bugün

Kızarmış balığın ve tavuk köftesinin ekürisidir, yeşillikle birlikte.
Eski zamanların sarı kolasıdır kendisi.
Tadı nedense eskiye nazaran bozulmuş sarı kola.
C vitaminli filan olayına girdiler içimi zevkli olmamaya başladı sanki.
Bana öyle geliyorda olabilir bilemedim.
içinde ne çıktı acaba çok merak ettim. En son kurbağa bacağı mıydı o çıktıydı yanılmıyorsam the coca cola company ürününden. Buda o ürünlerden. Bundan da belki gemi tabanı astarı çıkar kimbilir.
(bkz: sarı kola)
amerikada oturan birisiyim. hem de manhattan da, hem de central parka nazır kondomda.
yıllar yılı kolanın rakibidir ama hep geri planda kalır.
Uzun süre içmemiştim. Bir içeyim dedim şekerli su. Tadı mı değişti yoksa benim ağzımın tadı değişti.
Fanta ilk olarak, 2. Dünya Savaşı sırasında Nazilere Coca Cola’nın ithalatının zor olması sebebiyle Almanya’da yapılmıştır.
(bkz: sarı kola)
Amerikalılar Coca cola özütünü ikinci dünya savaşında almanlar'a vermemiştir. Bu zorunluluktan dolayı icat edilmiştir.
sarı kola'nın gerçek adı swh.
şu an buzlu olarak götürdüğüm.
koladan daha iyi bence. kola ağrı yapıyor amk. içtikten 2 dakika sonra karnım öyle bir ağrıyorki inanamazsınız.
proleteryanın içeceğidir. özellikle inşaat işçilerinin her öğün tükettikleri görülür.
gri kapakların altındaki şifre ile ps4 veren sarı içecek. Cidden veriyorlar mı yoksa bir maç yaptırıp bırakıyorlar mı görücez.
Adını peşpeşe 10 sefer söyleyince hayatın tüm anlamını yitirdiği içecek.
Sözüm ona koladan daha masum zannadilen meşrubat.
turuncu kola diyen insanların varlığını gösterir.
Sari kola.
görsel
genelde aile büyüklerinin içtiği içecek, hatta isterkende sarı kola diye isterler.
görsel
görsel
anneannemin sarı kolasıdır kendisi. her mekanda fanta isterken sarı kola der. tabi bunu takiben yetkili kişiye de bir açıklama yapmak durumunda kalırız biz. (babamla ben ) öyle işte fanta = sarı kola yani
© copyright 2005 - 2026