bugün
- tai lung24
- abberline4
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- diamond bosphorus20
- nickten isim tahmini yapmak28
- kavga etmekten korkan erkek7
- en sevilen su markası7
- ne olacak bu ülkenin hali4
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı7
- server'ın naneyi yemesi5
- habire1263
- habire12 adamdır37
- yunan adaları5
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası2
- tememda kenka nalaka15
- kirazın kilosunun 150 tl olması7
- izmirli kızların verici olması28
- yokuş aşağı yuvarlanmak3
- kan sırası4
- robot moderatör4
- ipkis efendi2
- aldığınız en ilginç iltifat5
- insan kaynakları5
- sözlük kızlarının kombinleri23
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- bir bankta akşama kadar oturmak3
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- az yakar diye dizel araba alan memur2
- otosan p1003
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- sssilvermist19
- iş bulamamak5
- ben geldim naneler13
- fil8
- almanlarin orduya guvensizligi3
- mutlu ama uzak olsun4
- kaplan7
- ismet gurbuz 20242
- yan diomande2
- kartal6
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- tas kafa traşlı hırt sorunu4
- aslan8
- claudian clouds kadındır12
- çok konuşan kedi2
- timsah5
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- cilgincapkin12
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- besim tibuk2
özel mesajla facebook fan page reklamı yapan yazar. amaç ne lan ? http://www.webpagescreens...760510-122011115813pm.png
biraz geç olmuş olsada iyi yıllar dediğim bol entryli yazarımızdır.
yeni yılımı kutluma güzelliğinde bulunmuş nadide yazar.
nick altım o kadar boş ki, ancak 13 gün sonra yeni yıl temennisini okuyabildiğim yazar. umarım yeni yılı keyifli geçiyordur.
(bkz: ejderham in ikramları)
nesildaşım biraz sıcak kanlı geldi . e bi de ejderhamın ikramları nı unutmamak gerek.
bana yahşi cazibenin bu haftaki bölümünde olacakları itina ile anlatan yazar *
sayesinde kalmadı hiç bi heyecanı. yardımseverdir kendileri.
sayesinde kalmadı hiç bi heyecanı. yardımseverdir kendileri.
çocukluğunda itfaiyeci, ilk gençliğinde astronom ve fizikçi olmak isteyen yazar. hiçbirisini başaramamıştır. amatör itfaiyecilik yapmamakla beraber fizik ve astronomi ile olan bağını hep korumuştur. arada itfaiyecilere tatlı yaptırıp götürdüğü rivayet olunur. siz siz olun, astronomi-fizik okuyup matematik öğretmenliği mi yapacaksın, boşver diyen abilere ablalara kanmayın. nasa'ya kadar yolu var arzu edenin ya da cern'e. şimdi başka işlerle meşgul.
seri katillere karşı ilgisi olduğundan ilgimi çeken yazar.
kaliteli yazılarını bunca zaman farketmediğime üzüldüğüm, bugün farkettiğime sevindiğim yazar.
bugün sözlüğümüzü başlıkları ile şenlendiren yazar. *
(#10661119) ile doğrusunu yapmış ve takdirimi kazanmış yazar. helal olsun kendisine.
tehammül gösteremeyenler için belirtmek gerekir ki, trabzon'dan ya da bir biliminsanı olan adem solak'tan nefret etmek için sadece o göze sahip olmak lazım. ejderham nefreti değil anlamayı öneriyor , anlayana.
(#10695918) takdir edilesi.
modaratör olma yolunda ilerleyen cem uzan gibi konusan yazardır. umarım olur.
buradan destekleyen ve desteklemeyen tum dostlarina tesekkur eder, bazı insanlar ömür boyu büyümez, e biz de dadı değiliz ki büyütelim.
sözlükte eşelenen bebe. kendi adına kampanya filan başlatıyor, bişeyler bişeyler...
sevgililer günümü kutlamış yazar. sağol varol. bu arada gözlerimin rengini nerden bildiği de merak konusu. biliyorsa tabi.
sevgililer günümü kutlamış yazar. sağolsun da cam açalım mı falan demesi beni biraz tedirgin etti. ejderham nickli adamdan korkacan aga.
not: bu entrydeki olaylar hayal ürünüdür, kurmacadır, taşak mevzudur. ejderham mod olsun!
not: bu entrydeki olaylar hayal ürünüdür, kurmacadır, taşak mevzudur. ejderham mod olsun!
sevgililer günümü kutlamış yazar. mesajın çoklu yolladan gönderilmiş olma ihtimali yüksektir.
erkek erkeğe de sevgililer günü kutlarmış, evet. *
erkek erkeğe de sevgililer günü kutlarmış, evet. *
18.03.2011 tarihinde, sözlüğün sol kısmını felc'e uğratıcak, ele geçirecek yazardır.
Sağlık, mutluluk ve bol kazancı yaşayacağınız bir hafta sizin olsun! Hayırlı günler, gününüz ve haftanız aydın olsun! dileklerini sunan, yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar