bugün
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- velvet25
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey8
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- mor semsiyeli yabanci8
- dünyanın en değerli şeyi5
- nude var mı3
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
- evliliğin anlamı13
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- cehalet mutluluktur2
- kürtsüz türkiye11
- çoluk çocuk işler peşinde koşan tipler3
- evde yoğurt yapmak5
- bana onu sormayin7
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- neden bu kadar yakışıklıyım2
- sözlük yetkilisi2
- eskiden hayalini kurduğunuz2
- unfollow2
- mehdi cennet vatanda3
- halife olacağım7
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- peugeot 404 ile total benzinliğine girmek2
- ismet gürbüz8
- arabaları yan yana park edip öpüşmek2
- selahattin eyyubi türktü4
- her şeyden anlayan adam edası5
- 2000 yıl önce doğsan ne olurdun2
- tarım teknolojisinin gerekliliği2
- anın görüntüsü33
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- 0 0 72
- tarım teknolojisi2
- hilafet gelsin mi6
- fenerbahçe15
- golden rose velvet matte ruj 162
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı19
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- nervio hamferdi9
- ne boş insanlarsınız2
- ben camiye gidiyorum3
küba asıllıdır kendisi.
erkek gibi ellere sahip esmer kadın.
görsel
o nasıl el lan? isterse dünyanın en taş hatunu ol, o ellerle dalgamı geçerim. kazma gibi elleri var yemin ediyorum ya. yok böyle bir olay. bir de kısacık yapmış, yemiş mi ne bok yemiş çözemedim. (cümleye gel) *
kızım eva, popon güzel. bakışların filan hoş, seksi hatunsun. beğenirim genel olarak. abim de aşıktı bi aralar zaten. eski yengem sayılırsın, neyse ki abim başkasıyla evlendi de seni unuttu ama o ellerine bi protez tırnak filan taktır. olmamış öyle. eski görümcen olarak bunu söylemem lazım. film başına, bok gibi para alıyorsun ama o tırnaklarla utanmadan kırmızı halıda dolanıp poza yatıyorsun.
kezban mıdır nedir ya? sinirlendim bak. koskoca hollywood celebritysine ben güzellik dersi vereceğim sanki. cimri kadın, git bi beauty center vardır oralarda beverly hills'te filan. parasına kıyamıyor bunlar, nasıl hollywood hatunu olmuş bilmem.
görsel
o nasıl el lan? isterse dünyanın en taş hatunu ol, o ellerle dalgamı geçerim. kazma gibi elleri var yemin ediyorum ya. yok böyle bir olay. bir de kısacık yapmış, yemiş mi ne bok yemiş çözemedim. (cümleye gel) *
kızım eva, popon güzel. bakışların filan hoş, seksi hatunsun. beğenirim genel olarak. abim de aşıktı bi aralar zaten. eski yengem sayılırsın, neyse ki abim başkasıyla evlendi de seni unuttu ama o ellerine bi protez tırnak filan taktır. olmamış öyle. eski görümcen olarak bunu söylemem lazım. film başına, bok gibi para alıyorsun ama o tırnaklarla utanmadan kırmızı halıda dolanıp poza yatıyorsun.
kezban mıdır nedir ya? sinirlendim bak. koskoca hollywood celebritysine ben güzellik dersi vereceğim sanki. cimri kadın, git bi beauty center vardır oralarda beverly hills'te filan. parasına kıyamıyor bunlar, nasıl hollywood hatunu olmuş bilmem.
ayak numarası 41.*
kocaman erkeksi elleri ve kısa bakımsız tırnaklarıyla kabusum olacak diye korktuğum melez celebrity.
görsel
ellere bak. istediği kadar seksi pozlara yatsın, o ellerle benim gözümde hiçbir zarafeti yok. olmamış diyorum eva.
görsel
ellere bak. istediği kadar seksi pozlara yatsın, o ellerle benim gözümde hiçbir zarafeti yok. olmamış diyorum eva.
eva mendesin türkçe karşılığı taştır.kayadır.çok fena avrattır.
güzel olan kadındır .yalnız dünyanın en güzel kadınları sıalamasında neden iki eva üst üste onu anlamadım .
(bkz: dünyanın en güzel 50 kadını)
(bkz: dünyanın en güzel 50 kadını)
hayatımda görüp görebilecegim en güzel kadındır..
seksi olduğu ve çekici olduğu gerçek ama güzel sayılmaz pek.
muhteşem bir karaktere sahip kadın.*
güzelliği tartışılmaması gereken, hoş ve oldukça çekici olan hatun.
eski aşklarımdan biri daha. eski abicim eski gece yarıları kapımda yatan kadınları sevmem ben ne o öyle gel adam gibi sevişmek istediğini beni untamadığını falan söyle.
güzelliğiyle nam salmış bir hatundur. ancak kullandığı internet sitesi rezalettir.
Bayan popo.
kendisine fiyat biçmek istemem ama bir maaşımı bir gecesine feda edebileceğim bayan. şaka lan şaka en fazla 3bin lira veririm.
latin yanardağı.
bir halle berry değildir.
bir anda parlatılıp söndürülen sinema oyuncusu.
halle berry yanında bok yesindir.
bu nasıl bir seksiliktir. yerim.
açık açık 50 farklı eyalette ayrı ayrı yedim diyen esmer afet.
gençlik dönemime ilham veren güzel kadın.
bugün doğum günü olan oyuncu.
en sevdiğim yabancı aktris olur kendileri. Kate upton bokunu yesin bunun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar