bugün
- mercimek çorbası içen kadın11
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- uludağ sözlük size ne kattı22
- soslu adana kebap5
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- türkiye12
- atatürk ü sevme zorunluluğu11
- pum pum çorbası4
- yemeğe bulyon koyan insan6
- pandela 37
- tırnak pide5
- sözlüğün en masum yazarları16
- kendini kız gibi hayal eden erkek3
- hepiniz öleceksiniz4
- zuhal olcay'a aşık olmak3
- arkadaşlar larissa kim12
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür5
- hoşçakal uludağ sözlük7
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
- orgy havaalanı3
- bu olaylar neden hep benim başıma geliyor4
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- lahmacun11
- aspava2
- animasyon izlerken ağlamak3
- fusya semsiyeli yabanci26
- türkiye vatandaşlığından çıkmak3
- sözlükte yazan ünlüler9
- saraca097
- mekanda patronu tanıdığını belli etme hevesi4
- recep tayyip erdoğan11
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- karton toplayan çingene6
- atatürk ün çocuk yapmamasının sebepleri3
- şişko deyince sinirlenen kız2
- arnavut mehmet akif in şiirinin milli marş olması4
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- atatürk 12 adayı ve musulu neden bıraktı sorunsalı4
- kıçına kına yak2
- sözlüğün deli kaynaması4
- nervio23
- bizimkiler dizisi dunkof halis2
- atatürk ü sevmediğini belirtme gereği4
- uludağ sözlüğün ikiye bölünmesi4
- larisalisa8
- dünyaya doymadan göçüp gideceğim2
- bir sözlük kızıyla edebiyat hakkında konuşmak8
- şarapçının birden tayyipçi olması10
- en iyi dizi film karakterleri3
sözlükte anlaştığım konuşurken eğlendiğim tek dişi yazar. sisterım yea.
yetkili oldu diye ağlamayın pijler büyüyünce siz de olursunuz. eheh.
yetkili oldu diye ağlamayın pijler büyüyünce siz de olursunuz. eheh.
Neredesin kız? Mutlu değilim...
Eskiden iyi hoş arkadaştık fakat yönetici olmuş.
Artık günahımı bile vermem.
Artık günahımı bile vermem.
Bu kadar erkek düşmanlığının sonu erken yaşta kocaya kaçmaktır essy uyandırayım.
Bu yazarı çok seviyorum çünkü kadınları ezik ve zayıf gösteren bakış açılarını, tam da onların anlayacağı dilde alaya alması hoş. ciddi ve gerilimli bir feminist olmaktan ziyade; kendi kendisini olumlayan neşeli bir varoluş kipi olarak eyliyor. Alaycı, komik,sivri dilli haliyle, eril iktidarı çok kasmadan iğneliyor ve kendisi yara almıyor. Bu iyi bir şey.
yetkili olmuş. ilk ben kutlamak istedim. hayırlı olsun bebeyim. evet.
ek: ne kadan çok sevmeyeni varmış yha. neymiş kız yetkili olmuş, siz olamıyorsunuz diye mi bu eksi oylar. pislikler, hepiniz birer yılansınız. özellikle de erkek olanlarınız.
ek: ne kadan çok sevmeyeni varmış yha. neymiş kız yetkili olmuş, siz olamıyorsunuz diye mi bu eksi oylar. pislikler, hepiniz birer yılansınız. özellikle de erkek olanlarınız.
Sanırım bir yetkili olmayan ben kaldım. Yazardan çok yetkili oldu herkes. Keşke bende olsam. Şaka bir yana hayırlı olsun diyelim.
yetkili olduktan sonra bir sakinleşti sanırım. eski uçarı kaçarı halleri yok. sataşma yok, laf sokma yok, frida üzerinden giydirmece yok. çok sıkıcı oluyor böyle. yetkili olunca istemsiz böyle oluyor. yoksa sana kimse şöyle yap böyle yap demiyor. ama insan "ulan yetkili böyle yaparsa yazar naapmaz" diyerek bir otokontrol uyguluyor. bir ara ben de yetkiliydim, entry bile girmiyordum dosdoğru. geçen ay da ssk primini yatıramadık ya. hazır konuyu kendime bağlamışken böyle devam edeyim dedim.
sessizleşti. aksiyon istiyoruz esi aksiyon. kalabalık kan istiyor, polemik istiyor.
sessizleşti. aksiyon istiyoruz esi aksiyon. kalabalık kan istiyor, polemik istiyor.
Görmeyeli yetkili olmuş hanımağa. Kendisini bir seviyor bir sevemiyorum. Niye acaba.. neyse o da bana karşı boş değil biliyorum. Aramızdaki bağ kopmazdır.
(bkz: tırşık reyiz)
Uğruna evrende'ki fethettiğim yıldızlardan taç yaptığım yetkili yazardır. Fakat gelin görün ki halen inatlaşıyor. Her şeye rağmen bu şarkı seni bana hatırlatacak essy ! Eminem - Dont cry !
Duydum ki çiğköfteci açmış, açılışına çağırmaması üzdü.
yetkili bir yazar. hazır yetkili de olmuşken trollük maaşlarını bi konuşsak, he aplam? geçinemiyoruz.
güzel beğeniyor.
Essy n’aber? Bi köri soslu tavuk yap da yiyek.
ey essy sen kimsin ya. sanırım bir yazar.
Şaka maka işini iyi yapan harbi yetkili. Müsamaha göstermiyor formata aykırı entrye. Anında kaldırdı vallahi. Ben yetkililerde o yetki yok sanıyordum.
bir yetkili.
kimin sildiğini nereden anlıyorsunuz olm? bilelim de ona göre çemkirelim millete?
kimin sildiğini nereden anlıyorsunuz olm? bilelim de ona göre çemkirelim millete?
yetkili ablamız. bende diyorum benim entryler neden silinmiyor. teşekkürler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar