bugün
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız10
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı35
- ekşi sözlük13
- osuruktan şiirler47
- online yazarlar3
- evde pide yapmak7
- giysi fiyatlarının uçması12
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- enayimiknatisi ile kavga etmek4
- kavga yok mu ya5
- zeki olmanın avantajları4
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- aleksey batrakov15
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- vedat muriqi6
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- anne pizzası10
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- dinci ve müslüman kavramları8
- anın görüntüsü30
- ben geldim kerkenezler19
- twin peaks3
- her şeyi hatırlayan insan5
- putin türkmüş11
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- yenilgisiz tek şampiyon5
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- fenerbahçe17
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- beni neden sevmedin3
- şoförün yan koltuğu4
- trileçe7
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin4
- netflix ten daha iyi ücretsiz film sunucuları3
- türk vatandaşları türktür9
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- zorunlu eğitim10
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- ismail kartal ne zaman kovulur sorunsalı3
- arkadaşlar hoşçakalın3
Buna şu an tapanlarla 4 sene önce milli takıma gitti diye küfür edenler aynı kişiler.
kurtulduğumuz hatta ülkenin kurtulduğudur. bizden ve milli takımdan ırak olsun !
Bu akşam maçı kaybettiren galatasaray efsanesi.
Donk - fernando - belhanda gibi saçma sapan bir orta saha kurulumuyla maça çıkması birinci hatasıydı.
Bu hatasında ısrar edip, aynı sistemle bir de çift forvete dönmesi 2. Hatasıydı.
Fakat [caps lock/on]gomis'i 120 dakika sahada tutması ve 5. Penaltıya yazması en büyük hatasıydı[caps lock/off]
Maçın 115. Dakikasında maçı beraber izlediğim arkadaşa "gomis son penaltıyı kaçırır, kupayı akhisar alır" dedim. "hahahasiktir lan müneccim yarağı mı yedin" dedi.
Şu an beleş biramı içiyorum sayesinde.
Donk - fernando - belhanda gibi saçma sapan bir orta saha kurulumuyla maça çıkması birinci hatasıydı.
Bu hatasında ısrar edip, aynı sistemle bir de çift forvete dönmesi 2. Hatasıydı.
Fakat [caps lock/on]gomis'i 120 dakika sahada tutması ve 5. Penaltıya yazması en büyük hatasıydı[caps lock/off]
Maçın 115. Dakikasında maçı beraber izlediğim arkadaşa "gomis son penaltıyı kaçırır, kupayı akhisar alır" dedim. "hahahasiktir lan müneccim yarağı mı yedin" dedi.
Şu an beleş biramı içiyorum sayesinde.
her tökezlemesinde zamanında kucakladığı köpekler saklandıkları delikten çıkıp havlayacak elbet.
bu işin doğası bu.
havlayın köpekler. ama siz de biliyorsunuz ki o tasmalar boynunuza gün sonunda elbet takılacak. kaçma şansınız yok.
bu işin doğası bu.
havlayın köpekler. ama siz de biliyorsunuz ki o tasmalar boynunuza gün sonunda elbet takılacak. kaçma şansınız yok.
Adam gibi adam'dır.
Türk futbolunun nerdeyse tüm başarılarını getiren kişi iMPARATOR FATiH TERiM'dir. Türk Milli takımının tüm başarıları Fatih sayesindedir. Şenolun dünya 3.lüğü bile Fatih Terim sayesindedir. ilk 11in 9 tanesi Galatasaraylıydı ve Terimin 0'dan parlattığı oyunculardı. O kadro da Hagi de olsa dünya kupasını alırdık.
Türk futbolunun nerdeyse tüm başarılarını getiren kişi iMPARATOR FATiH TERiM'dir. Türk Milli takımının tüm başarıları Fatih sayesindedir. Şenolun dünya 3.lüğü bile Fatih Terim sayesindedir. ilk 11in 9 tanesi Galatasaraylıydı ve Terimin 0'dan parlattığı oyunculardı. O kadro da Hagi de olsa dünya kupasını alırdık.
Akp'lidir. Çomardır. Evet.
eğer kaçıp gitmezse galatasaraY'ın şampiyonlar ligi'nde ilk defa sıfır çeken kadrosunun başında olacak teknik direktör açık ve net.
'eheaha ehahaa gelemez abi aynı anda hem şenol'un hem aykut'un hem de avcı'nın olduğu yarışa girmeye maçası yemez abi ehehee'
geldi ve hepsini teker teker öpüp 21. şampiyonluğu aldı.
kodumun angutları. doyamadınız göt olmaya. siz kim terim ile sidik yarıştırmak kim lan?
geldi ve hepsini teker teker öpüp 21. şampiyonluğu aldı.
kodumun angutları. doyamadınız göt olmaya. siz kim terim ile sidik yarıştırmak kim lan?
Malum üçlüye hangi kulupte oynadiklarini, kiminle çalıştıklarını hatirlatmistir.
Bu saatten sonra gercek galatasaraylilara -sonuc ne olursa olsun- takima ve imparatora destek olmak düşer.
Allah kerim Fatih Terim!
Bu saatten sonra gercek galatasaraylilara -sonuc ne olursa olsun- takima ve imparatora destek olmak düşer.
Allah kerim Fatih Terim!
her zaman olduğu gibi yapması gerekeni en doğru zaman ve şekilde yapmış teknik adam.
takımı çiflikleri haline getirme eğiliminde olan malum tayfayı maçı kaybetmeyi göze alarak kenarda oturtmuş ve tüm takıma gereken mesajı vermiştir.
(bkz: patron benim)
takımı çiflikleri haline getirme eğiliminde olan malum tayfayı maçı kaybetmeyi göze alarak kenarda oturtmuş ve tüm takıma gereken mesajı vermiştir.
(bkz: patron benim)
Kuş avcısıdır.
"O, her şeyi görüyor ve Allah'ın adaleti de şaşmıyor. Herkesin adaleti şaşıyor, O'nun adaleti şaşmıyor."
https://twitter.com/gsbes...tatus/1028388996790071296
(bkz: onların var ı varsa bizim de allah ımız var)
https://twitter.com/gsbes...tatus/1028388996790071296
(bkz: onların var ı varsa bizim de allah ımız var)
Kuş avcısı, Türkiye'nin imparator teknik direktörüdür. Türk futbolunun nerdeyse tüm başarılarını getiren kişidir.
Hagili dönemde ''Hagi'' olmasa Terim hoca değil dediler, Emre çolak, Semih Kaya, engin baytar gibi isimlerle şampiyon olup kuş kızartması yaptı. Son gelişinde ''GS'nin kadrosu full yabancı gazla çalışmazlar, Terim sezon sonunu göremez'' dediler. imparator, taktik dehasıyla satranç gibi oynayarak kısıtlı imkanlarla şampiyon yaptı. Kuşları öttürdü.
(bkz: cik cik cik)
Hagili dönemde ''Hagi'' olmasa Terim hoca değil dediler, Emre çolak, Semih Kaya, engin baytar gibi isimlerle şampiyon olup kuş kızartması yaptı. Son gelişinde ''GS'nin kadrosu full yabancı gazla çalışmazlar, Terim sezon sonunu göremez'' dediler. imparator, taktik dehasıyla satranç gibi oynayarak kısıtlı imkanlarla şampiyon yaptı. Kuşları öttürdü.
(bkz: cik cik cik)
Gegenpressing'i tarihte sistematik olarak uygulayan ilk teknik direktördür. Galatasaray'ın o müthiş presini o baskıcı futbolunu kıskanç ameleler gaz sanıyorlardı. Galatasaray'dan fiorentina'ya gitti aynısını orada uyguladı ve fiorentina'ya fırtına gibi bir dönem yaşattı, orada da efsane oldu bile. Ardından milanda lig lideri iken burada Galatasaray'da terim ne ise milanda o olan ancelotti lobisi ile gene de başarılı olduğu milanda ayrıldı. Ardından milli takıma o fırtına futbolu oynattı defalarca. Ondan birkaç yıl sonra artık Jurgen klopp, jupp heynckes ve pep guardiola adı koyulmuş bir şekilde gegenpressing'i uyguladılar. Bu sistemi futbola kazandıran fatih terimdir. Milli takıma ve Galatasaray'a gelmeyip avrupada t. Direktörlüğe devam etseydi zaten başarılı kariyerini ultra başarılı bir kariyer yapardı ama ne milli takım ne Galatasaray onsuz yapabildi. Başı sıkışan onu çağırdı.
kuç avcısıyken fenerden 6 gol yiyince karga avcısı olarak söylenen direktör. evet...
Şenol Güneş hocamdan fazlası yok eksiği vardır.
--alıntı--
Türklerin Şampiyonlar Ligi'ne katılım sayıları;
Galatasaray (15)
Fatih Terim (8)
Beşiktaş (7)
Fenerbahçe (6)
Trabzonspor (1)
Bursaspor (1)
Galatasaray tek başına 15 defa katılırken diğer 4 temsilcimiz toplam 15 defa katılabildi. Ezici.
https://twitter.com/OptaT...tatus/1029456780559048712
--alıntı--
Türklerin Şampiyonlar Ligi'ne katılım sayıları;
Galatasaray (15)
Fatih Terim (8)
Beşiktaş (7)
Fenerbahçe (6)
Trabzonspor (1)
Bursaspor (1)
Galatasaray tek başına 15 defa katılırken diğer 4 temsilcimiz toplam 15 defa katılabildi. Ezici.
https://twitter.com/OptaT...tatus/1029456780559048712
--alıntı--
Baba tarafı aslen kıbrıs’lı lakin kendisi adana doğumlu olan teknik direktördür.
Karsisina ciddi hocahahahah cikacakmis.
--alıntı--
her firavun'un 1 musa'sı vardır...
https://twitter.com/soare...tatus/1030438459817611266
--alıntı--
her firavun'un 1 musa'sı vardır...
https://twitter.com/soare...tatus/1030438459817611266
--alıntı--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar