bugün
- şarapçı koala yalnız değildir5
- sarapci koala47
- recep tayyip erdoğan7
- fusya semsiyeli yabanci10
- yazın anlamının kadın ayağı olması2
- tik tok2
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi5
- gece 2 de komşu kızının balkonda seksting yapması4
- uludağ sözlük size ne kattı4
- sigara içmeyenleri anlamamak5
- melissa vargas'dan tokat yemek5
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- mutlu bey biraderin elmas bey birader olması2
- iktidarsız erkek2
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i5
- kıvırcık saç8
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- bedelli askerlik yapan erkek erkek midir sorgusu2
- piercing takmanın zorluğu5
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü13
- serhat kılıç20
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- yalnız ölmek5
- eksilenmekten aldığım tadı hiçbir şeyden almadım3
- kelebek saç kesimi4
- kurucu önder3
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği3
- seri eksicim kooooş3
- sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak2
- mesai ücretine çöken iş veren2
- abd de valilik adayına silahlı saldırı3
- biraderitasyon2
- tung tung tung sahur3
- mel mel bakan birine usulca sokulmak2
- çomarizasyon2
- bir bela geliyor11
- rüyada çaylak olduğunu görmek2
- tai lung42
- yalnızlık edebiyatı13
- türklerin yoğurt dışında icadının olmadığı gerçeği3
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- tulumba tatlısı6
- çomarların herkesi pkk lı yapması2
- kredi kartı ile ödeme almayan esnaf2
- akılda kalan film replikleri2
- filenin sultanları7
- en sevmediğin insan tipleri9
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
GS taraftarı böyle değildi lan önceden, fenerlilerle muhatap ola ola onlara benzemişsiniz aq. Çok daha kötü kadrolarla çok daha kötü durumlardan çıkardı bu adam bizi. Lig başlayalı 2 hafta olmuş bi sakin olun.
Bir td.
Bir td.
oradan bi karabük çek abime şov yapacak.
ne demek bir maçta 2 penaltı çalınmayacak?
ne demek bir maçta 2 penaltı çalınmayacak?
türk futbolunda yetişmiş en başarılı hocadır kendisi.
nasıl bi kral olduğunu şuradan hatırlayabilirsiniz;
https://www.youtube.com/watch?v=dVb-qADmK2w
nasıl bi kral olduğunu şuradan hatırlayabilirsiniz;
https://www.youtube.com/watch?v=dVb-qADmK2w
30 yaş üstü, gençliği fatih terim'in başarılarını izlemekle geçmiş kuduruk rakiplerin yaptığı ilk iş, maç biter bitmez, maçı izlemese bile "noldu fatih'in takımı puan kaybetmiş" işte demektir. takımın yedek olması, maçın hazırlık maçı olması, kırmızı kart, transfer vs. hiçbiri önemli değildir.
çünkü bu eziklerin hayatını fatih terim mahvetmiştir. fatih terim'in yüzünde, şahsında hayatları boyunca yaşayamadıkları sevinçlerin hıncını, defalarca utanacak hale geldikleri günlerin acısını, onun gösterdiği başarılara duydukları kıskançlığın tamamını bir anda hissederler.
bir insan hayatı boyunca kaç kez yanılabilir?
kaç kez göt olabilir?
kaç kez hevesi kursağında kalabilir?
evet. belki de pek çok fanatik fenerli-beşiktaşlı için fatih terim bunları en abartılı şekilde yapmıştır.
zamanında fatih terim için "balon bu herif" demişlerdir ama fatih terim yine şampiyon olmuştur.
"italya'ya gitti rezil oldu geldi" demişlerdir ama gelir gelmez tekrar tekrar şampiyon olmuştur.
"devre arası 4 takım kapışırken gelmeye götü yemez" demişlerdir gelip tekrar şampiyon olmuştur.
8 puan farkı yeyince dalga geçip "bu sene patladı işte balon" demişlerdir ama tekrar şampiyon olmuştur.
9 sezonda 8 defa rakipleri göt ede ede şampiyon olarak, hepsine teker teker yoğun kompleks yüklemiştir.
yaşanmışı değiştiremezsiniz.
fatih terim'in bireysel kariyerine sizin kulüp tarihiniz bile şahit olamayacak.
kudurmaya devam.
çünkü bu eziklerin hayatını fatih terim mahvetmiştir. fatih terim'in yüzünde, şahsında hayatları boyunca yaşayamadıkları sevinçlerin hıncını, defalarca utanacak hale geldikleri günlerin acısını, onun gösterdiği başarılara duydukları kıskançlığın tamamını bir anda hissederler.
bir insan hayatı boyunca kaç kez yanılabilir?
kaç kez göt olabilir?
kaç kez hevesi kursağında kalabilir?
evet. belki de pek çok fanatik fenerli-beşiktaşlı için fatih terim bunları en abartılı şekilde yapmıştır.
zamanında fatih terim için "balon bu herif" demişlerdir ama fatih terim yine şampiyon olmuştur.
"italya'ya gitti rezil oldu geldi" demişlerdir ama gelir gelmez tekrar tekrar şampiyon olmuştur.
"devre arası 4 takım kapışırken gelmeye götü yemez" demişlerdir gelip tekrar şampiyon olmuştur.
8 puan farkı yeyince dalga geçip "bu sene patladı işte balon" demişlerdir ama tekrar şampiyon olmuştur.
9 sezonda 8 defa rakipleri göt ede ede şampiyon olarak, hepsine teker teker yoğun kompleks yüklemiştir.
yaşanmışı değiştiremezsiniz.
fatih terim'in bireysel kariyerine sizin kulüp tarihiniz bile şahit olamayacak.
kudurmaya devam.
1.5 sezonda 2 lig şampiyonluğu olmak üzere 4 kupa kazanmış teknik adam.
üstelik ffp denen belaya rağmen sürekli futbolcu satmak zorunda kalarak yani hakkında yapılan 'paraları saçmadan başarı kazandıramaz' diye tespit sıçan asalaklara inat başardı bunu.
öncesini sonrasını bırak sadece şu 1.5 sezon içerisinde galatasaray'a maddi manevi kazandırdıklarını düşününce hiçbir galatasaraylının kendisine sövebileceğine inanmıyorum.
eleştiri başka yavşaklık başka. ben de mesela selçuk konusundaki inadını eleştiriyorum ama hoca gittiği gün nihat - ali ortaklığıyla fenerbahçe'nin şampiyonluğu garantileyeceğini de biliyorum.
üstelik ffp denen belaya rağmen sürekli futbolcu satmak zorunda kalarak yani hakkında yapılan 'paraları saçmadan başarı kazandıramaz' diye tespit sıçan asalaklara inat başardı bunu.
öncesini sonrasını bırak sadece şu 1.5 sezon içerisinde galatasaray'a maddi manevi kazandırdıklarını düşününce hiçbir galatasaraylının kendisine sövebileceğine inanmıyorum.
eleştiri başka yavşaklık başka. ben de mesela selçuk konusundaki inadını eleştiriyorum ama hoca gittiği gün nihat - ali ortaklığıyla fenerbahçe'nin şampiyonluğu garantileyeceğini de biliyorum.
bu sezon sönecek balon. süper ligde ilk 3'e giremez tahminim. şl'de de elek olma ihtimalleri yüksek.
taktik bilgisi yok. teknik bilgisi yok. organizasyon var. motivasyon var. antrenörlük orta halli. çöp demem ama modern futbolda yeri yok. anca futbolun duygusal oynandığı ülkelerde başarı şansı var. italya'da çalıştığı dönem italya da böyleydi, daha cruyff ekolü çıkmamıştı ortaya. selefi tudor mesela bunların hepsinde gelişme ihtimali olan bir adamdı. iyi de bir antrenördü. medya desteği olmadığı için şutlandı. ben galatasaray'ın uzun vadede ekonomik istikrarını şampiyonluğa da tercih ederdim. bu sene şampiyonlar liginde gruplardan çıkamazsak, eğer yerine gelecek adamı da yönetimle beraber 2 günde şutlamayacaklarsa, gönderilsin bence bu sezon sonunda. hatta kariyerini bitirsin. gençlerin önünü açsın. *
Dönüp dolaşıp yine milli takıma gelecek. Aha buraya yazıyorum.
asalaklara inanmayın, her gelişinde 8-9 tane pahalı transfer yapılmıştır. ozan kabak dışında işleyip çıkardığı kim vardır ki 1.5 sezonda? peki kimleri aldırmıştır? kaç milyon eurodur alınan adamlar? olay bu kadar basit. ama normal, fatih terim gibiler daima savunulacaktır...
Başarılı olması iyi antrenör olduğu anlamına gelmez. Mükemmel cümle, benim de gömüp durduğum adam sürekli bir şeyler başararak beni göt etse bence anca böyle kendimi avutabilirdim.
Son 2 yıldır 2.olsa bile heykeli dikilecek adamdı. Ama son 2 yılda da şampiyon oldu. Evet.
Son 2 yıldır 2.olsa bile heykeli dikilecek adamdı. Ama son 2 yılda da şampiyon oldu. Evet.
üstteki entrye ithafen, bu başlık altında daha önce girdiğim entrylerin tamamında allah gibi övdüm bu adamı, örn:#22565817 ama fatih terim'le nereye kadar gideceğiz? "fatih terim yoksa şampiyonluk yok" demek fatih terim'i galatasaray'ın üstünde konumlandırmak değil midir?
fatih terim'i sevmiyor değilim, gerçekten çok seviyorum, ama bir boku değiştireceği yok. elinde her türlü yetki de var. hiçbir şey yapmadı. kulüp borca battı. transfer yapamayacak hale geldik. bunları öngöremedi. şimdi de çıkmış makas açılıyor falan diyor.
lig şampiyonluğuna sokayım, ben bu kulübü bir avrupa kulübü olarak sevdim, böyle gidersek de avrupa'da bir arpa boyu yol alamayacağız. kendisi de biliyor, çaresizce konuşuyor.
fatih terim'i sevmiyor değilim, gerçekten çok seviyorum, ama bir boku değiştireceği yok. elinde her türlü yetki de var. hiçbir şey yapmadı. kulüp borca battı. transfer yapamayacak hale geldik. bunları öngöremedi. şimdi de çıkmış makas açılıyor falan diyor.
lig şampiyonluğuna sokayım, ben bu kulübü bir avrupa kulübü olarak sevdim, böyle gidersek de avrupa'da bir arpa boyu yol alamayacağız. kendisi de biliyor, çaresizce konuşuyor.
öncelikle bu tudor'un takımı diye bahsettiğiniz takım, gomis'e 2,5 imza parası, 3,35 milyon maaş, gomis, belhanda, feghouli, muslera ve fernando'ya 3 milyon euro'nun üzerinde, birçok yerli oyuncuya 2 milyon euro üzerinde maaş taahhüt ederek "vurkaç" takımı kurdu ve takımı uzun vadede maddi sıkıntıya sürükleyecek sözleşmelere imza attı.
galatasaray 2018 yazında men cezası yiyecekti. ffp ilk önce "sattığın kadar al" sonraki yıllarda ise belli miktarlarda "kar etmek zorundasın" şartıyla 3 yıllık oldukça zorlayıcı sınırları olan bir prosedür imzalattı.
elindeki golcün paragöz gomis, gol kralı olduğu için "sözleşmemde iyileştirmeye gidileceğine dair bir madde var, uygulayın" diyerek seni sattı ve daha iyi maaşa araplara gitti.
kimi satacaktın, kimi satabilirdin? şampiyon olmak zorundaydın. velhasıl 2018'de şampiyon olundu. o da yetmedi. büyük bir joker gibi ozan kabak'ı satıp 11 milyon euro kazandı. garry rodrigues gibi formsuz bir oyuncudan 9 milyon euro kazandı. serdar aziz gibi değerlendirilemeyen bir adamdan 2.3 milyon euro fesih bedeli ise seni yarım sezonda +20 milyon euro bütçelik bir duruma getirdi bu süreç.
tudor döneminde rodrigues yedekti, ozan kabak'ı da kimse tanımıyordu. ikisinin de kariyerine fatih terim'in %100 etkisi vardır. o para marcao, luyindama, diagne ve mitroglou'na harcandı. şampiyon da olundu.
bugün kadroda kalan bu 3 oyuncudan başka galatasaray için "satım gücü oluşturacak" başka topçu kalmadı. 32 yaşındaki fernando'yu satabilmek bile sürpriz derecede iyi bir başarı. takım hala nötr durumda.
bonservissiz, kiralık, en düşük maliyetle alabileceğin en iyi oyuncuları alıyorsun ama hala 1,5 milyon euro zarardasın. yetmiyor, uefa tepende ceza kesmek üzere dolaşıyor.
ne yapacak bu adam? 3-5 sikko genç taraftar hayal kuruyor diye boş yere ümit tüccarlığı mı yapacak?
evet galatasaray zor durumda. kimseyi satamazsa da ffp'den men cezayı yiyecek. çıktı ve göte göt dedi. vaziyet budur diye izah etti.
galatasaray konyaspor'u mağlup etse de durum buydu zaten. diagne'yi 8-10 milyon euro'ya satabilseler bu bilançoyla karşılaşılmazdı.
doğruyu söyledi diye bu kadar laf edilen bir adam daha görmedim.
daha ilk haftadan "şampiyon olacağız, ikinci yarıda en çok puanı biz toplarız" deyip göt gibi kalan ersun yanal veya "şampiyon olacağız, öyle görünüyor" deyip olamayan aykut kocaman'ı pek seviyorsanız bu ülkede fenerbahçe diye şovmen avcısı bir takım var gidip onu destekleyebilirsiniz.
galatasaray 2018 yazında men cezası yiyecekti. ffp ilk önce "sattığın kadar al" sonraki yıllarda ise belli miktarlarda "kar etmek zorundasın" şartıyla 3 yıllık oldukça zorlayıcı sınırları olan bir prosedür imzalattı.
elindeki golcün paragöz gomis, gol kralı olduğu için "sözleşmemde iyileştirmeye gidileceğine dair bir madde var, uygulayın" diyerek seni sattı ve daha iyi maaşa araplara gitti.
kimi satacaktın, kimi satabilirdin? şampiyon olmak zorundaydın. velhasıl 2018'de şampiyon olundu. o da yetmedi. büyük bir joker gibi ozan kabak'ı satıp 11 milyon euro kazandı. garry rodrigues gibi formsuz bir oyuncudan 9 milyon euro kazandı. serdar aziz gibi değerlendirilemeyen bir adamdan 2.3 milyon euro fesih bedeli ise seni yarım sezonda +20 milyon euro bütçelik bir duruma getirdi bu süreç.
tudor döneminde rodrigues yedekti, ozan kabak'ı da kimse tanımıyordu. ikisinin de kariyerine fatih terim'in %100 etkisi vardır. o para marcao, luyindama, diagne ve mitroglou'na harcandı. şampiyon da olundu.
bugün kadroda kalan bu 3 oyuncudan başka galatasaray için "satım gücü oluşturacak" başka topçu kalmadı. 32 yaşındaki fernando'yu satabilmek bile sürpriz derecede iyi bir başarı. takım hala nötr durumda.
bonservissiz, kiralık, en düşük maliyetle alabileceğin en iyi oyuncuları alıyorsun ama hala 1,5 milyon euro zarardasın. yetmiyor, uefa tepende ceza kesmek üzere dolaşıyor.
ne yapacak bu adam? 3-5 sikko genç taraftar hayal kuruyor diye boş yere ümit tüccarlığı mı yapacak?
evet galatasaray zor durumda. kimseyi satamazsa da ffp'den men cezayı yiyecek. çıktı ve göte göt dedi. vaziyet budur diye izah etti.
galatasaray konyaspor'u mağlup etse de durum buydu zaten. diagne'yi 8-10 milyon euro'ya satabilseler bu bilançoyla karşılaşılmazdı.
doğruyu söyledi diye bu kadar laf edilen bir adam daha görmedim.
daha ilk haftadan "şampiyon olacağız, ikinci yarıda en çok puanı biz toplarız" deyip göt gibi kalan ersun yanal veya "şampiyon olacağız, öyle görünüyor" deyip olamayan aykut kocaman'ı pek seviyorsanız bu ülkede fenerbahçe diye şovmen avcısı bir takım var gidip onu destekleyebilirsiniz.
daha önce tudor'un takımı diye bahsettiğim takım, yine üst entrydeki oyuncuların tamamının, alındığı takım, bunları tereyağından kıl çeker gibi getiren bir cenk ergün ve sanki 10 senelik takımmış gibi uyumlu hale getiren bir tudor vardı. bu oyuncuların hepsi takıma iyi kötü katkı sağladı ve satılanların tamamı da alınan paranın üstünde bir bedelle satıldı. demek ki transfer yapan ekip dersine çok iyi çalışmış.
en önemli konu ise -bunu hala anlamayanlar var- ffp maaş bütçesini kapsamıyor. hiçbir koşulda. yani uefa diyor ki sen kaç sezondur oyuncu satmamışsın, satan bir takım profilin yok, aldıklarına değecek bir başarın da yok, sürekli zarar ediyorsun.
yüksek maaş alan futbolcular da aldıkları maaş ölçüsünde katkıda bulundu takıma. en yüksek maaşı alan feghouli dahil. bu da finansal anlamda benim için çok büyük bir başarıdır, çünkü türk takımlarının, özellikle de 3 büyüklerin hiçbir zaman böyle bir başarısı olmadı. üstüne takım da 2 sezon şampiyonluk yaşadı.
yeni yönetim gomis'i satıp yerine forvet almadı, yarım sezon forvetsiz oynadık, sonra da ala ala kasımpaşa'nın kalas forvetini aldık. onu da 5 tane oyuncu alınabilecek parayı dökerek aldık. neden? en çok golü o atmış. böyle sikko transfer mantığı mı olur? mitroglou alındı, 2.5 m€ civarında maaşı var. adam oynamadı, hala da maaşını ödüyoruz.
tudor döneminde rodrigues yedekmiş, peki tudor olmasa rodrigues'i kim alacaktı bu takıma? paok'tan tanıdığı adamı aldı getirdi. yedek bıraktığı için de suçlu olmaz.
diagne'nin alınması da, satılamaması da başlı başına rezalet. ciddiyetsizlik. tek başına istifa sebebi.
ümit tüccarlığı yapanlar da takımı bu duruma sokanlardır. 1 şampiyonluk almak için takımın belki 4-5 şampiyonluğunu harcayıp, avrupa başarısının önünü kesenlerdir. bu zihniyet ümit tüccarlığı yapar.
en önemli konu ise -bunu hala anlamayanlar var- ffp maaş bütçesini kapsamıyor. hiçbir koşulda. yani uefa diyor ki sen kaç sezondur oyuncu satmamışsın, satan bir takım profilin yok, aldıklarına değecek bir başarın da yok, sürekli zarar ediyorsun.
yüksek maaş alan futbolcular da aldıkları maaş ölçüsünde katkıda bulundu takıma. en yüksek maaşı alan feghouli dahil. bu da finansal anlamda benim için çok büyük bir başarıdır, çünkü türk takımlarının, özellikle de 3 büyüklerin hiçbir zaman böyle bir başarısı olmadı. üstüne takım da 2 sezon şampiyonluk yaşadı.
yeni yönetim gomis'i satıp yerine forvet almadı, yarım sezon forvetsiz oynadık, sonra da ala ala kasımpaşa'nın kalas forvetini aldık. onu da 5 tane oyuncu alınabilecek parayı dökerek aldık. neden? en çok golü o atmış. böyle sikko transfer mantığı mı olur? mitroglou alındı, 2.5 m€ civarında maaşı var. adam oynamadı, hala da maaşını ödüyoruz.
tudor döneminde rodrigues yedekmiş, peki tudor olmasa rodrigues'i kim alacaktı bu takıma? paok'tan tanıdığı adamı aldı getirdi. yedek bıraktığı için de suçlu olmaz.
diagne'nin alınması da, satılamaması da başlı başına rezalet. ciddiyetsizlik. tek başına istifa sebebi.
ümit tüccarlığı yapanlar da takımı bu duruma sokanlardır. 1 şampiyonluk almak için takımın belki 4-5 şampiyonluğunu harcayıp, avrupa başarısının önünü kesenlerdir. bu zihniyet ümit tüccarlığı yapar.
Taktik dehasi olmayabilir, sistemi olmayabilir. Taktik maktik yok bam bam bam da olabilir.
Ancak turk futbolunun en basarili teknik direktorudur. Bu da su goturmez gercektir.
Td olarak ben de begenmem ama adam iyi, kotu, sansla, mansla 8 sampiyonluk ve avrupa sampiyonlugu yasatti.
Daha iyisini basaranlar var ise bu adami yerden yere vurabilirsiniz ama yok.
Not: bir adet fb li.
Ancak turk futbolunun en basarili teknik direktorudur. Bu da su goturmez gercektir.
Td olarak ben de begenmem ama adam iyi, kotu, sansla, mansla 8 sampiyonluk ve avrupa sampiyonlugu yasatti.
Daha iyisini basaranlar var ise bu adami yerden yere vurabilirsiniz ama yok.
Not: bir adet fb li.
Tarih tekerrür ediyor ve kaçıp gitmesi yakındır.
hiçbir halt bilmeyenler eleştirmesin şu adamı.
1- maaş kısıtlaması 65 milyon euro olarak vardı 2018 yazında yapılan protokolde kaldırıldı. fatih terim şampiyon olduktan sonra yapılan protokolde! maaş maliyetinin yüksekliğinden illaki ffp için bahsettiğimi nerden çıkarıyorsun? kısıt yok diye 8 futbolcuya 40 milyon euro taahhüt eden yönetim başarılı mı sayılacak? o kontratlar hala devam ediyor.
2- garry rodrigues 2016-17 devre arasında riekerink döneminde alındı. riekerink kovulduktan sonra 23.hafta tudor ile anlaşıldı.
3-ozan kabak, rodrigues, serdar aziz, fernando satıldı. istediğin kadar kabul etme fatih terim'in payı var.
4-linnes, donk, eren, sinan gümüş, tudor döneminde 1-2 maç bile şans verilmemişti, terim döneminde takıma alınıp 2018 şampiyonluğuna katkı verdiler. ve bugün fatih terim döneminde hala 11 oyuncuları oldu bazıları.
5-luyindama, marcao, babel takımın kontratlı oyuncuları ve hala satım gücü oluştuyorlar. terim'in tercihleri.
kaldıki yönetimin genel transfer politikasını salt fatih terim üzerinden yorumlamak yanlıştır. ben fatih terim daha önce değerlendirilmeyen oyuncuları parlatarak, mali güç oluşturdu, şampiyonluk kadar mali yapıya da katkı da bulundu anlamında söyledim. bu 3-4 isimden başka kimse satılmadı. bunlar parlamasa galatasaray şimdiye men cezası yemişti bile.
1- maaş kısıtlaması 65 milyon euro olarak vardı 2018 yazında yapılan protokolde kaldırıldı. fatih terim şampiyon olduktan sonra yapılan protokolde! maaş maliyetinin yüksekliğinden illaki ffp için bahsettiğimi nerden çıkarıyorsun? kısıt yok diye 8 futbolcuya 40 milyon euro taahhüt eden yönetim başarılı mı sayılacak? o kontratlar hala devam ediyor.
2- garry rodrigues 2016-17 devre arasında riekerink döneminde alındı. riekerink kovulduktan sonra 23.hafta tudor ile anlaşıldı.
3-ozan kabak, rodrigues, serdar aziz, fernando satıldı. istediğin kadar kabul etme fatih terim'in payı var.
4-linnes, donk, eren, sinan gümüş, tudor döneminde 1-2 maç bile şans verilmemişti, terim döneminde takıma alınıp 2018 şampiyonluğuna katkı verdiler. ve bugün fatih terim döneminde hala 11 oyuncuları oldu bazıları.
5-luyindama, marcao, babel takımın kontratlı oyuncuları ve hala satım gücü oluştuyorlar. terim'in tercihleri.
kaldıki yönetimin genel transfer politikasını salt fatih terim üzerinden yorumlamak yanlıştır. ben fatih terim daha önce değerlendirilmeyen oyuncuları parlatarak, mali güç oluşturdu, şampiyonluk kadar mali yapıya da katkı da bulundu anlamında söyledim. bu 3-4 isimden başka kimse satılmadı. bunlar parlamasa galatasaray şimdiye men cezası yemişti bile.
Futboldan anlamayan adamların atıp tuttukları Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük spor adamı.
Taktikten anlamıyor gaz veriyor diyenler acaba farkındalar mı bilmiyorum ama Türkiye liginde şişirme top yapmayan tek futbol takımı Galatasaray. Pas pas ve pas.
Oturtmaya çalıştığı sistem oturduğunda müthiş bir takım ortaya çıkacak. Bunun işaretlerini de konyaspor maçındaki kırmızı karta kadar aldık.
Müthiş bir futbol stili çıkaracak. Bekleyin ve görün.
Taktikten anlamıyor gaz veriyor diyenler acaba farkındalar mı bilmiyorum ama Türkiye liginde şişirme top yapmayan tek futbol takımı Galatasaray. Pas pas ve pas.
Oturtmaya çalıştığı sistem oturduğunda müthiş bir takım ortaya çıkacak. Bunun işaretlerini de konyaspor maçındaki kırmızı karta kadar aldık.
Müthiş bir futbol stili çıkaracak. Bekleyin ve görün.
Falcao gelmezse işi zor imparatorun. bu diagneye ayıp ettiler; satamadılar, satmayı başaramadılar. adama resmen istenmeyen muamelesi yapıldı, Falcao işi uzayınca da canım çekmeye başladılar.
herkes kabul etsin, Falcao da hata yapıldı.
herkes kabul etsin, Falcao da hata yapıldı.
1968'den beri futbolcu, 1987'den beri teknik direktör.
51 senedir futbolun içinde olan bir adama hayatta geçirdiği süre 51 sene bile olmayanlar "taktik bilmiyor diyen adam gazla çalışıyor" falan diyor.
saygısızlığın, çekememezliğin de bir adabı vardır.
hiçbir galatasaraylı ersun yanal, şenol güneş, aykut kocaman, abdullah avcı vs. için böyle bir cümle kurmaz. hatta aksine onların oyun taktiğinin belli oyuncularla uyuşmayacağını, takımı kötüye götüreceğini vs. söyleyerek genel analiz yaparlar. kaldıki bu adamlar da kulüplerinde kısmen başarılı olmuşlardır ve o başarılar da türk futbol tarihine de etki etmiştir. fatih terim ise neredeyse tamamen başarılı olmuş ve daha büyük etki etmiştir.
hepsini geçtim her teknik direktörün bir antrenör ekibi vardır. fatih terim brezilyalı taffarel, italyan kondisyoner, eski milli futbolcular ve senelerdir ümit milli takımdan beri görev yapan bir ekiple çalışıyor. bu adam kendi şahsından ibaret değilki tekdüze analiz yapasın.
başarının olağanüstü olması rakipleri normaldışı cümleler kurmaya sevk ediyor.
bu adam daha büyük başarılar elde etse de aynı cümleler kurulacak.
insanların karakterlerindeki bozukluğu onarmak kolay değil.
51 senedir futbolun içinde olan bir adama hayatta geçirdiği süre 51 sene bile olmayanlar "taktik bilmiyor diyen adam gazla çalışıyor" falan diyor.
saygısızlığın, çekememezliğin de bir adabı vardır.
hiçbir galatasaraylı ersun yanal, şenol güneş, aykut kocaman, abdullah avcı vs. için böyle bir cümle kurmaz. hatta aksine onların oyun taktiğinin belli oyuncularla uyuşmayacağını, takımı kötüye götüreceğini vs. söyleyerek genel analiz yaparlar. kaldıki bu adamlar da kulüplerinde kısmen başarılı olmuşlardır ve o başarılar da türk futbol tarihine de etki etmiştir. fatih terim ise neredeyse tamamen başarılı olmuş ve daha büyük etki etmiştir.
hepsini geçtim her teknik direktörün bir antrenör ekibi vardır. fatih terim brezilyalı taffarel, italyan kondisyoner, eski milli futbolcular ve senelerdir ümit milli takımdan beri görev yapan bir ekiple çalışıyor. bu adam kendi şahsından ibaret değilki tekdüze analiz yapasın.
başarının olağanüstü olması rakipleri normaldışı cümleler kurmaya sevk ediyor.
bu adam daha büyük başarılar elde etse de aynı cümleler kurulacak.
insanların karakterlerindeki bozukluğu onarmak kolay değil.
Yakında galatasaraydan kovulacak kişi. Fatih terim.
Misyonunu yine, yeni, yeniden doldurmuş ex aşk. Bu abimizin teknik taktik yok bam bam bam kafası bir süre yürüyor, sonra gerçekler devreye giriyor işte. Azıcık önde basan, takım boyunu kısa tutup oyunu kanatlara yayan bir sistem takımı basıp geçiyor. Oyuncular suçlanıyor, hakemler suçlanıyor, yönetim suçlanıyor, fatih hoca çıkıp gaz almaya yönelik "suç benim" diyor, takımda birkaç kelle alınıyor ve sezon sonuna doğru ya talım toparlanıp kendi başına şampiyon oluyor ya da fatih hoca tekrar gelmek üzere gidiyor.
Bu döngü bitmeden avrupada başarı falan gelmez.
Bu döngü bitmeden avrupada başarı falan gelmez.
Galatasaraylı olup da kendisini Sevmemek suç mu sayılıyor bilemiyorum.
Arkadas ne güzel fenerin besiktasın antrenörleri entelektüel bizimkisi mafya bozması gibi. Çok utanıyorum.
Galatasaray camiasına yakısmıyor.
Arkadas ne güzel fenerin besiktasın antrenörleri entelektüel bizimkisi mafya bozması gibi. Çok utanıyorum.
Galatasaray camiasına yakısmıyor.
Bu sezon şampiyon yapamayınca gönderilecek sonra gelen gideni aratınca tekrar geri getirilecek teknik adamdır. Bildim bileli hep böyle oluyor bu sene olmasa da 2 sene şampiyon olamasın bu dediğim gerçekleşecek.
Fatih Terim bir tek 2013-14 sezonunda kovuldu. Onda da ligin 5.haftasıydı ve başarısız değildi. Son 2 yılın şampiyonu, bir önceki sezonun şampiyonlar ligi çeyrek finalistiydi.
Süper kupa finalinde Ersun un fenerini yenip kupayı alarak sezonu açmıştı. Beşiktaş deplasmanında 2-1 galip gelmişti. Ünal Aysal ile şahsi meselesinden ötürü kovuldu.
Süper kupa finalinde Ersun un fenerini yenip kupayı alarak sezonu açmıştı. Beşiktaş deplasmanında 2-1 galip gelmişti. Ünal Aysal ile şahsi meselesinden ötürü kovuldu.
babamdan çok seviyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar