bugün
- gocu22
- bu koyden olsam ne olacak18
- sarı torba6
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- gecenin şarkısı6
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- sarapci koala77
- çaylak yapın beni11
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak6
- şu an hissedilen duygu6
- morkstar4
- dinlerin yalan olması13
- soğan yiyen kız11
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- ama ben bipolarım10
- s'i l v'e r m'i s t8
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- 15 temmuz yalanı5
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- 30 ağustos zafer bayramı19
- çocukluğunuz nasıl geçti3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- ay kavga var galiba6
- versace red jeans2
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- safiyenin kocası faik5
- bkono5
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- dile dolanan şarkılar2
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- yalnızlık4
- katatespizartmasi10
- enayimiknatisii4
- tai lung44
- sözlüğü nezih bir ortama çevirmek4
- sözlük kızları adam mıdır5
- damdan düşer gibi3
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi3
- herkesin birbiriyle kavga ettiği sözlük4
- kavga eden yazarlar5
- geceye bir şiir bırak4
- anayasanın ilk 3 maddesi ile kavgalı kitle3
- türkiye savaşa girecek5
- incil vahiy9
- sihirli annem izleyen erkek4
- rafael leao34
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz6
- asmacayı seven kızlar dernegi3
ülkemizin 2015 deki yarışmayı kazanması halinde istanbul, izmir veya ankarada yapılacak olan yarışmadır. fakat bunun için önce yarışmaya katılmamız ve iyi bir şarkı gönderip kazanmamız gerekiyor.
türkiye'nin 3 yıl aradan sonra yeniden katılacağı eurovision.
EBU'nun dun yaptigi toplanti ile 2015i yayinlamayarak kurallari cigneyen Turkiye'nin yarismaya katilamayacagi yildir. tabi ben cesitli muzakereler ile bunun halledilecegini dusunuyorum, o kadar pesimizden kosmuslardi, simdi de nazli kizlar gibi davranacaklarini sanmiyorum.
TRT nin başındaki vizyonsuz gerizekalı insanın yerine nispeten daha vizyonlu bi gerizekalının getirilmesi sonucu nihayet 3 yıl aradan sonra Türkiye de yarışmaya katılacaktır. Umarım yeni bir Rock grubu göndeririz. Zira büyük başarılar alıyoruz Rock grupları ile.
türkiye serdar ortaç ile katılacak ama rakiplerin bunu erken öğrenip daha güçlü hazırlanmalarını engellemek için şuan saklanıyor.
tükiyenin katılmaması saçmalık olan yarışma. tamam adamlar oy sistemini kendi lehine yapıyor olabilirler de. bu yarışmayı milyonlar izliyor. tam da güzel güzel şarkıcılarımız. az tanınmış güzel şarkısı olan onlarca sesi güzel kardeşlerimiz varken katılmamak büyük saçmalıktır. amaç orada onları tanınmasını sağlamak ve kendi ülkenin adını ve belki de dilini 2-3 dakikalığına olsa da duyurmaktır. büyük kayıp bizim için.
saçma sapan şarkılarla dolu bir yarışma daha olacaktır. muhtemelen biz de yayıncı olmayacak . umarım ukrayna kazanır zira yarışmadaki en iyi şarkı jamala'nın 1944 isimli şarkısıdır.
laura tesoro'nun belçika adına kazanmasını umduğum yarışma.
skmde bile olmayan şey.
azerbaycan'ın finale çıktığı yarışmadır. desteğimiz ırkdaşlarımızla.
26 şarkıyı oylama sırasında hızlı şekilde dinledim ama catchy bir şey bulamadım bakalım kim 1.olacak
edit:israil Marilyn Manson ile katılmış galiba*rusyanın gösterisi değişik ukraynanın şarkısı türkçeymiş daha doğrusu tatarca lan dedim sözleri anlıyorum ne iş* çek cumhuriyetin hatunu da beğendim litvanyanın elemanda şöyle böyle Azerbaycana desteğimiz sonsuz tabi bakalım neler olacak en güzel kısım oylama zaten*
edit 2 :Avustralya ne ara avrupa oldu amk iyi gazladılar paunları
edit 3: ukrayna tatarca ile kazandı lan iyi oldu güzel oldu
edit:israil Marilyn Manson ile katılmış galiba*rusyanın gösterisi değişik ukraynanın şarkısı türkçeymiş daha doğrusu tatarca lan dedim sözleri anlıyorum ne iş* çek cumhuriyetin hatunu da beğendim litvanyanın elemanda şöyle böyle Azerbaycana desteğimiz sonsuz tabi bakalım neler olacak en güzel kısım oylama zaten*
edit 2 :Avustralya ne ara avrupa oldu amk iyi gazladılar paunları
edit 3: ukrayna tatarca ile kazandı lan iyi oldu güzel oldu
bu sene herkes için büyük bir süprizle sonuçlanan yarışmadır. genelde eğlencelik şarkıların ön planda olduğu bir yarışmaya ilk defa ukrayna adına kırım tatarı asıllı bir şarkıcı yıllar önce kırım`da yaşanan trajediyi anlatan, nakaratı tatar türkçesi olan bir şarkıyla katıldı ve yarışmanın 1. oldu. böyle bir yarışmaya siyasi ve tarih temalı bir şarkıyla katılıp ta 1. olmak gerçekten büyük bir başarı. tebrikler.
ukraynalı da olsa kırım türkü olan jamala kazandığı için biz kazanmış kadar mutlu olduk. gösterinin tamamını izlemedim(trt yayın yaptı mı bilmiyorum internetten de takip etmedim, halbuki çocukluğumun en güzel mayıs eğlencesiydi sağolsun trt onun da içine etti) ama rusyanın şovu hakikaten denildiği kadar varmış youtubedan asıl kısıma geldiğinde ağzım açık izledim desem yeridir yani. hani şarkı da kötü değil üstüne de o nasıl bir koreografi! adamlar görsel şovda çığır açmışlar resmen.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar