bugün
- okulda felsefe dersinin kaldırılması6
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- bizim çocuklar'a alternatif slogan önerileri2
- kimseyle tanışamamak3
- yuzırların süper güçleri11
- yks'ye 30 saniye geç kalan öğrenci2
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak5
- ankara4
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı2
- enteresan beddualar9
- telegram vs whatsapp3
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- didem soydan2
- seni hayata bağlayan şey8
- türkiye a milli futbol takımı15
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı5
- ona bir cümle bırak2
- arkadaşlar bakar mısınız4
- dövmesi olan yazarlar6
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- ankara mı istanbul mu9
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- nervio'nun kedi kumu5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- erkeklerin akılsızlıkları9
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- köyde gece tuvalete gitmek5
- berberlere zam gelmesi7
- treni kaçırmak5
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- platonik aşk5
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- 13 seçim kaybetmedim7
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- siz yazın ben yatıyorum3
- sevgilisini paylaşan adam3
- vurduran erkek davranışları3
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- gavat bir insan olmak3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- nasılsınız2
one piecete whitebeard olarak bilinen korsan.
dünyanın en güclü adamı.
artık hasta ve yaslı bir adam olsa bile zamanında gold rogerla eşit seviyede dövüşüp hayatta kalmayı başarmıştır.
hasta ve yaslı hali bile marinelerin tir tir titremesine neden olacak kadar güclüdür.
roger ve edward gencken ne kadar güclülerdi acaba?
bütün tayfasını ailesi olarak görür. hepsi ogullarıdır.
birini kurtarmak icin bütün dunyaya savas acabilir.
acmıstır da.
sonucta olanlar ise spoiler olarak bile verilmemeli.
dünyanın en güclü adamı.
artık hasta ve yaslı bir adam olsa bile zamanında gold rogerla eşit seviyede dövüşüp hayatta kalmayı başarmıştır.
hasta ve yaslı hali bile marinelerin tir tir titremesine neden olacak kadar güclüdür.
roger ve edward gencken ne kadar güclülerdi acaba?
bütün tayfasını ailesi olarak görür. hepsi ogullarıdır.
birini kurtarmak icin bütün dunyaya savas acabilir.
acmıstır da.
sonucta olanlar ise spoiler olarak bile verilmemeli.
One piece anime/manga serisinde bir karakterdir. Namı diğer beyaz sakal olarak bilinir. beyaz sakal korsanlarının kaptanı, dünyanın en güçlü adamı ve yonkou'lardan biridir. Dev gibi bir adamdır ama artık yaşlanmıştır. Çok fazla sayıda gemisi vardır ve yeni dünya sularında özgürce dolaşır dünya hükümeti ondan çok korkmaktadır. Tayfasına çok önem verir ve onları oğulları olarak görür, tayfası da ona baba der. Gura Gura No Mi şeytan meyvesini yemiş ve deprem yapma güçü kazanmıştır.
o kadar delikanlıdır ki ; red haired shanks gelip buna "ace i , blackbeard ın peşinden yollamışın. geri çağır ace i , blackbeard çok tehlikeli adamdır." dediğinde
gıkını çıkartamaz. "sen bana karışamazsın!" edebiyatı yapar red haire.
o zaman anlamayız burdaki delikanlılık faktörünü. o bölümden bikaç yüz bölüm sonra anlarız olayı.
idam sehpasının üzerindeki ace in gözlerinden flashback olarak geçince çözeriz olayı.
ace i gönderen zaten edward newgate değildir. ace kendi başına coşmuş gitmiştir blackbeard ın peşinden. ve hatta newgate "gitme evladım , eleman çok güçlü olabilir" tarzında birşeyler söylemiştir.
o kadar delikanlıdır ki idam sehpasındaki ace e tüm dünyanın gözü önünde "blackbeard ın peşinden seni ben yolladım" der. ölenlerin ve çıkan yıkımın tüm sorumluluğunu üstüne alır...
--spoiler--
nitekim ace in bu hamlesinin başlattığı olaylar zinciri sonucunda ölmüştür.
--spoiler--
gıkını çıkartamaz. "sen bana karışamazsın!" edebiyatı yapar red haire.
o zaman anlamayız burdaki delikanlılık faktörünü. o bölümden bikaç yüz bölüm sonra anlarız olayı.
idam sehpasının üzerindeki ace in gözlerinden flashback olarak geçince çözeriz olayı.
ace i gönderen zaten edward newgate değildir. ace kendi başına coşmuş gitmiştir blackbeard ın peşinden. ve hatta newgate "gitme evladım , eleman çok güçlü olabilir" tarzında birşeyler söylemiştir.
o kadar delikanlıdır ki idam sehpasındaki ace e tüm dünyanın gözü önünde "blackbeard ın peşinden seni ben yolladım" der. ölenlerin ve çıkan yıkımın tüm sorumluluğunu üstüne alır...
--spoiler--
nitekim ace in bu hamlesinin başlattığı olaylar zinciri sonucunda ölmüştür.
--spoiler--
one piece'in aynı anda hem kadir inanır hem de kadir savun'udur. hatta belki biraz da hulusi kentmen. shirohige olayı yüzünden*.
one piece'in en etkileyici karakteridir anime'nin baba figürüdür.
son yayınlanan bölümde* bir kez daha hassiktir çektirmiştir izleyenlere. hani "ya tamam adam süper, über deniyor da bi numarasını göremedik" diyen şüpheci arkadaşlara bile ayarı vermiştir.
sevdanın son vuruşunu yapmıştır resmen.
sevdanın son vuruşunu yapmıştır resmen.
one piece evrenindeki en güçlü adam gura gura meyvesine sahiptir. dünyayı yok edebilecek güçte olduğu söyleniyor.
one piece de gelmiş geçmiş en güçlü adamdır.
--spoiler--
vücudundaki kılıç yaralarının sayısı 267 dir, silah yaralarının sayısı 152 dir ve 46 kere top ile vurulmuştur. bunlara rağmen bütün korsanlık hayatı boyunca hiç bir zaman kaçarken sırtından bir yara izi edinmemiştir.
--spoiler--
https://www.youtube.com/watch?v=rUycXzDFbD0
--spoiler--
vücudundaki kılıç yaralarının sayısı 267 dir, silah yaralarının sayısı 152 dir ve 46 kere top ile vurulmuştur. bunlara rağmen bütün korsanlık hayatı boyunca hiç bir zaman kaçarken sırtından bir yara izi edinmemiştir.
--spoiler--
https://www.youtube.com/watch?v=rUycXzDFbD0
Delikanlı adamdır ama acaip alkoliktir hatta istediği zaman istediği kadar içmenin ona bir etkide bulunmayacağını düşünür. Ayrıca korsanlar tarafından One Piece'i bulmaya en yakın kişi olarak bilinir. Malesef öldü...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar