bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi21
- gocu'ya özgürlük8
- gocu'nun çaylaklık durumu kaldırılsın3
- ne yazarsam yazayım çaylak olmuyorum4
- senden benden trilyonları çalanlar5
- fatma betül sayan kaya49
- sözlük hesabını sil perileri3
- arkadaşlar beni neden sevmediniz3
- 4 ekim 2026 konohafest saldırısı3
- yıldız tilbe kızılı2
- cemil ipekçi2
- arkadaşlar çok uykum var2
- hepinizden nefret ediyorum ama tek başıma da canım2
- ideal bira bardağı3
- fon mağdurlarının ana para iadelerini beğenmemesi2
- pazartesi sabah 7 de spor salonuna giden insan3
- sarımsak6
- cin filmleri4
- türk korku filmi klişeleri3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- pazartesi sabahı erken kalkmak için bir neden3
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları3
- iwf yapay zeka çocuk istismarı materyali artışı2
- italya türkiye maçı saat 21 45 te atv de3
- pizza5
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- sabahları nefret edilen şeyler10
- pizza margarita4
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması43
- cin musallat olan kişi nasıl anlaşılır3
- sözlük gıybeti12
- asrın soygunu14
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi8
- hangi tatlısınız10
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- nasıl birisiniz8
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- akp seçmeni16
- riyad da ikinci mekke ittifakı toplantısı2
- türkiye'nin yemen de mekke ittifakı tartışması2
- anın görüntüsü20
- damarsız tüysüz manisa yaprağı18
- napıyorsunuz8
- tarsus ta karpuz yüklü kamyonun devrilmesi2
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- gunluklerim aylik olmus11
- domates2
- kız kardeşlerim6
- arkadaşlar naber ya8
- yeşil parka giyen kız2
sabahın köründe okula giderken sıkmak üzere kapağını açıp ,"ulan bu ne ağır koku ben bunu niye aldım ki" deyip,sıkmadan kapagını tekrar kapattığınız, okulda öğle saatlerine yaklaşınca, arkadaşınızda koklayıp "ohaaa parfümün ne kadar süper yaaa,markası neeee" dediginiz,afrodizyak etkili parfüm.
(bkz: öfori)
eğer sırf sevdiniz diye dozunu kaçırıp fazla sıktığınızda kısa bir süre sıkamayacağız kokudur. aslında hepsinde böyle olur ama bu bence istisnadır çünkü öyle bir parfüm ki bir iki derken insanın içinde bitirme hissi uyandırıyor. en güzeli gidip parfümerilerde sıkmak... bırakın kendi evinizdeki dursun.
dünyanın en güzel parfümünü koklayın nidalarıyla çarşı, pazar tarzı yerlerde koklatılan, muhteşem şişe tasarımıyla hayran bırakan, içeriğinde nar, trabzon hurması, lotus ve champaca çiçekleri ayrıca siyah orkide (ki ilk kez bir parfümde kullanılmaktaymış),amber, siyah menekşe ve maun ağacı bulunduran muhteşem koku. tek kelime ile büyüleyici. ayrıca seksi ve modern.
bir muhteşem chris cornell albümü olaraktan ve konuyla doğrudan bağlantısı dolayısı ile (bkz: euphoria morning) adresi bulamazsanız ben cebimde iki şişe şarap taksisine atlar ve yolu tarif ederim efenim.
ecstasy, kokain gibi pis uyuşturucuların insanda yarattığı duygu. ayrıca bugün kokladığım muhteşem parfüm. satıcı öve öve bitiremedi hayvani çekicilik sağlayacağını falan vaad etti, şişesi için de ayrı bir fabrika kurmuşlar falan. doğru mudur bilinmez.
birşeyler başardıktan sonra hissedilen duygudur. örneğin üniversite sınavını kazandıktan sonra, sonucu ögrendikten sonraki 5 dk ayakların yerden kesilir gibi olması, veya bir ödül aldıktan sonra hissedilen başarı duygusu euphoriadır. eroinin bu duyguyu bedavadan verdiği söylenir, bu kadar güzel hissettirmesinin nedeni belki d zor kazanılmasındandır veya ınsan dogası geregı nadır olan seyı yuceltır, tıpkı elmas ve altını degerlı kabul etmesı gıbı...
ing. kendini asiri, abartili duzeyde iyi hissetme durumu.
ozellikle mani halinde sikca gorulen bir tablodur.
ozellikle mani halinde sikca gorulen bir tablodur.
Calvin Klein'in 2005 yılında çıkardığı bayan parfümü. Üst notalarda nar, hurma ve taze yeşiller, orta notalarda lotus, champaca çiçeği, siyah orkide ve alt notalarda sıvı amber, siyah menekşe, krem tonu ve maun ağacı kullanılmıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar