türkiye'de en güzel ilçeler sıralamasında ilk 10'a girecek ilçe.
görsel
eğirdir kemik hastanesinin olduğu, güzel göllü şehir. 2003 yılında başarılı dört ameliyat geçirmiştim, allah düşürmesin.
iki gündür bulunduğum isparta ilçesi. Harika.
Lisede sevdigim hocamin memleketi.fiziği bana sevdiren hocam sayesinde egirdire gitmesemde seviyorum.emeği büyük ömer hocamin memleketine bi sempati duyuyorum.
Kalbimin bir parçasını barındıran sevimli ,ufacık ilçedir. Uyanırsın camı açarsın ve karşında renkleriyle içini aydınlatan o muhteşem göl manzarası. Sonra bilirsin burda olsam mutlu olurum , mutlu oluruz.
Askerliğimin acemi Birliği görevini yaptığım ilçe. Günde 4 mevsim yaşanıyor yaz mevsiminde desem inanan olurmu?
ıspartada bir ilçe.
Eğirdir gölüne sahiplik eden harika bir ısparta ilçesi. bayram boyunca buralardayım. yolu düşen olursa birer ikişer bira içelim :D
Ispartanın en güzel ilçesidir. Sahilinde bira içmek ise bambaşka...
görsel
ıspartanın merkeze 34 km uzaklıkta güzel bir ilçesi.
Bir zamanlar trenle gidilebilen ilçedir.
gece sahilde iki bira yuvarlamaya çalışsam dayak yer miyim diye merak ettiğim ilçe.
Hayatınızda görebileceğiniz en güzel manzaralardan biri buradadır. imkanınız olursa mutlaka gidin görün.
Hem yaşaması hem de gezmesi keyifli, Akdeniz tatil yöresi tadında Isparta sınırları içerisindeki ilçe.
Dağ komando okulunun olduğu ilçe. Kaç şehit burada nefes almıştı kim bilir. Bana hüznü hatırlatır.
Oğlum reklamını yapmayın şunun saldanın başına gelen eğirdir in de mi başına gelsin istiyorsunuz.
görsel
görsel
ısparta'nın merkezle birleşik, göl kenarındaki turistik ilçesi.
Sakin sessiz bir tatil isteyenler için, ideal bir tatil beldesi. Oraya gitmisken, kovadan golünü de ziyaret edin. subasan ormanına benzer kareler gorebilirsiniz.
görsel
ısparta'nın bir ilçesidir.

görsel
Ispartanın en güzel ilçesi.
Elması ve şekerli peynirli pidesi meşhurdur. Seyir tepesine çıkmayı unutmayın.
Hayırdır sözünü aklıma getiren ilçe adı. Güzel bir ilçeymiş. Seneye de oraya gidebilirim belki. izmir'e de gitmek istiyorum.
ilçe halkının eğrilik ifade eden bu isme tepki göstermesinden dolayı 8 Mayıs 1985'te de '' Eğridir'' ismi'' Eğirdir'' olarak değiştirilmiştir.
© copyright 2005 - 2026