bugün
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının kombinleri19
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek8
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- velvet10
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması11
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı59
- slavko vincic15
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- 1 saatte 10 bira içmek7
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması12
- playstation 13
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- nervio9
- true hanın gazabı9
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması5
- domuz eti3
- yarrrrraaaak3
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- ben sana vurgunum2
- ammmcıkkkk2
- özgünlüğün faydasız olması3
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- yazarların adına başlık açılması3
- bana yalan söylediler2
- cv ye uludağ sözlük yazarı yazmak3
- tememda kenka nalaka10
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- tarla bellemek3
- bimden tatlı almak2
- bugün sözlük b k gibi3
- bilgi içerikli entry girmeyen siktirsin gitsin3
- silinmesi gereken yazar varsa buyurun4
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği2
- çekirgeler2
- true vs tuvalet terliği3
- dune6
- çingeneyle sevişmek6
- istanbul un çok pahalı olması7
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- ölmekteki arkadaşın web geçmişini silmeni istemesi2
- üç cisim problemi4
- sapık yazarı silmeyen moderasyon3
- sözlükte flörtleşmek3
- vurgun yemek2
- bursa2
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin7
- bir yıldız duruyordu aniden hareket edip gitti5
- 2026 dünya kupası24
biraz beyninizi zorlayın gençler diyendir.*
#4241845 entrysi ile gereken ayarı vermiş galatasaraylı yazar.
fenerbahçe'ye ve taraftarına şerefsiz diyeni yücelten, keşke ..... deseydi diyerek de yaptığı aymazlığı katmerleştiren yazar. üzüntüsünü, heyecanını, sıkıntısını elbette ki anlayışla karşılarım. hatta hakaret hariç her yazısına farklı cenahta olsam da beni gülümsettiği için artı oyumu bile çakarım; ama dolaylı yoldan yazdıkları ve hakareti bence önce kendi camiasına hakarettir. 1907'den beri süregelen bu rekabetin altından daha çok sular akacaktır ve akmıştır. ama yarın birgün kendi çocuğu futbol yüzünden arkadaşını döverse ve çoluğunu çocuğunu hastaneden ya da karakoldan toplarsa bilsin ki müsebbibi bu yazdığı entrylerin toplamı olan kendisidir. yine de fenerbahçeli bir yazar arkadaşı olarak naçizane şekilde üzülmemesini salık veririm kendisine.
(bkz: #4208836) arda turan'ın küfür etmesini savunduğu gibi "keşke hepiniz şerefsizsiniz deseydi" diyen taraftar.
keşkelerle hayat geçmiyor be dostum. it ürüyor, kervan yürüyor.
keşkelerle hayat geçmiyor be dostum. it ürüyor, kervan yürüyor.
fazla heyecanlı bir genç arkadaş, halbuki kadıköy'de bir fb-gs maçı izlese tüm gazı alınır ya neyse...
(bkz: 3 ihtimalli adam)
sözlükteki eksi oyların verilme şekli aptalca olduğundan eksi oylamayı kafasına takmaması gereken yazar. kötü oylananlarına bakmasın renkdaşım, ben aylardır aynısını yapıyorum, rahatım.
çok güzel klarnet çalan, inanılmaz biçimde clive owen' i andıran, ali sami yen' de omuz omuza tezahurat yapılası iyi bir yazar.
sonuna ki bağlacı getirildiğinde, en çok eski olan anlamını kazanan kelime. *
edit: genç enesler huzursuz.
edit: genç enesler huzursuz.
10 numero insan. love you enes love you !!!
uludag sozluk hamachi ile fifa08 oynuyoruz zirvesinde finalde kaybettiğim ama 5 dakika önceki maçta rövanşı aldığım maç. kendisi motivasyonunu kaybettiğini söylüyor. demek ki şampiyon olmamak lazımmş. *
uludag sozluk hamachi ile fifa08 oynuyoruz zirvesi nin namağlup şampiyonu. kendisini kutluyoruz.
uludagsozluk hamachi ile fifa08 oynuyoruz zirvesinde daha ilk turdan şahsımı eleyen yazar. allah'tan reva mı bu? beşinci nesil hep böyle, gözü kara bu gençlerin*. güzel oyunu ve renkli kişiliğiyle şimdiden sempatimi kazanmıştır enes, ayrıca tıpkı benim gibi sıkı bir oyuncu.
genelde zeki ve zıpır çocuklara konulmuş isimdir. bu ismi kaldıramadıkları söylenir.
ortalıkta bir tane bile uslu enes yoktur.
ortalıkta bir tane bile uslu enes yoktur.
size zayıflıklarını gösterecek kadar kendini yakın görüyorsa şanslısınız demektir.
isyankar rapci. ondaki özgüven tüm dünyaya yeterdi.
bazı yönlerden kaderimizin ortak yazıldığı bu özel insanla, sosyopsikoloji gibi yine ortak bir payede buluştuk.
isyankar rapci. ondaki özgüven tüm dünyaya yeterdi.
bazı yönlerden kaderimizin ortak yazıldığı bu özel insanla, sosyopsikoloji gibi yine ortak bir payede buluştuk.
son derece sağlam geyikler yapabileceğiniz, oldukça kaliteli bir mizah anlayışı olan yazar arkadaşım. herkesin msn listesinde bulunması gereken şahsiyet.
kelime manası olarak neşeli insan, sevilen insan manalarına da geldiği söylenir.
türkiye'de cok popüler olmayan, arapca bir isim. 'cana yakin' anlamina gelir. bu ismi tasiyanlar da* cana yakin, sevimli olurlar. cok iyi börek actiklari rivayet edilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar