bugün

/262
uludağ sözlükten sonra işimin olmadığı site. hesabımı da kapattım. oh! mutluyum şimdilerde.
an itibariyle hesabımı dondurduğum sosyal ağ.
bir sosyal paylaşım sitesidir. kötüye kullanıldığında bağımlılık yapar ve zamanınızı boşa geçirmenize sebep olur. iyiye kullanılırsa gündemi takip etmenin eğlenceli bir yoludur.
Facebook facebook hergün aradım durdum , facebook facebook bu kızı ordan buldum - diye devam eden ismail YK şarkısı .
beğenilerin gitmediği site, ya da bana öyle geliyor.
şu sıralar fotoğraf ekleyip silmede sorunlar yaşadığım kendinden pek emin olmayan sosyal paylaşım sitesi.

görsel
şu an kurucusu olan şahsa ana avrat dümdüz gitmek istediğim websitesi. lan bana ne garezin var yaaa?? mesajlarımı ve yorumlarımı görmek istiyorum, arkadaş olduğum birinin profilini de!!! peşimdeki kötü ruhlar beni rahat bırakın!!!
başınıza dadanabilecek bir ilkokul arkadaşından sonra lanet etmeniz muhtemel olan sosyal paylaşım alanıdır. 15 senedir hiç bir iletişimim olmayan adamla ne konuşabilirsin ki, bir de buluşmak isterse isyan sebebidir.
an itibarı ile babamın, ''sigaranın zararları'' nı anlatan videoyu paylaştıgı, sosyal paylasım sitesi.
boku çıkmış/çıkarılmış oluşum.
aile facialarına, gereksiz kavgalara neden olabilen, nefret edilesi gereksiz bir paylaşm sitesi.
kuruluş amacından tamamen uzaklaşmış, artık karı kız düşürmek için ideal olarak görünen site bazı sanal efsanelerede kucak açmış bulunmaktadır. (bkz: hüseyin kaya)
az önce dondurmuş olduğum hesabımı açtığım paylaşım sitesi. 2 senedir açmamıştım, lanet ettim ve açtığım gibi de kapattım. bu düşük egolu insanların egolarını tatmin etmek için akın ettiği bir yere nasıl katlanmışım yıllardır ben? en boktan fotoğrafların altında bir sürü "çok güzel çıkmışsın" yorumlarından ve bir sürü "bilmem kim bunu beğendi" şeysinden ibaret bu yer.
dünyanın en gerekli sosyal paylaşım sitesi. benim teee macaristanlarda hayatımı kurtarmışlığı vardır o derece.
budapest büyükelçimiz halledemedi, akşamına facebook halletti işimi.* şimdi efenim brno'da stajdayım, dedim ki geldik tee gurbet ellere görmeden gitmek olmaz çevreyi bir bakalım. neyse aldım biletimi indim budapest'e. sabah kalktım bindim metroya, indim çantam yok. tabii içinde tüm param, pasaportum filan da gitti, tamamen benim salaklığım evet. neyse gittik büyükelçiliğe, adam diyor ki ben seni gönderirim türkiye'ye ordan alırsın pasaportu dönersin çek cumhuriyetine ordan eşyalarını alır gelirsin. o haldeyim yani. sonra akşam gittik yurda(kaldığımız hostel okul zamanlarının öğrenci yurduymuş) neyse yaklaşık 1,500 kapasiteli yurtta dandik bir bilgisayar var, tesadüf bu ya boş. lan dedim şurdan bizimkilere geliyorum yazıyım da kebap hazırlasınlar. 20 gün olmuş ülkeden çıkalı, kırmızı et yememişim, iskender, beyti filan diyince gözümden yaş gelmekte, o durumdayım yani. neyse açtım facebook'u girdim şifremi ve o da ne, bir arkadaşlık isteği. taş gibi bir macar hatun beni eklemiş, düşünüyorum kendi kendime olsa olsa karakoldaki afettir diyorum. neyse o anda mesaj belirdi, bir tıkladım üzerine konu "bag". sonra mı? ertesi gün pasaportumu aldım ve sonraki günde brno'ya döndüm. işte facebook bu yüzden gerekli efenim.
5.000 arkadaştan sonra arkadaş eklemeye izin vermiyor. hem sosyal paylaşım sitesi, hemde daha fazla sosyalleşmeye izin vermiyor.
insanların aptal saptal şeyler paylaştığı ve bununla marjinal olma hissine kapıldıkları, isminde sosyal kelimesinin geçmesi beni güldüren platform.
yaş sınırının 18 olduğu ama %90lık kısımının 9-14 yaş olduğu sosyal paylaşım sitesidir.
belki de dünyada bir ilk olarak sosyal insanların da çok aktif olduğu sosyal web sitesidir. genelde bir sitenin tanımı "sosyal" olarak yapılıyorsa kullanıcıları tam tersi olur çünkü.
sadece gençlerin değil menopoz teyzeler ile bankamatik amcaların da sosyalleşme * amacı güttükleri sitedir.
yunanistan'ın seda sayan'ı çok güzel açıklamış:
http://youtu.be/cGt7PR04qyo
herkesin b*k attığı ama bir gün girmeyince eksikliğini duyduğu site.

bu da en eski feysbuk. [görsel ]
görsel
ikinci bir profil resimleri albümü oluşturup, onu açmaya çalıştığımda 'daha fotoğrafı yok hacı' ibaresiyle karşıma çıkan zamazingodur. neden ?
az önce bir arkadaşın kardeş sayısının, benim arkadaş sayımdan fazla olduğunu gördüm. yarından itibaren kullanmayacağım facebook'u. evet.
sözlüğün yeri ayrı tabiki ama üye olurken twitter,yonja,netlog... uzayıp giden liste arasında bulunan aslında pek de tınmadığım ama bunu da deneyeyim dediğim her türlü tanıdık tanımadık önüme sermesiyle ilk dk da diğerlerinden farklı olduğunu hissettiren, tasarımı türkiyenin kaldırım taşları gibi sürekli değişmekte olan, hayret verici bir şekilde en facebook düşmanı kullanıcıyı bile dize getirip bağımlı kılan genç yaşlı herkesin takıldığı dünyayı küçülten bir kitap'çık' ...şu anki durumum ise içler acısı pc yi kapatıp telefona saldırıyorum bi de zero su çıktı zerosuyla birlikte suyu da çıktı tabiki yolda, minibüste, metroda, vapurda o artık heryerde eskiden ıssız bir adaya düşsen yanına alacağın şey konusunda bi sürü seçenek vardı şu an yanıt belli tabiki facebooka girebileceği bir telefon bunun sonucu da şöyle olabilir:
* durum : maymunlarla muz yemenin zevki bambaşka
* May Mun durumunu beğendi
* May Mun durumun hakkında yorum yaptı
* Fil Filozof seni dürttü (sende dürt)
* anakonda seni aslan avına gidiyoruuuz etkinliğine davet etti (evet hayır belki)
* tarzan seni kardeşi olarak ekledi (kabul et yoksay)
.......

uzayııııııp gider. sonumuz hayrolsun millet.
yaklaşık 2 aydır kapattığım hesabımı artık açma gereği duymuyorum. önceden de ara sıra kapatırdım. bikaç hafta sonra tekrar açardım ne olmuş ne bitmiş diye. şimdi görmek istemediğim, kendisini sildiğim ama ortak arkadaşlar yüzünden sürekli karşıma çıkan, hatta bu ortak arkadaşlar yüzünden mesaj gönderme, kıskandırma gibi iğrenç şeyler yapan insanları tamamiyle hayatımdan çıkarmak için kapattım. gayet de mutluyum. adıma grup kurmuşlar geri gel diye ama açmayacağım artık. huzur sende sözlük. kimse kıskandırmaya çalışmıyor, kimse hayatıma saçma sapan girmiyor burda. mutluyum seninle. aldatma beni oyarım.
© copyright 2005 - 2026