bugün
- diyete başlama pazartesisi4
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- botların ekşiden başlık araklaması4
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek2
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim4
- deli1i7
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- menzil terör örgütü metö4
- istanbul da ortalama kiranın 42 bin tl olması2
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi2
- buddy dude23
- abd iran anlaşması2
- siyah carlsberg4
- barış alper yılmaz6
- deliliğin tedavisi10
- ona bir şey söyle16
- tunus5
- murat kurum'un dalış yaparak körfezi denetlemesi2
- bir bölüm daha izleyeyim yatarım3
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi11
- aniden gelen boşluk hissi2
- diamond bosphoruss birader4
- güzel kızların isimleri6
- dinlenme tesisinde kadına saldıran başıboş köpek3
- türkiye avustralya maçı5
- boşluğa dalmak2
- yem borusu çalmak2
- erkeklere gülmenin yakışmaması2
- diamond bosphoruss denen yazar17
- montellanın santrafor oynatmama sebebi3
- nihoş3
- milli maçı izlemeyen erkek22
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- isveç2
- mantı abartılmış balon bir yemektir8
- gocu28
- bilecik te motosikletli uyuşturucu operasyonu2
- geçmişi çok fazla düşünmek2
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- iranda ne değişti de barış oldu2
- aktroller4
- hoşlanılan kızın 550'yi 2'ye bölünce 225 bulması2
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- gavatlik testi2
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması3
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto3
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4
entry'ler (22)
Boyle sabahlar nasıp edeceksen Allahım soz verıyorum aksamları erken uyurum.
Duman- Melek.
Kım ne derse desın ben facebooku sevıyorum cunku gorusmedıgım arkadaslarım oluyo bazen facebookta goruyorum kı ayse x ıle alı y cevahır starbuckstaa.. Hemen dedıkodu baslıyo tabı en yakın arkadasları arayarak * saka bı yana gunumuzun en yaygın sosyal sıtesı olmasına ragmen amacı dısında kullananlar olmasa gercekten ısımıze cok yarayacak valla bak
Ben ask-i memnudaa bihter olmak istiyorum. Booogg *
Uludag sozluk hayatimin %90 ini mobil olarak geciyor sabahlari uyaninca ilk aklima gelen bi sayfaya bakiyim oluyor bence basarili guzel bisey mesela cogu sitenin mobil uygulamasi olmuyor ben seviyorum ya hos yani.
Biz kaadinalar gercektn cok sabirliyiz. Her turlu seyi gorup gormemezlikten geliyoruz mesela 4 sene beraber oldugum insanin son zamanlarda soyledigi yalanlari goz gore gore yuttum salakliktan mi hayir saadece mutsuz olmayayim diye cunku onunla kavga ettigimiz zaman adamin keyfi bile kacmiyordu uzulen kendine dert eden ben oluyordum oyuzden ne seytani gor ne salavat getir hesabi hep sustum. Simdi sorsalar niye diye salaklik mi derim hayir tamamen bencillik.
+Berkay bana ferrari alsana.
-Alırız aşkım onuda alırız.
-Alırız aşkım onuda alırız.
Hayatınızda tutmanıza gerek olmayan tiplerdir. Kendini sizden 5 karış yüksekte gören insandan size ne yar olur ne dost olur.
ben zaten senden hevesimi almıştım.
Cocukken dinleyip hastasi oldugum gruptur ozellikle 'fatos' sarkisini mahallede kiz arkadaslarimla ip atlarken hep bir agizdan soylerdik ??!! Cocuktuk canim cocuk.
Hic bir zaman yasadigi ruh haline anlam veremedigim insan tipidir. Hayir ben inecegim yere bir durak kalsada koltugu bos gorunce otururum abi kime bu artistlik gerek yok..
Sabah sabah buna benzer bi cumle soyledim. Hayir anlamiyorum millet mis gibi mutlu yani demekki hayatin bazi insanlar icin koyulmamis yanida var.
Yerin kulagi var benimde kulagim var ben yer miyim hayir yemem.
Neyse iyi gunler..
Neyse iyi gunler..
Suan mutsuzum ve son 2 saattir yatakta sabit yatiyorum. Bugun hayatimin en berbat gunu. Insan gercekten mutsuz olunca birakin uyumayi aglayamiyor bile.
Cok tuhaftir belki ama sabah uyandigimda gece mutlu mu uyumustum uzgun mu uyumustum ilk onu dusunuyorum sonrada duruma gore ayni modda devam ediyorum.
Iyi fal bakan bir arkadas ve iyi dedikodu yapan diger arkadas. Ama yalnizsan ve kahve sekersizse kitlama seker ve su
Universitede sesini hic duymadigimiz bir kiz arkadasamizin kursude sunumunu yaparken butun sinifin gozleri uzerindeyken yasadigi dumur olaydir. Biz hepimiz cok uzulduk.
Bizzat kuzenimdir 1 haftalik tatil boyunca bizimle kumsala gelip bikinisi pareosunu giyip makyajini ve sacini yapip ayagini suya sokmamistir. Sebebide sadece deniz havasi almak isteyip deniz sevmemesidir. deniz bazen sadece izlenmek icinde olabilir.
Oncelikle memleketim oldugu belirtirek baslamam gereken kucuk sevimli ilce. Cocuklugumdan beri okulun kapandigi hafta maaile olarak goc ettigimiz ve benim universite yasamimin gectigi her sokagini ezbere bildigim yuruyerek 1 saat arabayla 10 dakikada tavaf edilebilecek benim icin sadece dumduz sokaklardan kuru cayirlardan degil anilardan hayatlardan olusan Edirnenin kucun sevimli ilcesi. Icimden aglamak geldi bi an..
Seni anlamak istemeyen insana israrla kendini anlatmaya calismak. Hem yorar hem dunyadan sogutur.