bugün

7. nesil bir yazar... hoşgelmiştir... ayrıca naçizane uyarım cool adama bulaşmaması yönündedir*...
akdenizin incisi antalyalı yazar. hoşgelmiş sözlüğe...
çık bu hüzünlü gecende yağmurda yürü dostum, dikkat et ama çukura düşme yada sel suları götürmesin.
bir yazar dostunun acısını paylaşabilen ve gayet samimi olan yazar. *
An itibari ile takibinde olduğum yazardır da.
hem nesildaşım hem sınıf arkadaşım olan, mükemmel bir ses rengine sahip yazar. *
bazı sebeplerden dolayı * çaylak olmuş yazardır. Aramıza dönmesini dört gözle bekliyoruz. *
yakarım lan ortalığı! kim lan benim yazar kardeşimi çaylak yaptı!
(bkz: zall)
pardon abi ben sana dememiştim, bi arkadaşa bakıyordum *
Şaka bir yana özlediğimiz yazardır. Nerelerdesin üstat?
"eskişehir tramvayı" kelimesini çağrıştıran yazar.
yokluğunda eksikliğini hissettiğimiz yazardır. seni yeniden görmek güzel! * * * * *
ipek sacli kizla feysbukumsu bir nick altı diyaloğuna girecekler diye korktuğum yazar.
ayrıca hoşgelmiş.
sohbeti hoş, insanın derdinden anlayan kardeşim. umarım çok mutlu olur bir gün. güzel haberlerini bekliyorum. *
(bkz: why high one why) * *
eski bir duygu şöleni yorumcusu. katkıları ve muhteşem yorumuyla 2009 gösterisinin önemli bireylerinden olmuştu. aktivite desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç bildiğim canım arkadaşım. * * *
14 mayıs'ta duygu şölenine gelirse beni görebilecek olan yazardır. gömleğimi de imzalayamadın zaten görüşelim bir ara. *
buradan sevgilerimi iletmek istediğim yazar... sebebini sormayın: belki küçük ama, mutlu eden bir jest yüzünden diyelim!
#11685490 aman efendim dikkat edin, sistit olmayın sonra dediğim yazar.

ayrıca o biiiir antalyalı.

yanlış yere bkz.verdim lan.te anasını beee.
bugün diğer tüm sınıf arkadaşlarımız gibi hayatımızın yeni bir dönemine geçtik onunla. o bir aristokrat o bir entelektüel o bir unutulmaz dost. sen de bu ipek saçlı kızı unutma.
dip not: bir ara görüşelim de fotoğraf alışverişi gerçekleşsin. *
düşünceli ve ince yazar. sağolsun.
esem marka spor ayakkabısını hatırlatmış yazardır. (#12843154) yeni eğitim-öğretim hayatının hayırlı olmasını dilediğim yazardır.
(bkz: #12843154) benden kurtulamayacak olan yazar dostum. en azından üniversiteler farklı. *
ikizler burcu kadınlarına özel ilgisi olan yazar. çok seviyormuş.
bmw sever olduğunu tahmin ettiğim yazar.
bilgi içerikli entry girerek sözlüğü ayakta tutmaya çalışan yazar. saygılar.

Tespiti ile yarmıştır.*
bilgini paylaş duruşunun yanında olan yazar. yılmadan devam etsin.
(bkz: ukte canavarı)
© copyright 2005 - 2026