bugün

fatih terim

hiçbir halt bilmeyenler eleştirmesin şu adamı.

1- maaş kısıtlaması 65 milyon euro olarak vardı 2018 yazında yapılan protokolde kaldırıldı. fatih terim şampiyon olduktan sonra yapılan protokolde! maaş maliyetinin yüksekliğinden illaki ffp için bahsettiğimi nerden çıkarıyorsun? kısıt yok diye 8 futbolcuya 40 milyon euro taahhüt eden yönetim başarılı mı sayılacak? o kontratlar hala devam ediyor.

2- garry rodrigues 2016-17 devre arasında riekerink döneminde alındı. riekerink kovulduktan sonra 23.hafta tudor ile anlaşıldı.

3-ozan kabak, rodrigues, serdar aziz, fernando satıldı. istediğin kadar kabul etme fatih terim'in payı var.

4-linnes, donk, eren, sinan gümüş, tudor döneminde 1-2 maç bile şans verilmemişti, terim döneminde takıma alınıp 2018 şampiyonluğuna katkı verdiler. ve bugün fatih terim döneminde hala 11 oyuncuları oldu bazıları.

5-luyindama, marcao, babel takımın kontratlı oyuncuları ve hala satım gücü oluştuyorlar. terim'in tercihleri.

kaldıki yönetimin genel transfer politikasını salt fatih terim üzerinden yorumlamak yanlıştır. ben fatih terim daha önce değerlendirilmeyen oyuncuları parlatarak, mali güç oluşturdu, şampiyonluk kadar mali yapıya da katkı da bulundu anlamında söyledim. bu 3-4 isimden başka kimse satılmadı. bunlar parlamasa galatasaray şimdiye men cezası yemişti bile.
© copyright 2005 - 2026