bugün

takip edilesi yazarlardan. nick altının bu kadar durgun olması şaşırtıcı.
(bkz: #14411286) numaralı entry'siyle üzen yazar.boşver be panpa,bizim de öyle nickaltımız.
sözlüğe bi daha gelsem amlı nick'i alırım.
bu entry ile hislerime tercüman olmuştur.(#14411286)
sözlükte nickaltı girilmeyi hakeden ender yazarlardan. upuuzuuun entrylerini de severek okuyoruz efenim.
kimi zaman hüzlendiren(#14235556) kimi zaman gülümseten(#14347054) entrylerin sahibi olan yazar. akıcı bir dili var. beğenerek takip ediyorum.
anlamlı yazar.
itiraflar başlığına yazdıklarıyla yüz gülümsetmiştir.
sözlükte yazıları okumaya değer sayılı yazarlarından nick altının boş olması tek nedeni dine,atatürke,milletine hakaret etmemesi, biz seni okuyoruz kardeşim yazmaya devam et.
genel de okunmayan bir entry de benden diye bitirdiği entrylerinin okunduğunu bilmesi gerek.sözlüğümüzün güzide yazarlarından.
büyük adam. arkadaş, dost canlısı. keşke etrafımı hep böyle adamlar kaplasaydı. hayat o zaman çok daha başka olurdu. seni tanıdığıma sevindim kardeş. yüzün hep gülsün, neşeli günler.
ilginç fikirlerini üşenmeyip uzun uzun yazan yazar. hazır duman'dan dinliyorken helal olsun diyoruz kendisine.
(bkz: #13739961) burda futboldan bahsedildiği için sığ gelebilir kimilerine ama böyle entrylerine rastgeldiğimi hatırlıyorum.

edit: (bkz: #14122612)
güzel yazıyor bu adam, yani cidden ''yazıyor''. paragraflı, satırbaşlı, uzun uzun.

bilgilerde 8.nesil görünüyor ancak muhtemelen eskilerden, ya da başka bir yerlerden.
Belli ki sinema seven yazar. Sevsin tabi, sinema harikadır. Cümle basit evet ama Bruce Lee'nin dediği gibi "Simplicity is the key to brilliance", yani "basitlik, mükemmeliyete giden yoldur".
düşünceleri benim düşüncemin aynısı olan yazardır.
(#13337690) düşünceli yazar. *
nick altına az entry girildiği için dövünmesiyle dikkatimi çekmiş yazar. ayrıca 8. nesil olaraktan nesildaşımmış da kendisi. selamlar ederim kendisine.
yeni yazarlarımızdan,

(bkz: koştursun efendim sözlükte)
© copyright 2005 - 2026