bugün

/262
nedenini anlayamadığım bir şekilde artık herkesin sofra ve yemek resimleri koyduğu sosyal ağ sitesi.
Geçen gün bi tekrar açıp bakayım kim ne yapmış nerelere gitmiş nerde bu millet falan dedim.
(bugün fazla mı uzatıyorum lafı ne)
bi arkadaşım var sağolsun okul çok iyi bi iş çıkardı onu yurt dışına göndermekle. hatun gezmeye gitmiş aslında okumaya değil. bi fotoğraflarına baktım aynı ortam da aynı insanlarla 475943938 tane fotoğraf çekilmiş. oluyo mu? oluyo arkadaş evet görgüsüzlük mü artık yeaaa bu yaşıma tekrar ne zaman gelcem mottosuyla hareket etmeler mi bilmiyorum da allah bu duruma düşürmesin amin.

tanım: garip bir platform.
girilemeyen site. böyle yazanlara saydırırdım ama bi' allahın kulu dememiş, ben yazayım dedim.
Ilk başta üniversite öğrencileri arasında haberleşmede kullanılmak için yapılmış olsada zamanla ülkeye ordan da dünyaya yayılan inanılmaz rağbet görem bir sosyal paylaşım sitesidir.
ismail YK'nın şarkısına konu olan sosyal paylaşım sitesidir.
papa açıklamasından sonra girilemeyen site . biitin olm sen !
gerizekalı turnusolu.

3 sene önce hayata gözlerini yummuş ve bugün doğum günü olan arkadaşımın duvarına:

doum gûnún kutlu,mutlu we umutlu olsun.nice yaşlara...

doğm gnn ktlu olsn!

doğum günün kutlu olsun! gelmionmu kız bu taraflara?...

yazabilen 3 tane gerizekalı var.

doğumgününü kutladıkları insanın 3 yıl önce öldüğünden haberleri olmayan, muhtemelen sağ üst köşede doğumgünü uyarısını görmedikleri sürece akıllarına bile gelmeyen bir insanın doğum gününü, sırf iş olsun diye kutlamak, yapmacık temennilerde bulunmak ve bunu yaparkenki samimiyetsizlikleriyle geride kalan sevenlerini ne kadar üzdüklerinin farkında bile olmamak...

bazıları yaşarken ölmüş aslında, haberleri yok.
şöyle bir mesaj geldi. gerçek mi, sahte mi yada virüs mü anlayamadım. virüs gibi bişeye benziyor:
http://imgim.com/capture-20130201-191819.png
en çok da 40 tan fazla sevgilisi olduğunu bildiğiniz 25 yaşındaki kezbanların aşkla ilgili yazdığı şeyler komiktir.

amk yollu şerefsizi, hangi aşktan bahsediyon sen?
gereksiz saçma karı/koca veya sevgili arayan tiplerin bolca bulunduğu bir yer.
mesaj ve sohbet bölümü bildiğin çöktü. zaten sinirliyim mınskim ya.
facebook ile ilgili ilk entrylere baktım da, site ne kadar değişmiş onu anladım.
her şeyi çabucak tüketen popüler kültür müptelası insanımızın hala bu merete sımsıkıya bağlı oluşu gerçekten enteresan bişiy.

ne zaman modası geçecek, merak ediyorum...
an itibariyle mesaj kismi calismayan olusum. bir bende mi var lan yoksa diye sordurtur.
an itibariyle bende de mesaj kısmı kullanılamamaktadır.
edit: mesaj geldi lan.
tavsiye edilen sayfalar kısmı gereksiz ayrıntısıdır.
sosyal agin vazgecilmezi.
CiA'in facebook'dan aylık veri güncellemesi yaptığından ötürü mesaj kutunuza erişemiyorsunuz arkadaşlar. Merak etmeyin yani.
yıllar önce kapattigim hesabı açan ve baska bir ad koyan üstüne beğeni yapan ve bundan para kazandığını düşündüğüm sosyal paylasim platformu. tabikide hesabını caldirmadim. kim girip beğeni yapar sadece.
Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan şu günler diye bir sayfası vardır, çok komik.

https://www.facebook.com/millibirlikveberaberlik
bugüne kadar yaptığınız tüm aramaların geçmişini hesabın özel bir yerinde saklayan site.

biraz karışık ama öğrenmek isteyenlere yardımcı olabilirim. bakın bakalım sevgiliniz siz uyurken kimleri kimleri aramış...

(bkz: ilişkiyi bitiren nedenler)
başlangıç itibariyle site kurucusunun kendi okulundaki kızları tavlamak adına kurduğu paylaşım sitesi olan facebook, günümüz itibariyle dünya çapına yayılmış eskiye dayalı olsada dönemlere ayrılan arkadaşlarımız kayıtlı ise rahatlıkla bulabileceğimiz bir hizmet sunmakla beraber bunun yanında video ve resimlerimizi paylaşabileceğimiz sanal dünyanın yıldızı konumunda bir paylaşım sitesidir. faydalı veya zararlı şekilde kullanmak insanların elindedir.
şu sıralar msn gibi olan sosyal paylaşım sitesi, açıyoruz bir köşede duruyor. hepimiz ya twitter da ya sözlükte yada artık ne işimiz varsa onunla uğraşıyoruz.
sosyal medya sitelerinin allahı denilebilir. facebook çıktıktan sonra internet sitelerinde host-domain alma azaldı ve bunun üstüne facebookta sayfalar milyonları buldu. aynı zamanda forumlar yerine gruplar işi de buna katkıda bulundu. video kısmı çok yaygın olmasa da kullanışlıdır. aynı zamanda fotoğraf albümleri ve gösterimi gelişmiş olan en iyi sitelerden birisi.
yaklaşık 30 bin malın aynı anda bulunduğu site.

görsel
© copyright 2005 - 2026