bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kel erkek3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- death2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- sevgiliyle kavga etmek2
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- nur suresi 35 ayet2
- sözlük yazarlarına tavsiye4
kendini kabadayı sanan, kaba bir usluba sahip eski futbolcu ve teknik direktördür. sanırım şimdiye kadar sert kayaya çarpmadığı için kendini yenilmez sanıyor. milli takımıda iyi soydu. benim bir kuruş param ona gitti ise sonuna kadar zıkkım olsun.
Adam gibi adamdır. Yeni sezonda tinercileri hoplatmaya devam edecektir.
Tinerci ve şike soruşturması geçirmişlere karşı 7 lig şampiyonluğu kazanmış ve UEFA kupasını almış Galatasaray teknik direktörü.
Ben de Fenerbahçeli ya da beşiktaşlı olsam sevmem Fatih terim’i.
Edit: eksileyince Fatih hoca gitmiyor kardeş. Kuduradur !
Ben de Fenerbahçeli ya da beşiktaşlı olsam sevmem Fatih terim’i.
Edit: eksileyince Fatih hoca gitmiyor kardeş. Kuduradur !
Bu sene kuslara çok fena saplayacak hoca.
Bence mayista degil nisanda sampiyon olacagiz.
Bence mayista degil nisanda sampiyon olacagiz.
Türk futbolunu soyup soğana çevirmiş balontarator.Şu son kebapçı hadisesi de çizilen imajı yeniden parlatma hadisesidir.
Buna şu an tapanlarla 4 sene önce milli takıma gitti diye küfür edenler aynı kişiler.
kurtulduğumuz hatta ülkenin kurtulduğudur. bizden ve milli takımdan ırak olsun !
Bu akşam maçı kaybettiren galatasaray efsanesi.
Donk - fernando - belhanda gibi saçma sapan bir orta saha kurulumuyla maça çıkması birinci hatasıydı.
Bu hatasında ısrar edip, aynı sistemle bir de çift forvete dönmesi 2. Hatasıydı.
Fakat [caps lock/on]gomis'i 120 dakika sahada tutması ve 5. Penaltıya yazması en büyük hatasıydı[caps lock/off]
Maçın 115. Dakikasında maçı beraber izlediğim arkadaşa "gomis son penaltıyı kaçırır, kupayı akhisar alır" dedim. "hahahasiktir lan müneccim yarağı mı yedin" dedi.
Şu an beleş biramı içiyorum sayesinde.
Donk - fernando - belhanda gibi saçma sapan bir orta saha kurulumuyla maça çıkması birinci hatasıydı.
Bu hatasında ısrar edip, aynı sistemle bir de çift forvete dönmesi 2. Hatasıydı.
Fakat [caps lock/on]gomis'i 120 dakika sahada tutması ve 5. Penaltıya yazması en büyük hatasıydı[caps lock/off]
Maçın 115. Dakikasında maçı beraber izlediğim arkadaşa "gomis son penaltıyı kaçırır, kupayı akhisar alır" dedim. "hahahasiktir lan müneccim yarağı mı yedin" dedi.
Şu an beleş biramı içiyorum sayesinde.
her tökezlemesinde zamanında kucakladığı köpekler saklandıkları delikten çıkıp havlayacak elbet.
bu işin doğası bu.
havlayın köpekler. ama siz de biliyorsunuz ki o tasmalar boynunuza gün sonunda elbet takılacak. kaçma şansınız yok.
bu işin doğası bu.
havlayın köpekler. ama siz de biliyorsunuz ki o tasmalar boynunuza gün sonunda elbet takılacak. kaçma şansınız yok.
Adam gibi adam'dır.
Türk futbolunun nerdeyse tüm başarılarını getiren kişi iMPARATOR FATiH TERiM'dir. Türk Milli takımının tüm başarıları Fatih sayesindedir. Şenolun dünya 3.lüğü bile Fatih Terim sayesindedir. ilk 11in 9 tanesi Galatasaraylıydı ve Terimin 0'dan parlattığı oyunculardı. O kadro da Hagi de olsa dünya kupasını alırdık.
Türk futbolunun nerdeyse tüm başarılarını getiren kişi iMPARATOR FATiH TERiM'dir. Türk Milli takımının tüm başarıları Fatih sayesindedir. Şenolun dünya 3.lüğü bile Fatih Terim sayesindedir. ilk 11in 9 tanesi Galatasaraylıydı ve Terimin 0'dan parlattığı oyunculardı. O kadro da Hagi de olsa dünya kupasını alırdık.
Akp'lidir. Çomardır. Evet.
eğer kaçıp gitmezse galatasaraY'ın şampiyonlar ligi'nde ilk defa sıfır çeken kadrosunun başında olacak teknik direktör açık ve net.
'eheaha ehahaa gelemez abi aynı anda hem şenol'un hem aykut'un hem de avcı'nın olduğu yarışa girmeye maçası yemez abi ehehee'
geldi ve hepsini teker teker öpüp 21. şampiyonluğu aldı.
kodumun angutları. doyamadınız göt olmaya. siz kim terim ile sidik yarıştırmak kim lan?
geldi ve hepsini teker teker öpüp 21. şampiyonluğu aldı.
kodumun angutları. doyamadınız göt olmaya. siz kim terim ile sidik yarıştırmak kim lan?
Malum üçlüye hangi kulupte oynadiklarini, kiminle çalıştıklarını hatirlatmistir.
Bu saatten sonra gercek galatasaraylilara -sonuc ne olursa olsun- takima ve imparatora destek olmak düşer.
Allah kerim Fatih Terim!
Bu saatten sonra gercek galatasaraylilara -sonuc ne olursa olsun- takima ve imparatora destek olmak düşer.
Allah kerim Fatih Terim!
her zaman olduğu gibi yapması gerekeni en doğru zaman ve şekilde yapmış teknik adam.
takımı çiflikleri haline getirme eğiliminde olan malum tayfayı maçı kaybetmeyi göze alarak kenarda oturtmuş ve tüm takıma gereken mesajı vermiştir.
(bkz: patron benim)
takımı çiflikleri haline getirme eğiliminde olan malum tayfayı maçı kaybetmeyi göze alarak kenarda oturtmuş ve tüm takıma gereken mesajı vermiştir.
(bkz: patron benim)
Kuş avcısıdır.
"O, her şeyi görüyor ve Allah'ın adaleti de şaşmıyor. Herkesin adaleti şaşıyor, O'nun adaleti şaşmıyor."
https://twitter.com/gsbes...tatus/1028388996790071296
(bkz: onların var ı varsa bizim de allah ımız var)
https://twitter.com/gsbes...tatus/1028388996790071296
(bkz: onların var ı varsa bizim de allah ımız var)
Kuş avcısı, Türkiye'nin imparator teknik direktörüdür. Türk futbolunun nerdeyse tüm başarılarını getiren kişidir.
Hagili dönemde ''Hagi'' olmasa Terim hoca değil dediler, Emre çolak, Semih Kaya, engin baytar gibi isimlerle şampiyon olup kuş kızartması yaptı. Son gelişinde ''GS'nin kadrosu full yabancı gazla çalışmazlar, Terim sezon sonunu göremez'' dediler. imparator, taktik dehasıyla satranç gibi oynayarak kısıtlı imkanlarla şampiyon yaptı. Kuşları öttürdü.
(bkz: cik cik cik)
Hagili dönemde ''Hagi'' olmasa Terim hoca değil dediler, Emre çolak, Semih Kaya, engin baytar gibi isimlerle şampiyon olup kuş kızartması yaptı. Son gelişinde ''GS'nin kadrosu full yabancı gazla çalışmazlar, Terim sezon sonunu göremez'' dediler. imparator, taktik dehasıyla satranç gibi oynayarak kısıtlı imkanlarla şampiyon yaptı. Kuşları öttürdü.
(bkz: cik cik cik)
Gegenpressing'i tarihte sistematik olarak uygulayan ilk teknik direktördür. Galatasaray'ın o müthiş presini o baskıcı futbolunu kıskanç ameleler gaz sanıyorlardı. Galatasaray'dan fiorentina'ya gitti aynısını orada uyguladı ve fiorentina'ya fırtına gibi bir dönem yaşattı, orada da efsane oldu bile. Ardından milanda lig lideri iken burada Galatasaray'da terim ne ise milanda o olan ancelotti lobisi ile gene de başarılı olduğu milanda ayrıldı. Ardından milli takıma o fırtına futbolu oynattı defalarca. Ondan birkaç yıl sonra artık Jurgen klopp, jupp heynckes ve pep guardiola adı koyulmuş bir şekilde gegenpressing'i uyguladılar. Bu sistemi futbola kazandıran fatih terimdir. Milli takıma ve Galatasaray'a gelmeyip avrupada t. Direktörlüğe devam etseydi zaten başarılı kariyerini ultra başarılı bir kariyer yapardı ama ne milli takım ne Galatasaray onsuz yapabildi. Başı sıkışan onu çağırdı.
kuç avcısıyken fenerden 6 gol yiyince karga avcısı olarak söylenen direktör. evet...
Şenol Güneş hocamdan fazlası yok eksiği vardır.
--alıntı--
Türklerin Şampiyonlar Ligi'ne katılım sayıları;
Galatasaray (15)
Fatih Terim (8)
Beşiktaş (7)
Fenerbahçe (6)
Trabzonspor (1)
Bursaspor (1)
Galatasaray tek başına 15 defa katılırken diğer 4 temsilcimiz toplam 15 defa katılabildi. Ezici.
https://twitter.com/OptaT...tatus/1029456780559048712
--alıntı--
Türklerin Şampiyonlar Ligi'ne katılım sayıları;
Galatasaray (15)
Fatih Terim (8)
Beşiktaş (7)
Fenerbahçe (6)
Trabzonspor (1)
Bursaspor (1)
Galatasaray tek başına 15 defa katılırken diğer 4 temsilcimiz toplam 15 defa katılabildi. Ezici.
https://twitter.com/OptaT...tatus/1029456780559048712
--alıntı--
güncel Önemli Başlıklar