bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- kel erkek3
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- gazlamak2
- gençler iş beğenmiyor3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- sevgiliyle kavga etmek2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- eski yazarların emekli yapılması5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
entry'ler (150)
"yüz verip de adam ettiysem sıfırla çarpar yok ederim"
(bkz: #5920147)
"ben böyle iyiyim, süperim, çok mutluyum" imajı çizip kendinle baş başa kaldığında "allah kahretsin ben niye böyleyim!" demektir. can sıkıntını anlatacak tek bir insan bile bulamamaktır...
herkesin damak tadı farklı olduğu için yorum yapmanın gereksiz olduğu bir konudur.
yatağa yeni yatmışken babanın ayakta olmasından faydalanıp istisnasız her gece söylenen cümledir. neticede baba kıyamaz, gider getirir eşek kadar kızın ayağına bir bardak suyu.
"saçlarım çok çirkin oldu, yıkamam lazım" dediği zaman "nedense bana hiç öyle gelmiyor.." diye iç geçirmektir.
"allah'ım bana bir şeyler oluyor..." dedirten, nirvanaya ulaşmış hissi verendir.
al bu kızı, evine götür, koy önüne cipsini, çekirdeğini. o anlatsın sen dinle, sonra sen anlat o dinlesin. ben hayatımda bu kız kadar tatlı dedikodu yapan bi insan görmedim*. kendisini ilk fırsatta istanbul'a davet ediyorum, bol bol dedikodu yapıp dertleşmek için.
kendisiyle ilk karşılaşmamızda karşılıklı gülücüklerle selam vermemizin ardından "nerden tanıyorum acaba" diye derin derin düşünmeme sebep olmuştur. sonradan anlaşıldı ki bambaşka bir sözlükten sadece fotoğraflarımızdan tanıyormuşuz birbirimizi. sevdiceğiyle birlikte pek tatlı bir çift oluyorlar, gönül yine görüşmek ister elbet.*
yanındaki kızın çok da önem verilen biri olmadığını gösterir. değer verilen biri olsa zaten paranın azlığı/çokluğu çok da dert edilmez.
eğer lens ve gözlük değişimli olarak kullanılıyorsa lens solüsyonuyla birlikte çantadan eksik edilmemesi gerekilen şey.
adı ilginay göbüt'tür ve kendisi reckitt benckiser'de tüketici eğitim müdürü olmakla birlikte aslında çok güzel ve alımlı bir bayandır. son derece sıcakkanlıdır ve reklamdakinin aksine çok hoş bi ses tonu vardır.
karnına yumruk yemiş kendisi, yanlışlıkla(!)
http://www.milliyet.com.t...0yumruk&KategoriID=12
(bkz: işte bunu seviyorum)
http://www.milliyet.com.t...0yumruk&KategoriID=12
(bkz: işte bunu seviyorum)
yaramaz kızlar serisindeki kitaplarla çocukluğumun büyük bölümünü yemiş olan yazardır.
bir türlü gelişemeyen şehir. yıllar geçse de şehirdeki değişiklikler, yeni açılan pastanelerden ibarettir.
kesinlikle bulaşılmaması gerekilen adam. gece gece moral falan bırakmadı. bi gün kalp krizinden gidicem bu adam yüzünden...
dünyanın en boş ama en izlenesi filmi. güzel kızlar, güzel evler, ispanya ve şarap. yiyelim, içelim, sevişelim, sanat yapalım mantığında insanlar...
ne diyim, hayat size güzel...
ne diyim, hayat size güzel...