bugün
- sözlüğün en azgın yazarı11
- doğum günün kutlu olsun bik bik9
- imamoğlu'nun amedsporu desteklemesi17
- anın görüntüsü19
- true yu dövecek yazarlar14
- ulan ne yakışıklı adamsın dedi bakkalcı11
- tek yumrukla bayıltırım dediğiniz yazarlar11
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi12
- kafakoparan dede9
- 16 mart 2025 fenerbahçe samsunspor maçı10
- canik belediyesi'nin çocouklara yaptığı jest13
- sağlıkçıyla evlenmek14
- mert hakan yandaş22
- yaren leylek18
- 0 0 716
- yüksek enflasyon17
- 0 0 7 yetkili olsun kampanyası10
- 007 abiyi rahat bırakın sitemi9
- 4 yıldır bir kızı unutamamak13
- iett hezarfeni8
- bir erkeğin en büyük hayali14
- seninle merso almak için çabalayacağım diyen kız19
- 0 0 7 abimizin vasiyetname yazması19
- bugünde merso alamadan uyumak19
- sahurdayız uludağ sözlük28
- sözlük ölmüş20
- iyi geceler11
- en sevmediğiniz ülkeler8
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- ilgi hastası kadın18
- sevilen kamyon arkası sözleri11
- martin eden9
- v a m p i r o v9
- victor osimhen14
- aykolik ve gülşen benzerliği12
- 14 mart 2025 gözaltına alınmam rezaleti62
- malum şahsı cimere şikayet etmek8
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi51
- adana8
- fenerbahçe18
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü14
- ramazan günü sokakta sigara içen insan17
- teravihte sarımsak deryası kokan insan14
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- kedili komşuya gitmemek11
- araba'nın komple masraf olması13
- 23 mart sonrası iktidarın bulacağı yeni gündemler17
- şinasi yurtsever8
- 50 cc lik motosiklet almak9
- pişi ve vişne reçeli8

entry'ler (1820)
faşist güruhun ağzından saçacağı pis salyaları saçacağından mütevellit, faşist piçler için yasaklanması gereken eylem.
büyük kürt siyasetçi. yürekli kadın.
katıksız ibnelerin değiştiremeyeceği tek gerçek bu.
katıksız ibnelerin değiştiremeyeceği tek gerçek bu.
13 haziran 2011 sabahına daha güzel uyanma sebebi olacak bu adam, adamın sözlük tanımı, adamın hası.
ama benim işbu entryi yazma sebebim bu mutluluğumu paylaşma isteğim değil, "sinema yönetmeni iken iyiydi, radikalde de takip ederdim hatta tv programlarını bile izlerdim ama siyasete atılmasıydı iyiydi yea" diyen beyin fakirleri ve zeka yoksunu faşistler. bu güruhun sırrı abiyi hangi duyu organlarıyla takip ettiklerini öğrenmek istiyor ve kullandıkları kimyasal uyuşturucu maddeleri de bilahare merak ediyorum.
yani benim güzel annem; bu adama kin kusacaksanız, bok atmaya çalışacaksanız hiç yapmayın, tutmaz. kendi kendinizi yıpratırsınız. ama öyle bir bok yiyecekseniz de erkek gibi yapın, delikanlı gibi. "önceden iyiyi yeaa" diyerek değil.
ama benim işbu entryi yazma sebebim bu mutluluğumu paylaşma isteğim değil, "sinema yönetmeni iken iyiydi, radikalde de takip ederdim hatta tv programlarını bile izlerdim ama siyasete atılmasıydı iyiydi yea" diyen beyin fakirleri ve zeka yoksunu faşistler. bu güruhun sırrı abiyi hangi duyu organlarıyla takip ettiklerini öğrenmek istiyor ve kullandıkları kimyasal uyuşturucu maddeleri de bilahare merak ediyorum.
yani benim güzel annem; bu adama kin kusacaksanız, bok atmaya çalışacaksanız hiç yapmayın, tutmaz. kendi kendinizi yıpratırsınız. ama öyle bir bok yiyecekseniz de erkek gibi yapın, delikanlı gibi. "önceden iyiyi yeaa" diyerek değil.
anaları kürtler tarafından deforme edilen ergen yavrucakların sözlüğe kustukları kinin doğal sonucu.
götünden element üreten türk bölücülerinin ortaya attıkları nur topu gibi bir element daha.
(bkz: yapma çocuğum yapma evladım)
(bkz: yapma çocuğum yapma evladım)
oksijen tüketimini hat safhaya çıkarıp, beyin fonksiyonlarında sıkıntı yaşayan ergenlerin sayısını yukarı yukarııı en yukarıya taşımak.
- baba baba babacığım... ben götümden bir argüman ürettim ve espri yapcam..
+ aman diyim :( yapma çocuğum yapma evladım !
- başlık açmaya başladık bile hahahahaha
+ aman diyim :( yapma çocuğum yapma evladım !
- başlık açmaya başladık bile hahahahaha
bugünlerde gündeme taşınması ve dillendirilmesi elzem olan slogan.
faşist yavrucaklara inat !
faşist yavrucaklara inat !
uludağ sözlük yazarı aynı zihniyetteki güruhun açtığı başlıklardan hareketle bambaşka olduğuna kanaat getirdiğim hede hodo.
(bkz: bambaşkaymışsınız)
(bkz: bambaşkaymışsınız)
her bakımdan özürlü oldukları ayan beyan ortada olan insan yavrularının, * oturma organlarını kullanarak ortaya attıkları tespit. halbuki mini minnacık da olsa o beyinlerini bi kullanabilseler, ah bi kullanabilseler herşey güllük olacak, gülüstanlık olacak.
girdiği entrylere şöyle kaba taslak bi baktım da milyonlarca nüfusu olan bir halka kıyısından köşesinden kulplar takarak orgazm olan bir ergen yavrucak olduğunu farkettim.
üşenmedim bu kafaya ulaşmak için ne kullandığını da ciddi ciddi merak ettim. yok bazen ben de dünyanın derdinden gamından kurtulmak istiyordum da formülü bir türlü tutturamıyordum. onun için şeyettiydim.
üşenmedim bu kafaya ulaşmak için ne kullandığını da ciddi ciddi merak ettim. yok bazen ben de dünyanın derdinden gamından kurtulmak istiyordum da formülü bir türlü tutturamıyordum. onun için şeyettiydim.
gerizekalı başlık üretmekten başka bir boka yaramayan ergen sürüsünün son nanesi. bu kadar salak argümanlar kullanarak başlık açmak için akraba evliliği ürünü olmak da gerekmiyor demek ki !
en normal türk'lerin bile diyarbakır cezaevinde analarından emdikleri süt burunlarından getirilen binlerce kürdü görmezden gelmesiyle yakından ilişkilidir belki.
ya da yakılan binlerce kürt köyüyle birlikte büyükşehirlerin varoşlarına sistemli olarak hapsedilen milyonlarca kürdün görmezden gelinmesiyle ilintili olabilir.
ve ya faili meçhul cinayetlere kurban giden, asit kuyularından kemikleri çıkarılan binlerce kürt söz konusu olduğunda üç maymunu oynayan türklerle belki yakından alakalıdır.
bi de,
(bkz: en normal kürt)
(bkz: hassiktir diyorum)
ya da yakılan binlerce kürt köyüyle birlikte büyükşehirlerin varoşlarına sistemli olarak hapsedilen milyonlarca kürdün görmezden gelinmesiyle ilintili olabilir.
ve ya faili meçhul cinayetlere kurban giden, asit kuyularından kemikleri çıkarılan binlerce kürt söz konusu olduğunda üç maymunu oynayan türklerle belki yakından alakalıdır.
bi de,
(bkz: en normal kürt)
(bkz: hassiktir diyorum)
"kürt diye bir şey yoktur ! onlar aslında dağ türkleridir" gibi deli saçması çıkarımlar yapılmaz, genç dimağların beyni sulandırılmazdı.
diyarbakır cezaevinde kimseler işkence görmezdi.
hiç bir insan evladına bok yedirilmezdi.
kimseye bellerine kadar dolu olan lağım çukurlarında banyolar yaptırılmazdı.
hiç bir insan evladına bok yedirilmezdi.
kimseye bellerine kadar dolu olan lağım çukurlarında banyolar yaptırılmazdı.
cumhuriyet döneminden beri süregelen asimilasyon politikaları olmazdı.
içlerindeki ırkçılık zehrini kusacak mekanlar konusunda sıkıntı yaşayan gerzek hamdi sürüsü başka halklara kıyısından köşesinden kulplar takarak, kendilerini süte batırıp batırıp çıkarırlardı.
hayata 1-0, 2-0 hatta bazen 3-0 hükmen mağlup başlamaktır, hezimete hüsrana komşu olmak, hayal kırıklıklarının başkentinde ikamet etmektir.
o yüzden naçizane tavsiyem bu insan yavrularıyla fazla maytap geçilmemesi ve onların en normal şekillerde topluma kazandırılması konusunda adımlar atılmasıdır. yani benim güzel annem, cimbomlu olanlara çok yüklenmeyin, zaten onlara karşı aşırı bi yüklenme var.
bi de;
(bkz: dostum aslan falan demişsin ama bildiğin kedi bu)
(bkz: kedidir kedi)
o yüzden naçizane tavsiyem bu insan yavrularıyla fazla maytap geçilmemesi ve onların en normal şekillerde topluma kazandırılması konusunda adımlar atılmasıdır. yani benim güzel annem, cimbomlu olanlara çok yüklenmeyin, zaten onlara karşı aşırı bi yüklenme var.
bi de;
(bkz: dostum aslan falan demişsin ama bildiğin kedi bu)
(bkz: kedidir kedi)
fenerbahçeli futbolcular o gün * öyle canla başla oynamışlardır ki, maç sonunda alınan tuhaf yenilgiye rağmen 50 bine yakın taraftar stattan çıkmamış ve takımlarını ayakta alkışlamıştır.
kazanmak olsun
kaybetmek olsun
savaşmazsan
yazıklar olsun !
kazanmak olsun
kaybetmek olsun
savaşmazsan
yazıklar olsun !