bugün
- komşuya kahveye gitmek8
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak11
- manifest4
- kızlar naber7
- yağmurcu neden akpli8
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- nervio hamferdi10
- mod geldi mod geldi4
- erdal beşikçioğlu15
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız3
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- gammazların göze batması2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık15
- sinem dedetaş10
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- yanlış ata oynamak3
- bacanak3
- borsa4
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- çay içen kız13
- smallville'deki konuk oyuncular6
- arıların biraz mallaşmış olması4
- ateizm3
- galatasaray10
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri4
- isana3
- iş hayatı4
- en son gelen mesaj2
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ali vefa10
- ütü13
- günün şarkısı2
- yazıp yazıp silmek2
- anın fotoğrafı14
- bir şeyler söyle5
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- en tehlikeli insan tipleri3
- uludağ sözlük çeteleri9
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- en boktan on yıl7
- duyulan en ilginç isim5
- yunanistan29
- oralet içen erkek5
fransa yapımı animasyon filmidir. kendi halinde yaşayan ayı ernest in diş doktorluğu öğrenciliğindeki ufak fare celestine le yollarının kesişmesiyle başlar hikaye. algımıza yerleşmiş yargılar ve sistem üzerine ince eleştiriler barındıran gösterim tekniğiyle de oldukça sade bir film ama yine de izledikten sonra yüzünüzde o meşhur kocaman gülümseme beliriveriyor.
çok tatlış** bir fransız animasyon filmi. o kadar sanatsal bir çizim tekniği kullanılmış ki izlerken sanki olaylar bir resim defterinde geçiyormuş hissine kapılıyosunuz. sıradışı çizim tekniği olan animasyonlara oldum olası bayılmışımdır zaten**, bu güzelim tekniğe bir de içinde arkadaşlık, dostluk, sevgi, aşk gibi örülü; güzel mesajlar da barındıran, içinizi ısıtan bir senaryo eklenince film gerçekten çok keyifli oluyor. film bittiğinde ağzınızda bıraktığı o güzel tatla, finaldeki şarkıyla birlikte siz de ernest ve celestine'in yerine mutlu oluyosunuz*.
izleyin izlettirin efendim. tabi ki dublajlı izleyin. filmleri altyazılı animasyonları dublajlı izliyoruz, unutmayalım unutanlara hatırlatalım. 8/101
izleyin izlettirin efendim. tabi ki dublajlı izleyin. filmleri altyazılı animasyonları dublajlı izliyoruz, unutmayalım unutanlara hatırlatalım. 8/101
2012 fransız yapımı animasyon oldukça başarılı animasyon filmidir.
Cesar en iyi film ödülü almış olan film aynı zamanda tatlı grafik ve çizgilere sahip bunun yanında oldukça güzel sosyal ve psikolojik mesajlar barındırıyor. Müzikleri de sevimli ve güzel uzun kafın kısası izlenmesi gereken animasyon filmlerden.
Replik: "celestine, sen bu dünyada yalnız olamazsın çünkü çok iyi bir ressamsın."
Cesar en iyi film ödülü almış olan film aynı zamanda tatlı grafik ve çizgilere sahip bunun yanında oldukça güzel sosyal ve psikolojik mesajlar barındırıyor. Müzikleri de sevimli ve güzel uzun kafın kısası izlenmesi gereken animasyon filmlerden.
Replik: "celestine, sen bu dünyada yalnız olamazsın çünkü çok iyi bir ressamsın."
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar