyet bazına gelmiştir. Kitlesiyle, bölünmezliğiyle ve kendisini yıkmaya çalışan düşmanlarına karşı dimdik duruşuyla bi kere daha göstermiştir ne kadar büyük olduğunu...
"105 yıllık fenerliyim ben bile bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum" diyen çoktur.
simgesi aslan, kaplan, kartal, timsah vb değil bir nazlı kanarya olmasıyla bile diğerlerinden ayrışan kulüptür. insanlar buraya zaten gücü doğasından gelen bu sembollerin gölgesine sığınmak için gelmez. tam tersine kendi gücünü, kendi varlığını o güzelliğin hizmetine adamak için gelir. işte budur fenerbahçeli olmak ruhu, budur farkı.
sırf sembollerine bakıldığında bile birinin erkeklere diğerinin kadınlara hitap ettiği iki takımdan biridir. sığınacak liman arayanlar aslana, koruyup kollayacakları güzellik arayanlar kanarya ya sempati besler.
bu sene rahatlıkla şampiyonluğa uzanacak takım.
2 bomba daha patlatacak takım. Sevdamızın adı.
Yüz kere dedim yine diyorum bu takıma dışarıdan bir müdahale olamdıkça her takımı yenecek güçtedir. Şampiyonlar ligine katılabilirse 2008 deki çeyrek final tekrarlanabilir.
türkiyedeki en büyük sivil toplum örgütüdür diyebiliriz. kulübe yapılan haksızlıklara karşı bir sene boyunca dimdik durmuş ve hakkını sonuna kadar savunmuş, kulübe destek olmuştur.
bu sene nokta atışı transferler yapan kulübüm...

Bu sene yaptığımız 5 transferin değrlendirilmesi;

Dirk Kuyt: En başta yıllarca Liverpoolda "oynamış" (riera gibi yedek kalmamış) yıldız, kaliteli bi oyuncu. ilerleyen yaşına rağmen müthiş enerjisi ve dayanıklılığıyla takıma çok şey katacaktır... Ayrıca yaptığı açıklamalarla çok karakterli bi "adam" olduğu belli...

Hasan Ali Kaldırım: Hasan da aynı şekilde en başta adam gibi adam... Duruşu, konuşmaları ve camiaya saygısı ile "adam"lık dersi veriyor o da...
Bence şu anda tartışmasız en iyi TÜRK sol bek...Mücadele gücü çok yüksek, bunda alman disipliniyle yetişmesinin katkısı büyük... Hem milli takıma hem Fenerbahçemize çok yararı dokunacak...

Salih Uçan: Yaşına rağmen çok iyi tekniği ve fiziğiyle bucada parladı, umarım aykut hoca ona çok şans verir... eğer tutarsa (ki buna inancım tam) ileride vazgeçilmez bi oyuncu olacak... diğer oyuncuların yanı sıra açıklamalarını pek iyi bulmadım bu kardeşimizin ama genç yaşına veriyorum, 18 yaşında çıkıp fb tv stüdyosunda konuşmak kolay değil

Mehmet Topal: Emrenin gidişiyle Yabacı kontenjan konusunda çok sıkıntı yaşayacaktık ki örümcek adamı aldık...Kalitesi tartışılmaz 6s de ve valencia da çok iyi maçlar çıkardı, o bölgeye alacağımız en iyi TÜRKtü...

Egemen Korkmaz: Söylenecek çok bişey yok, bazıları çirkef olarak tanımlasada, defans oyuncusunun özünde var biraz bu... hırçın, tekmeye kafa uzatan, özellikle ters kademeleri müthiş bi oyuncu...

Sonuç: Yaptığımız transferlerin ortak özelliği alıdğımız her oyuncunun mücadele gücünün çok yüksek olması ve yaptıkları açıklamalarla çok istekli olmaları...
Daha 1 ya da büyük ihtimalle 2 oyuncu gelecek, inşallah onlarda bu 5 transferimiz gibi nokta atışı olur...
ALLAH utandırmasın......

edit: batıyo demi kodumunun ezikleri, eksileyin de ezikliğinizi, kıskançlığınızı gösterin, hadi bakalım...
http://www.dha.com.tr/ahm...dakika-haberi_336808.html
türkiye'nin en büyük "spor" kulübü.
türkiye'nin en büyük spor kulübü olduğu koca bir yalandır. aslen türkiye'nin en şikeci takımıdır. mahkeme tarafından da tescillenmiştir bu gerçek.

şahsi tavsiyem, şikeci kardeşleri beşiktaş jimnastik kulübüyle takımlarını birleştirsinler. belki küçük melo'yla başa çıkabilirler o zaman.*
amk troll tiplerinin sürekli başlığına gelip saçmaladığı kulüp. (bkz: bi bitmediniz amk)
şikesi tescillenmiş bir futbol takımıdır.
başkanı aziz yıldırım, fettullah gülen'in korkusundan ortaya çıkamamaktadır. korkunun ecele faydası yok aziz'cim.

taraftarları "başkanımız içeriden çıkınca herkese gününü göstericekk" diye nara atmıştı ama görüyorum ki kurusıkı çıktı bu tehditler. yazık size.
orta sahaya emrenin boşluğunu doldurabilecek, oyunu çift yönlü oynayabilecek bir oyuncu alması lazımdır. ancak bunu ispanyadan alınmaması önemle rica edilir. malum ispanyol oyuncu türkiyede bir bok yapamıyor. benim tercihim brezilyalı olup diğer avrupa ülkelerinde forma giymiş deneyimli bir oyuncu. 25-26 yaşları ideal.

şu aşamada genç alalım ileride parlatır satarız diye bir lüksümüz yok. şampiyonlar ligine hasret kalmış bir takımdan, maddi anlamda acilen yardıma ihtiyacı olan bir takımdan bahsediyoruz.
© copyright 2005 - 2026