bugün

eyvallah abi, seninde..

peşin edit : kendimi tutamadım, neapim.
cuma günü, usta aktör, rahmetli sadri alışık' ı, 15. ci ölüm yıldönümünde yad edicek, sol frameyi felç edicek yazardır.
hoşsohbet, dost yazar.
sözlükte herhangi bir entrysine ya da başlığına rastladığımda tebessüm ettiğim yazardır. her şey gönlünce olsun dost.
(#11119719)

ellerine sağlık.
yeşilçam aşığıdır sanırsam. *
bi' süredir sol freyme yeşil çam dikmektedir. boy boy yeşil çam her yer. o çamlar boy boy... şaka lan şaka.*
bugünkü entyrlerinde kendini sadri alışık filmlerine adamış yazardır.* *
(#11097186)

beğenimi kazanmış yazar.
an itibariyle, çaylaklığa erişen yazar. keşke sebebinide bilseydim. hayır sırf sadri alışık günü düzenledim diyeyse, dahada gelmem zaten.
(#11513769) vermişsin ayarı.
hakkımdaki düşünceleri ile beni mutlu etmiş nesildaşım. felsefeyle alakası sebebiyle ayrıca bir takip etme hissi uyandıran yazar.
kandil mesajıyla özel mesaj kutusunu parlatan yazar.teşekkürler ve hayırlı kandiller efendim.
attığı kandil mesajı sebebiyle, kendisini birinin fake hesabı sandım. ama değil sanırım, senin de kutlu olsun kandilin..
kandil mesajı yollayarak beni unutmadığını gösteren yazar. **
attığı kandil mesajıyla kendimi bayram şekeri reklamlarındaki yaşlı çift gibi hissedip hüzne gark oldum .
kandiliniz hayırlı olsun. bir mesajla gönülleri bir birine bağlayan insandır.
nezaket örneği sergileyerek kandilimi kutlamış yazardır. allah kendisinden razı olsun.
düşüncesiyle gönülleri fethetmiş babacan yazardır. kandil mesajı için ayrıca müteşekkirim. * *
(#11853679) tebrik ediyoruz kendisini.
pek bir düşünceli yazar.*
"hö?" diye bir tepki vermeme neden olan, sonrasında algılayabildiğim bir mesaj atan yazar. ne kadar baba olmasam da, teşekkürler kendisine.
düşünceli yazar. teşekkürler (baba olmasamda).
babalar günü mesajı ile beni gülümseten, mükemmel osmanlı türkçesi ile kendine hayran bırakan yazar.
Gelen kutuma hoş bir babalar günü mesajı bırakan saygıdeğer şahsiyet. Sağolsun varolsun efendim.
© copyright 2005 - 2026