bugün

/262
ilişki katili bir platformdur. sanal teşhir yeridir. Pazarın kadar beğenilme alır skor yaparsın.

Nice güzel aşklar buranın yüzünden bitti. El alemin gubik adamları huzurunuzu bozar. Erkeklerinin çoğu oltamı attım bekliyorum, Ya tutarsa mantığındadır. Kızları da dışarıda cinken burada ciddi bir şekilde hipnozdan mala bağlamıştır...
bir üniversite paylaşım sitesiyken dünyayı içine saran bir site haline gelmiş ve mark zuckerberg tarafından kurulmuştur.
artık sol banner'a da reklam almaya başlamış. her yerinden reklam fışkırıyor.
facebook lafını duyunca aklima karı kızı dürtmek geliyor nasıl bir fanteziyse artik.
akraba ilişkilerini güçlendiren geçmişteki arkadaşları bulmamızı sağlayan oto .oka beğenip sonrada geyik yaptıran ve hatta zırt pırt girilip bildirime bakılan site *
yalnız ve mutsuz insan mezarlığı.
ahahaha:

http://9gag.com/gag/5819151
kız olarak kaydolmak nasıl göt kaldıran birşeymiş buna hacılar, acayip lan, vay anasını.

4 yıllık hesabımda almadığım mesajı 15 dakikada kız olarak açtığım hesapta aldım. (üniversitenin grubunda bir gönderiye bir yorum yapmıştım sadece, bakın bir diyorum.) sonra niye bu kızlar bu kadar havalarda diyoruz, facebook yüzündenmiş işte aq. beyler dayanamayıp hayatıma bu facebook hesabı üzerinden devam edebilirim, beni engelleyin ne olur... hiç bu kadar ilgi görmemiştim ben...

işte kanıt:

görsel

not: amcanın müthiş etkili evlenme teklifine tabii ki de hayır diyemedim, ama şartlarım var...

bu arada beni çekemeyenler anten taksın lütfen.

sevgiler, .s .s

edit: yeni screenshotlar yükledim, görmeniz lazım bunları ahahah...

görsel

çok iyi yanlıyor:
görsel

yok artık:
görsel
internete araştırma yapmak için giren birinin bile araştıracağı şeyi unutmasına sebep olan mavi lanet. dikiz aynası...
Feyk denen bir ortama sahip olan sosyal paylaşım sitesi.
Az önce girdiğimde bana mı mahsus anlamadım giriş anayüzü değişmiş site.
Giriş sayfasına tıkladığınızda biri asyalı kız biride erkek olmak üzere iki kişinin resmi ile birlikte çıkıyor.
E posta ve şifre giriş butonunu genişletmişler.
Ayrıca kaydol bölümünüde sağdan sola almışlar.
seri katiller için biçilmiş kaftan.

farz edelim ki katilim ve birinin peşindeyim. kurbanımın profilinde arkadaş listemde ekli olmadığı halde kabak gibi ''x kuaförde çalışıyor'' yazıyor. linke tıklıyorum ve kuaförün facebook sayfası çıkıyor karşıma. hakkında kısmında işyerlerinin açık adresi yazar genellikle. saklamazlar bunu doğal olarak. o adresi alır ve hanım kızımızı iş çıkışı takip edip onu rahatlıkla öldürebilir ya da zarar verebilirim.

ona göre yani. ayık olun. herkes benim kadar iyi niyetli olmaz.*
az önce profil resmimi görünce korkuyla "hassiktir" çektim. resimdeki ben değilim. siyah bi zenci bebesinin fotosu var. sayfayı yeniledim gitmedi. resme tıklayınca yine kendi resmim gözüküyor ama nedenini bulamadım...
Twitterda yazacağınız şeyleri burada yazmanız durumunda amalesi olarak nitelendirileceğiniz site.
virüs bulaşmış site. bir reklamda defalarca etiketleme yapılıyor.
uzun zamandır ana sayfamda kanlı güllerin, göz yaşı damlalarının üzerine şiirlerin yazılı olduğu paylaşımlara denk gelmediğim internet sitesi. sanırım hepsini engellemişim.
Msn messengeri bitirmistir.
dünya gündeminde olan en iyi sosyal paylaşım sitesi.
sanırım yeni trend, iş yerinden herhangi bir kar manzarasını fotoğraflayıp, paylaşmak.
Neymiş, kar bastırıyormuş.
Ya ne olacaktı acaba, Kışın göbeğinde?
bir gece ansızın kapak fotoğrafımı silmiş sitedir.
tasarımında yine değişikliğe gidecek olan paylaşım sitesi.

http://www.milliyet.tv/ne...+user+denied+your+request.#_=_
güzel bir sosyal paylaşım sitesi. çokfazla üyesi var.
Bağımlılık yapan site.
dünya gündeminde olan en iyi ve en güncel sosyal paylaşım sitesi.
ram in amına koyan web sayfası. chrome'a ya da mozilla'ya bok atmadan önce iki kere düşünün yani. facebook'un açık bulunduğu sekmenin prosesi 1 gb ram yiyor. ulan 1 gigabayt ram mi kullanılır amına koyim? cod oynarken o kadar kasılmıyor bilgisayar. bildiğin iniş izni istedi geçende fan nasıl çalıştıysa.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026