bugün
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek7
- açık oylayan yazar ne demek istiyor12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı23
- hangi renksiniz17
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı4
- serhat kılıç10
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam13
- amedspor23
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri7
- sözlükteki şer çetesi12
- sözlükteki büyücüler7
- mustafa serhat kılıç3
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- çilekli el kremi kullanan erkek2
- özledim mesajına verilecek cevaplar12
- zorunlu eğitim13
- rüyadan akılda kalan iki cümle2
- sözlükte herkesin avcı olması12
- hıyanet i vataniye kanunu2
- sözlükteki zorbalar12
- haftasonları entry girmeyen yazar2
- sudekiray4
- ayten alpman2
- hardallı patates salatası5
- gocu50
- sinoplular nasıl insanlardır8
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- slipknot3
- takı takmayı çok seven kız7
- sokaktan kız geçerken kurt gibi uluyan tipler4
- izmirbeyefendisi13
- kuzukulağı5
- gecenin şarkısı12
- tuğba ekinci yalnız değildir2
- necip fazıl a sorulmak istenen sorular5
- oksizoron2
- sivaslılar6
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı8
- sovuk kahve3
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü10
- masum erkek6
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- bıçak kemiğe dayandı6
- tai lung42
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip6
- kadir mısıroğlu3
- tobey maguire lı spiderman5
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
galatasaray'ın eski teknik direktörüdür. gidişi üzmüştür ama iyi mi oldu, kötü mü oldu diye düşünmek lazım. boş kaldıkça düşünüyorum, hocam sana paspas mı yaptırdılar kulüpte. sabah 8 akşam 5 mi dayattılar. sakallı gelme, işte pinekleme diye sürekli tepende bir üst mü vardı. nedir amk. milyonlarca para alıyorsun. transfer listen siklenmiyor, başkaları alınıyor belki ama ne olur, elinde canavar gibi kadro var. o olsun, bu olsun diye herkes bir şeyler istiyor ama deli potansiyeli olan takım aylardır doğru düzgün top oynamıyordu. fatih terim galatasaray, hatta türkiye için bir teknik direktörden fazlası ama ne yazık ki bir teknik direktörün yapması gerekenleri bile aksatıyordu son zamanlarda.
real maçından sonra bir entry'de yazmıştım. ilk yarı canavar gibi oynayan takım ikinci yarı gol yeyince çöktü. mücadeleden koptu. terim takımında olacak şey mi bu. lan kadıköyde 2-0'dan hayata döndük. kendi sahamızda real karşısında resmen diz çöktük bi gol yeyince. galatasaray bu mu. fatih terim'in takımı bu mu. kimse real lan bu boru mu götün kalkmış senin demesin. oynana futbolu gördük. geçen sene yendiğimiz real'i de gödük, bu reali de. galatasray resmen dişini geçirdi real'e ama beşiktaş'ın galatasay karşısında teslim olması gibi, bizim takım da reale karşı eller yukarı donlar aşağı yaptı. imparator'un galatasaray'ı elbette ki bu değil. hoca mesaisini başka yönlere kanalize etmişti. belki yönetime, belki milli takıma.
sneijder, drogba, burak derken takıma çağ atlatan selçuk'un liderliği göz göre göre törpülendi. o kırılmasın bu gücenmesin nasıl olsa şampiyonuz derken takım sistemsiz, abuk subuk bir dizilişle oynatıldı. kanatsız takımda sneijder, 442'nin solunda amrabat, ön liberoya gömülü ortasahayı doğru düzgün geçmeyen melo'yla takım resmen kısırlaştırıldı.
biz şampiyonlar ligi kupasını alacaksak ben de hemen hemen her galatasaraylı gibi fatih hocayla alalım isterim, gönlüm onu arar. ama bir adım da ileri gidemedik amk. hep büyük maçları bekle, hep fener'e beşiktaş'a, şampiyonlar ligine odaklan olmuyor işte. anadoluda 4 hafta puan kaybettik takım da psikolojik çöküntüye girdi, beşiktaş'a yenilseydik belki çıkamayacaktık o çöküntüden. hoca başka işlerle uğraşırken takımı sakata getirdi. gerçi sezon sonuna doğru o yine toplardı ortalığı ama camia ve taraftar dört bir koldan yıpratılıyor. ne gerek vardı hocam. her fırsatta galatasaray'a hizmet için her şeyi yapacağını söylüyorsun ama neden olanlar bunlar?
bunu da her galatasaraylı düşünsün. kırmadan, dökmeden.
real maçından sonra bir entry'de yazmıştım. ilk yarı canavar gibi oynayan takım ikinci yarı gol yeyince çöktü. mücadeleden koptu. terim takımında olacak şey mi bu. lan kadıköyde 2-0'dan hayata döndük. kendi sahamızda real karşısında resmen diz çöktük bi gol yeyince. galatasaray bu mu. fatih terim'in takımı bu mu. kimse real lan bu boru mu götün kalkmış senin demesin. oynana futbolu gördük. geçen sene yendiğimiz real'i de gödük, bu reali de. galatasray resmen dişini geçirdi real'e ama beşiktaş'ın galatasay karşısında teslim olması gibi, bizim takım da reale karşı eller yukarı donlar aşağı yaptı. imparator'un galatasaray'ı elbette ki bu değil. hoca mesaisini başka yönlere kanalize etmişti. belki yönetime, belki milli takıma.
sneijder, drogba, burak derken takıma çağ atlatan selçuk'un liderliği göz göre göre törpülendi. o kırılmasın bu gücenmesin nasıl olsa şampiyonuz derken takım sistemsiz, abuk subuk bir dizilişle oynatıldı. kanatsız takımda sneijder, 442'nin solunda amrabat, ön liberoya gömülü ortasahayı doğru düzgün geçmeyen melo'yla takım resmen kısırlaştırıldı.
biz şampiyonlar ligi kupasını alacaksak ben de hemen hemen her galatasaraylı gibi fatih hocayla alalım isterim, gönlüm onu arar. ama bir adım da ileri gidemedik amk. hep büyük maçları bekle, hep fener'e beşiktaş'a, şampiyonlar ligine odaklan olmuyor işte. anadoluda 4 hafta puan kaybettik takım da psikolojik çöküntüye girdi, beşiktaş'a yenilseydik belki çıkamayacaktık o çöküntüden. hoca başka işlerle uğraşırken takımı sakata getirdi. gerçi sezon sonuna doğru o yine toplardı ortalığı ama camia ve taraftar dört bir koldan yıpratılıyor. ne gerek vardı hocam. her fırsatta galatasaray'a hizmet için her şeyi yapacağını söylüyorsun ama neden olanlar bunlar?
bunu da her galatasaraylı düşünsün. kırmadan, dökmeden.
eğer galatasaray sezonu başarısız geçirir , kendisi de milli takımı dünya kupası na götürürüz sen bide o zaman gör havasını.
türk futbolunun ilk, tek ve son imparatoru.
imparator falan değildir.
alex ferguson onca şampiyonluğa 2 şl 1 kgk'ya rağmen ancak sir olmuşken bu adam nasıl imparator oluyor.
alex ferguson onca şampiyonluğa 2 şl 1 kgk'ya rağmen ancak sir olmuşken bu adam nasıl imparator oluyor.
Yüzyıl boyunca hiçbir fenerbahçelinin ulaşamadığı önümüzdeki yüzyılda da ulaşamayacağı kariyere sahip hocadır.
işte bu yüzden mesala bu başlıkta her bir gs linin entrisine ortalama 15 kadar Fenerli entrisi var.
işte bu yüzden mesala bu başlıkta her bir gs linin entrisine ortalama 15 kadar Fenerli entrisi var.
ömrü boyunca Galatasaray ve milli takım arasında gidip gelecektir. hepsinden de kovularak ayrılacaktır.
ak parti'ye yakınlaşması sebebi ile mason galatasaray yönetimi tarafından çeşitli saçmalıklarla gönderilmiştir... en son ustanın hikayesi belgeselinde oynaması ise bardağı taşıran son damla olmus sanıyorum... siyasi çekişme haricinde hiçbir aklıselim insan fatih terim gibi bir hocayı sezon ortasında göndermez... tuttuğun takımın yönetiminden iğreniyorum.
kendisini çıkar galatasaray tarihinden galatasaray olur sana beşiktaş.
bugün cak cak kendisine sallayabiliyorsanız, bu kadar aşık olmuşsanız bu kulübe bu adamın %50 payı vardır bunda. bu kadar kör güzüne nankörlük nedir abi. adam gitti hala sallanıyor. başınıza taş düşsün amk terim kadar.
bugün cak cak kendisine sallayabiliyorsanız, bu kadar aşık olmuşsanız bu kulübe bu adamın %50 payı vardır bunda. bu kadar kör güzüne nankörlük nedir abi. adam gitti hala sallanıyor. başınıza taş düşsün amk terim kadar.
roberto mancini'nin resmi imzasının ardından nasıl bir ruh halinde olduğu merak edilen kişilik.
(bkz: fiorentina)
(bkz: fiorentina)
galatasarayla 3. döneminde üst üste 2 sene şampiyon olmuş, şampiyonlar liginde en büyük başarımız olan çeyrek finali tekrarlamış teknik direktör ve imparator. ama artık bitti. üzüldük, belki yer yer sinirlendik ama artık bitti. bu saatten sonra fatih terimin intikamını almaya uğraşmak, galatasaraya zarardan başka hiç bir şey getirmez. 2000 yılından beri, yani 13 yıldır, bu takımı destekliyorum. bu süre içerisinde fatih hocayla çok büyük başarılara imza attık. ama onsuzken de ben galatasarayı bırakmadım. hatta onsuzken de takımımdan bir şeyler bekledim. kazandık, mutlu oldum; yenildik, üzüldüm. lucescu gibi bir futbol dahisini gördüm. ve ayrılışını. eric gerets gibi bir adamın takımını izledim. bülent korkmazlar, hagiler, skibbeler... hatta rijkaardı gördü bu gözler. bir dönem ümit karanı, hagiyi, popescuyu, hakan şükürü izledik; bir dönem bratu, perez, flerquin, christian... ali lukunku diye bir adam tanıdım mesela... mısır ile hazırlık maçı yaptığımızda "bu adamı nasıl almış bizimkiler" diye sormuştum hayran hayran. daha sonra da aynı soruyu sordum ama bu sefer ses tonum değişikti. frank de boer diye bir adam geldi dünya yıldızı olarak. gittiğinde herkes arkasından küfrediyordu. mondragon gibi rigobert song gibi adamlar da geldi ama.
kısaca demem o ki, bu sektörde kral da olsa, imparator da olsa, birileri gider, birileri gelir. izlediğiniz dizide sevdiğiniz bir karakter öldüğü vakit üzülürsünüz, ağlarsınız belki ama stüdyoyu basıp da "senarist istifa" diye bağırmazsınız. sadece senaryodan kopuşlar olduğu zaman, çok şey vaat eden film boka sardığı zaman eleştirirsiniz senaristi. "becerememiş" dersiniz. bu da o hesap işte. tamam, terim gitti. tamam, ondan sonra gelen isim beni de endişelendiriyor. ama film devam ediyor dostlar. biraz sessizlik!
ayrıca her ne kadar bizi aksine inandırmaya çalışsalar da, siz akıllı, mantıklı insanlar, futbolun sadece futbol olduğu gerçeğini aklınızdan çıkarmayın. futbol bir eğlencedir. boş zamanları değerlendirme aracıdır. onlarca sezondur oynanan bir dizi gibidir. bağımlılık yapar, evet. ama onun bir şov olduğunu da hiç bir zaman unutmayın. bu şekilde olunca futboldan aldığınız keyif de artar, kaybettiğiniz zaman üzüntünüz de nispeten az olur. ayrıca mancini başarılı olsun ya da olmasın, terim, aysal gibi adamlar gitsin ya da kalsın, bu takım başka nice başarılara imza atacak. göreceksiniz.
kısaca demem o ki, bu sektörde kral da olsa, imparator da olsa, birileri gider, birileri gelir. izlediğiniz dizide sevdiğiniz bir karakter öldüğü vakit üzülürsünüz, ağlarsınız belki ama stüdyoyu basıp da "senarist istifa" diye bağırmazsınız. sadece senaryodan kopuşlar olduğu zaman, çok şey vaat eden film boka sardığı zaman eleştirirsiniz senaristi. "becerememiş" dersiniz. bu da o hesap işte. tamam, terim gitti. tamam, ondan sonra gelen isim beni de endişelendiriyor. ama film devam ediyor dostlar. biraz sessizlik!
ayrıca her ne kadar bizi aksine inandırmaya çalışsalar da, siz akıllı, mantıklı insanlar, futbolun sadece futbol olduğu gerçeğini aklınızdan çıkarmayın. futbol bir eğlencedir. boş zamanları değerlendirme aracıdır. onlarca sezondur oynanan bir dizi gibidir. bağımlılık yapar, evet. ama onun bir şov olduğunu da hiç bir zaman unutmayın. bu şekilde olunca futboldan aldığınız keyif de artar, kaybettiğiniz zaman üzüntünüz de nispeten az olur. ayrıca mancini başarılı olsun ya da olmasın, terim, aysal gibi adamlar gitsin ya da kalsın, bu takım başka nice başarılara imza atacak. göreceksiniz.
Rasim ozan kutahyali,resmi yazismalari catir catir koymustir.
Baskanin 7,8 basari mesajinin hicbirine geri donus yapmamis.
Baskanin 7,8 basari mesajinin hicbirine geri donus yapmamis.
Rasim ozan kutahyali'nin kendisiyle alakali haber yaptigi hicbir mesaj resmi yazisma niteligi tasimaz.
Altinda islak imza olmayan bir belgenin resmiyet degeri olmadigi gibi fatih terim'in gonderdigi belli olup olmayan bir kisa mesaj dizisi zaten belge niteligi tasimaz.
Bir ikincisi de fatih terim'in mesaj telefon vesair yuzunden gonderildigini dusunen insan muhtemelen eve yeni internet baglatmistir, hayirlara vesile olmasini diliyorum.
Bunun disinda er ya da gec ak koyun, kara koyun ortaya cikacaktir.
Sadece su bilinsin ki gonderilme sebebi kesinlikle sportif degildir.
Kendisini gonderten, amaci galatasaray'in menfaatlerinden cok baska seyler olan insanlari bir gun apar topar polis tarafindan goturuldugunu gorurseniz hic sasirmayin.
Galatasaray taraftari aptal olmamali.
Skorlar alinir, hocalar, baskanlar gelip giderler; bunlar olagan.
Baska seyler var, pis seyler var.
Hicbir sey olmasa da fatih terim dedigin adam florya'ya ayak basamiyor diye cati catir catlayan soytarilarin hepsinden milyon kere daha fazla emek vermistir bu camiaya ve dahi turk futboluna.
Hatalari olabilir. O baska.
Ama hirsizin hic mi sucu yok?
Altinda islak imza olmayan bir belgenin resmiyet degeri olmadigi gibi fatih terim'in gonderdigi belli olup olmayan bir kisa mesaj dizisi zaten belge niteligi tasimaz.
Bir ikincisi de fatih terim'in mesaj telefon vesair yuzunden gonderildigini dusunen insan muhtemelen eve yeni internet baglatmistir, hayirlara vesile olmasini diliyorum.
Bunun disinda er ya da gec ak koyun, kara koyun ortaya cikacaktir.
Sadece su bilinsin ki gonderilme sebebi kesinlikle sportif degildir.
Kendisini gonderten, amaci galatasaray'in menfaatlerinden cok baska seyler olan insanlari bir gun apar topar polis tarafindan goturuldugunu gorurseniz hic sasirmayin.
Galatasaray taraftari aptal olmamali.
Skorlar alinir, hocalar, baskanlar gelip giderler; bunlar olagan.
Baska seyler var, pis seyler var.
Hicbir sey olmasa da fatih terim dedigin adam florya'ya ayak basamiyor diye cati catir catlayan soytarilarin hepsinden milyon kere daha fazla emek vermistir bu camiaya ve dahi turk futboluna.
Hatalari olabilir. O baska.
Ama hirsizin hic mi sucu yok?
önceki yıl play off maçlarının sonlarına doğru ve geçen yıl mersin maçından sonra babalandığı tüpçünün federasyonunu, muhabbetini ve kader arkadaşlığını kabul etmiştir.
avukatı rezan epözdemir'dir.
bu adam emenike'nin avukatıdır. fatih terim'in ağzından galatasaray yönetiminin aksine şike süreci ile ilgili bir kelime bile çıkmamıştır.
fatih terim'i tutar yine riva'da orada burada istediğini yapardı ama adam bizden iyi gördü terim'le işin yürümeyeceğini. ilk yıl oynanan futbola bakın bu yıl oynanan futbola bakın.
aldırdığı chedjou'ya listenin ilk sıralarında değildi diye burun kıvırmasına bakın.
bu adam emenike'nin avukatıdır. fatih terim'in ağzından galatasaray yönetiminin aksine şike süreci ile ilgili bir kelime bile çıkmamıştır.
fatih terim'i tutar yine riva'da orada burada istediğini yapardı ama adam bizden iyi gördü terim'le işin yürümeyeceğini. ilk yıl oynanan futbola bakın bu yıl oynanan futbola bakın.
aldırdığı chedjou'ya listenin ilk sıralarında değildi diye burun kıvırmasına bakın.
ulan rasim kim imparator kim.
lütfen bu hükümet yalakası ile fatih hocayı aynı paragrafta yazmayın arkadaşlar.
galatasarayı veya imparatoru sevmeyebilirsiniz. saygı duyarım.
ama sizden bu konuda anlayış bekliyorum.
birisi dünkü bebe, kiralık kalem.
diğeri türk futboluna sayısız zafer kazandırmış adam gibi adam.
lütfen bu hükümet yalakası ile fatih hocayı aynı paragrafta yazmayın arkadaşlar.
galatasarayı veya imparatoru sevmeyebilirsiniz. saygı duyarım.
ama sizden bu konuda anlayış bekliyorum.
birisi dünkü bebe, kiralık kalem.
diğeri türk futboluna sayısız zafer kazandırmış adam gibi adam.
bu takım vazgeçmemeyi senden öğrendi hocam.
seni unutursak kalbimiz kurusun.
seni unutursak kalbimiz kurusun.
haftaya unutulacak olandır.
vazgecilmez olmadigini gorduk. belkide son yillarin en saglam goruntusunu verdi takim bu gece. birazda biz sistemli, taktik oynayalim. her maca 300 spartali gibi girip bam gum top oynuyordu takim.
unutulmayacaktır. bu adama yapılan haksızlık unutulmayacak.
galatasarayın üçte biridir. diğerleri ise bir hiç.
galatasaraylıyım ve görevinden alınmasına çok sevindim, neden sevindim;
- takım 1.5 senedir iyi futbol oynamıyor.
- 2000'de cimbomu bir çırpıda silip şöhret olmak amacıyla italya'ya gitmesi
- italyada tekmeyi yedikten sonra takımımız başındaki lucescu'nun kuyusunu kazıp başa geldiği için. oysa lucescu devam etseydi galatasaray çok farklı yerlerde olabilirdi. shaktar'da yaptıkları ortada.
- doğru dürüst trasfer yapmadı, üstelik tatildeki aydın yılmaz'ı takıma yeniden aldı. onca senedir takımımıza hiçbir katkı yapmayan oyuncuyu takıma alıp galatasaray'ın çocuğu yakıştırması yapması kabul edilebilir değildi.
- altyapı iyice ölmeye başladı, altyapıya gereken önemi vermedi, dostu olduğu için müfit erkasap'ı başa geçirdi. böyle bir zihniyet kabul edilemez.
bundan sonraki hayatında başarılar.
- takım 1.5 senedir iyi futbol oynamıyor.
- 2000'de cimbomu bir çırpıda silip şöhret olmak amacıyla italya'ya gitmesi
- italyada tekmeyi yedikten sonra takımımız başındaki lucescu'nun kuyusunu kazıp başa geldiği için. oysa lucescu devam etseydi galatasaray çok farklı yerlerde olabilirdi. shaktar'da yaptıkları ortada.
- doğru dürüst trasfer yapmadı, üstelik tatildeki aydın yılmaz'ı takıma yeniden aldı. onca senedir takımımıza hiçbir katkı yapmayan oyuncuyu takıma alıp galatasaray'ın çocuğu yakıştırması yapması kabul edilebilir değildi.
- altyapı iyice ölmeye başladı, altyapıya gereken önemi vermedi, dostu olduğu için müfit erkasap'ı başa geçirdi. böyle bir zihniyet kabul edilemez.
bundan sonraki hayatında başarılar.
2 yıldır oynattığı kötü futbol, yanlış transferler ile;
2 türkiye ligi şampiyonluğu, 2 türkiye süper kupası, 1 şampiyonlar ligi çeyrek finali, 1 emirates kupası kazandırmış olan sinyor.
ayrıca, elmander, umut bulut, melo gibi futbolcuları kendi "kötü" sistemine uygun olduğu için almış, semih kaya gibi "kötü" futbolcuyu altyapıdan çıkarmış direkt 11 oyuncusu yapmıştır.
2 türkiye ligi şampiyonluğu, 2 türkiye süper kupası, 1 şampiyonlar ligi çeyrek finali, 1 emirates kupası kazandırmış olan sinyor.
ayrıca, elmander, umut bulut, melo gibi futbolcuları kendi "kötü" sistemine uygun olduğu için almış, semih kaya gibi "kötü" futbolcuyu altyapıdan çıkarmış direkt 11 oyuncusu yapmıştır.
şu günlerde kendine yeni yeni gelmeye başladığını tahmin ettiğim adamdır. mancini sonrası olanları ve Florya'yı görüp ya belki bende de hatalar vardı demeye başladığına eminim.
kendisi ile kafayı bozmuş galatasaraylı'ların tamamı meseleye siyas bakmaktadır.
yoksa günler geçmesine rağmen geçmeyen bu kinin başka nedeni olamaz. mesele milli takım değil mesele ustanın hikayesi, mesele tayyip'in ricası. bütün mesele bu.
olaya bu boyutu katarak bu adama düşmanlık edenlerin topunun gözlerinden öpmek lazım tek tek. çünkü böylesi bir nankörlük kolay görülecek bir hadise değil.
yoksa günler geçmesine rağmen geçmeyen bu kinin başka nedeni olamaz. mesele milli takım değil mesele ustanın hikayesi, mesele tayyip'in ricası. bütün mesele bu.
olaya bu boyutu katarak bu adama düşmanlık edenlerin topunun gözlerinden öpmek lazım tek tek. çünkü böylesi bir nankörlük kolay görülecek bir hadise değil.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar