bugün
- bakire kızla evlenmeyi savunmak5
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar17
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması14
- usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler8
- yeniden üretilse satın alınacak eski arabalar3
- saba makamı ile okunan ezan4
- lise defteri6
- yürüyüş partisi8
- sevgiliye gitmemesi için söylenen sözler5
- türkiye6
- beyaz otomobil satın almak15
- mağaza camına kafa atan ergen genç4
- ideal sevgilinin en önemli özelliği17
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler6
- askere 79 kilo gidip 100 kilo olarak dönmek3
- gelmiş geçmiş en iyi türk teknik direktör2
- evli çiftlerde tv kumandası kimde olur2
- ankara da nato zirvesi tedbirleri3
- terlikle dövmek2
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi11
- düşük iq belirtileri5
- ilgi2
- iyi gibi davranan kötüleri nasıl ayırt ederiz3
- birader beyler biraderdirler3
- ibne penis nah3
- bir arı bir arıya sen kapat ben arıyım demiş2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle25
- hep aynı şeyleri yaşamak4
- 22 haziran 2026 arjantin avusturya maçı3
- chp'deki değişimciler3
- diş ağrısı2
- ismet gurbuz 20245
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- dünya3
- kadınların beli açık gezmesi2
- dna testiyle ırk öğrenmek2
- kablo dolu çekmece2
- ipkis2
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- gönüllü esaret paradoksu2
- bugün de meme atan olmaması13
- makarna süzmek5
- alışveriş merkezlerinde çaresizce dolanmak2
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- güne bir şarkı bırak19
- yaşlılığınız için insan biriktirin12
- zaman gazetesi2
- 65 şut çekip gol atamamak5
- house of the dragon2
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
sporx.com da yorum yapan yazar. dünkü mac hakkında arda turan için "artık o tamamen bitmiştir" türünden yazı yazmış kendisi. kendisi bu yazıyı büyük ihtimalle okumayacaktır, olur ki okursa suna dikkat etsin. yıllardır bu ülkede milyon dolarlar yıldız futbolcu adına carcur edildi. türk futbolunun son yıllarda yetiştirdigi en büyük yıldız, yaptıgı bi hatayla bitecekse türk futbolunun dün itibariyle agzına sıcılmış demektir. herkese hayırlı olsun...
selçük yula'nın kopyala yapıştır versiyonudur. aziz yıldırım'dan aldığı paranın hakkını vermektedir.
itici yorumcu.
(bkz: aygaz başlığı)
antu seviyesinde yorum yapmaktadır.
spor yazarlığı veya yorumculukla uzaktan yakından alakası olmayan holigan.
meriç tuncayla bi akrabalığı olduğunu düşündüğüm troll. yazar demek istemiyorum bizlere hakaret.
voleybol ile futbolu karşılaştırmış son yazısında. aldığımız iki kupa nasıl koymuş size ya anlamıyorum? sonra da havasını atınca 'bizim uefa kupamız var diyor ezikler' gibi tepkileri alıyoruz. bi kupa almak ne zaman eziklik oldu?
tamam esat kardeşim en büyük sizsiniz. yeter ki saçmalama artık biz fenerbahçenin en büyük olduğunu kabul edelim olmadı sende kes sesini, jübileni yap, bitsin bu işkence.
voleybol ile futbolu karşılaştırmış son yazısında. aldığımız iki kupa nasıl koymuş size ya anlamıyorum? sonra da havasını atınca 'bizim uefa kupamız var diyor ezikler' gibi tepkileri alıyoruz. bi kupa almak ne zaman eziklik oldu?
tamam esat kardeşim en büyük sizsiniz. yeter ki saçmalama artık biz fenerbahçenin en büyük olduğunu kabul edelim olmadı sende kes sesini, jübileni yap, bitsin bu işkence.
2-3 sene önce özellikle sık sık ağız dalaşına girdiğim fenerbahçe taraftarlarından farklı olmayan yazar. üniversite 1 deyken fenerbahçeli arkadaşlar ile tartışırdık.
-en büyük fener oğlum anlayın artık
+biz size hep yeniliyoruz zaten yalan değil bu ama neye göre en büyük?
-en azından sizden büyüğüz sizi yeniyoruz
+iyi de pendik de sizi yenmişti, o sizden büyük mü yani
-o bir kere oldu
+takımları büyük yapan galibiyet sayıları mıdır peki? biz türkiye' nin en başarılı kulubüyüz var mı itirazın?
-iyi ki bir uefa kupanız var
+evet var. siz de yok ama
böyle uzar giderdi bu. araya bir '2biz 40 yıl yenilmeyen manchester' ı yendik cümlesi eklenirdi bazen. ben de cevap olarak ''iyi de biz onları eledik'' derdim. sonrasında şampiyonlar ligi çeyrek finalini getirdiler önüme.
-biz inter' i bile yenip çeyrek final oyandık
+iyi de biz yarı final oynamıştık.
-o başkaydı oğlum şampiyonlar ligi değildi o
+tamam o zaman biz de çeyrek final oynadık. hatta bizim zamanımızda 2 gruplu sistem vardı. yani 2 gruptan da çıktık biz
-biz grupta en fazla puan alan türk takımıyız ama
+sence hangisi daha büyük başarı
-bizimkisi
+?????
ee burda bitiyordu haliyle tartışma. işte bu konuşmalardaki kısa çizgidir ( - )dir esat dergi.
-en büyük fener oğlum anlayın artık
+biz size hep yeniliyoruz zaten yalan değil bu ama neye göre en büyük?
-en azından sizden büyüğüz sizi yeniyoruz
+iyi de pendik de sizi yenmişti, o sizden büyük mü yani
-o bir kere oldu
+takımları büyük yapan galibiyet sayıları mıdır peki? biz türkiye' nin en başarılı kulubüyüz var mı itirazın?
-iyi ki bir uefa kupanız var
+evet var. siz de yok ama
böyle uzar giderdi bu. araya bir '2biz 40 yıl yenilmeyen manchester' ı yendik cümlesi eklenirdi bazen. ben de cevap olarak ''iyi de biz onları eledik'' derdim. sonrasında şampiyonlar ligi çeyrek finalini getirdiler önüme.
-biz inter' i bile yenip çeyrek final oyandık
+iyi de biz yarı final oynamıştık.
-o başkaydı oğlum şampiyonlar ligi değildi o
+tamam o zaman biz de çeyrek final oynadık. hatta bizim zamanımızda 2 gruplu sistem vardı. yani 2 gruptan da çıktık biz
-biz grupta en fazla puan alan türk takımıyız ama
+sence hangisi daha büyük başarı
-bizimkisi
+?????
ee burda bitiyordu haliyle tartışma. işte bu konuşmalardaki kısa çizgidir ( - )dir esat dergi.
fenerbahçe şakşakçısı bir yazardır. nedendir bilinmez gürcan bilgiç gibi fenerbahçenin haklarını gayet savunan bir yazara sahip spor x bu holigan adamı da kadrosunda barındırır. sporx ten soğuma, tıklamama, okumama nedenidir.
son yazısı olan ''fenerbahçe eyfyallayöküll! patladı!'' ile benim ve muhtemelen okuyan tüm fenerbahçe taraftarının içinde bir şeyleri harekete geçiren, takdir edilmesi gereken yazardır.
not: fenerbahçeli olmayanlar yazıyı anlamayı beklemesinler.
not: fenerbahçeli olmayanlar yazıyı anlamayı beklemesinler.
Dün tarihli olarak sporx.com'da yer alan "Fenerbahçe Eyfyallayöküll! Patladı!" isimli yazısı okunası yazardır. Futboldan anlıyorum diye geçinen ama bunları anlayamayanları ithaf edilmiştir.
[http://www.sporx.com/deta...&yazar=35&go=8135]
[http://www.sporx.com/deta...&yazar=35&go=8135]
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar