bugün
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık20
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır8
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz13
- ucan tekme atan hipopotam43
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- nervionun beni engellemesi5
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- bütün mal varlığını sözlük kızlarına bağışlamak7
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz10
- büyük oyunu görmek4
- çalıştığınız yerde ibnemsi insanlar var mı4
- erkek erkeğe dm'ye çağırmak3
- saçları permalı sözlük kızı10
- oy kullanım hakkı 20 yaş ile 55 yaş arası olsa5
- 10 ekim 2026 samsunspor trabzonspor maçı5
- bir yolunu bulup unutacağım3
- emevilerin cuma namazı taktiği5
- şükürcülük4
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- cennetten 15 günlük deneme süresinde kovulmak4
- hicr suresi 19 ayet2
- cipsin 5 lira olması3
- hicr suresi 11 ayet2
- dara düştüm nerdesin2
- karakuyu dizisi5
- küfür edene sallayayım dayak yiyince ağlayayım2
- saçı kıvır kıvır permalı zenci kızı2
- sabah sabah 500g çikolatalı puding yemek10
- sözlük yönetiminin robot moderatörle imtihanı2
- sözlük yazarlarının yırtıcı kombinleri2
- hangi manifest kızısın13
- sizce karizma mıyım13
- kenya2
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- burak yılmazdaki taşşağın kimsede olmaması11
- erkek olduğu halde ilgi duyduğunuz yazarlar9
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi10
- susun insan geliyor kesin sesinizi2
- hıçkırığı anında durduran formül7
- akp'nin hala izmire köprü yapmaması3
- yazarların şu an içtiği içecekler7
- ak parti kimsesizlerin kimsesidir9
- arkadaşlar yine çok yedim ya3
- kız olduğu halde ilgi duyduğunuz yazarlar7
- entry yazarken üşenmek2
- ilk insanlar daha mı mutlu günümüz insanları mı2
- kadınların aklı yoktur hiçbir şeyden anlamazlar9
- arkadaşlar acilen bakmanız gerekiyor5
- selam kızlar hala evlenmedim7
1968 doğımlu, erken beyazlamış saçlarından dolayı beyaz tilki lakabıyla anılan italyan futbolcu. en son * perugia forması giymişti. kariyeri boyunca 166 gol atmış, 22 kez milli olmuştur.
28 yaşındayken 50 yaşındaymış gibi gözüküp 22 yaşındaymış gibi oynayabilen, en asil duyguların forveti.
çocukluğumun en meşhur orta saha oyuncularındandı. bir spikerin, bakmayın o beyaz saçlarına gibi bir lafı kalmış aklımda, onun hakkında.
çocukken gianluca vialli ile birlikte sevdiğim italyan oyunculardandı. ravanelli beyaz saçlarıyla, vialli kel kafasıyla hafızamda yer etmiştir.
(bkz: gri tilki)
96 yılındaki şampiyonlar ligi finalinde juventus formasıyla ajax ağlarını havalandıran, saçlarına erken ak düşmüş italyan hücum oyuncusu.
futbola perugia forması ile başlayıp yıllar sonra dönüp dolaşıp perugia forması işe son vermiş saçlarına erken ak düşmüş futbolcuydu.
lakabı "grey fox" olan italyan golcü. bunun şampiyonlar ligi maçında kaleciyi geçip sıfırdan attığı bir gol vardır ki ters ayakla akıllara zarar.
Çocukluğumuzun yıldızlarından biriydi bugün anlamsız şekilde aklıma gelmiştir.
ak saçlarıyla ünlü bir dönemin efsane futbolcusu.
tekniği vasat ama çok koşan, pres yapan, gol vuruşları iyi , sert oynayan golcü modeli idi.
toprağı bol olsun.
toprağı bol olsun.
italyan eski millî futbolcudur. Beyaz tilki lakabıyla tanınan golcü kariyeri boyunca Perugia, Juventus, Lazio, Marseille, Middlesbrough ve Derby County formalarını giydi. 22 kez millî olan futbolcu millî formayla 8 gol attı.
Beyaz tilki lakabını erken beyazlamış saçlarından almış olan Ravanelli 90'lı yılların sonuna doğru, Avrupa'nın en çok gol atan oyuncuları arasında yer almıştır. Juventus takımında oynarken (1994-95), bir Serie A şampiyonluğu, bir italyan Süper Kupası (1995), bir Şampiyonlar Ligi ve bir de UEFA kupası (1992-93) kazanmışlardır.
Daha sonra Premier League'e, Bryan Robson'ın başında olduğu Middlesbrough FC takımına geçmiş, fakat başarısını burada devam ettirememiştir. 1996-97 sezonunun açılış maçında, Liverpool takımına karşı hat-trick yapmıştır. Ligin en skorer futbolcularından biri olmasına karşın, Middlesbrough takımından aynı yıl içinde gönderilmiştir.
O zaman için dünya çapında en yüksek para alan futbolculardan biri olarak kayıtlara geçmesine rağmen, Middlesbrough takımı hakkında yaptığı şikayet ve verdiği demeçler ile kendisini takım arkadaşları ve hayranlarından soğutmuştur.
2001 yılında Derby County takımına katılmış, fakat kulübü 2002 yılında küme düşmekten kurtaramamıştır. Derby'nin finansal problemleri nedeni ile maaş ödemeleri ertelenmiş ve 2003 yılında kulüpten ayrılmış olmasına rağmen 2006 yılına dek ödemeler devam etmiştir.
Daha sonra, Derby kontratının sona ermesinin hemen ardından Dundee takımına katılmış, fakat kulübün fazla maaş alan oyuncuların tümü ile yollarını ayırmasından sonra oradan ayrılmıştır.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Fabrizio_Ravanelli
Beyaz tilki lakabını erken beyazlamış saçlarından almış olan Ravanelli 90'lı yılların sonuna doğru, Avrupa'nın en çok gol atan oyuncuları arasında yer almıştır. Juventus takımında oynarken (1994-95), bir Serie A şampiyonluğu, bir italyan Süper Kupası (1995), bir Şampiyonlar Ligi ve bir de UEFA kupası (1992-93) kazanmışlardır.
Daha sonra Premier League'e, Bryan Robson'ın başında olduğu Middlesbrough FC takımına geçmiş, fakat başarısını burada devam ettirememiştir. 1996-97 sezonunun açılış maçında, Liverpool takımına karşı hat-trick yapmıştır. Ligin en skorer futbolcularından biri olmasına karşın, Middlesbrough takımından aynı yıl içinde gönderilmiştir.
O zaman için dünya çapında en yüksek para alan futbolculardan biri olarak kayıtlara geçmesine rağmen, Middlesbrough takımı hakkında yaptığı şikayet ve verdiği demeçler ile kendisini takım arkadaşları ve hayranlarından soğutmuştur.
2001 yılında Derby County takımına katılmış, fakat kulübü 2002 yılında küme düşmekten kurtaramamıştır. Derby'nin finansal problemleri nedeni ile maaş ödemeleri ertelenmiş ve 2003 yılında kulüpten ayrılmış olmasına rağmen 2006 yılına dek ödemeler devam etmiştir.
Daha sonra, Derby kontratının sona ermesinin hemen ardından Dundee takımına katılmış, fakat kulübün fazla maaş alan oyuncuların tümü ile yollarını ayırmasından sonra oradan ayrılmıştır.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Fabrizio_Ravanelli
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar