bugün
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi19
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle30
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim11
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak7
- penis deliğinden içeri giren kene7
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir15
- avrupanın en güzel dilleri4
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması5
- üst kattaki komşunun topuk sesi4
- ktç nerede lan5
- gül gibi kız olma kriterleri7
- chp'nin en kötü genel başkanı6
- en gey özelliğiniz8
- nervionun kedisi6
- göt deliği yalatmak11
- özgür özel'in sızmış fotoğrafı4
- gelmiş geçmiş en iyi stoper7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba22
- çirkin bakınca sapık yakışıklı bakınca çapkın4
- yıllar sonra ulaşan arkadaş2
- john wayne gacy2
- günü gününe uymamak4
- üniversite hayatı5
- evlilik masrafları14
- erkeklerin giderek kadınsı olması6
- italyanca2
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- uysaljakobenin nerede olması3
- ilk buluşmada sakso çekmeye yeltenen kız3
- ferdi zeyrek2
- uzak mesafe ilişkisi6
- özkan yalım2
- uludağ sözlük yapay zeka moderatör prompt'u15
- en son ne yediniz9
- amedspor2
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz10
- yazar alımları kapatılsın önerisi7
- sevgiliyle bir hafta geçirmek5
- mourinho'nun türkiye'yi aihm'ye şikayet etmesi6
- uludağ sözlük üyelerine hanımefendilik dersi3
- mühürsüz oylar geçersiz sayılsaydı3
- istanbulamamak2
- vincenzo italiano3
- gece gölgenin rahatı vs rte nin saraydaki rahatı2
- sssilvermist17
- ankara echoes5
- enayimiknatisii5
- selahattin demirtaş9
- ak it2
- krizi atlattık5
renault'nun çift kavramalı otomatik şanzıman sistemi.
http://www.youtube.com/watch?v=nc_dCPu59v4
benzeri için; vw (bkz: dsg)
http://www.youtube.com/watch?v=nc_dCPu59v4
benzeri için; vw (bkz: dsg)
videosunu izlediğimiz halde volandan çıkan çift sıra dişli sisteminin, difrensiyele aktarımda ne kazandırdığını anlayamadığımız sistem.
Adamlar yapmışsa elbet bi bildikleri vardır da aştı beni...
kesintisiz geçiş sağlıyormuş vites aralarında ama hala % 17 lik yakıt tasarrufunu anlayamadım ben...
neyse otomatik araba almıyoruz nasılsa, ama takdir ettim çalışmış adamlar bravo...
Adamlar yapmışsa elbet bi bildikleri vardır da aştı beni...
kesintisiz geçiş sağlıyormuş vites aralarında ama hala % 17 lik yakıt tasarrufunu anlayamadım ben...
neyse otomatik araba almıyoruz nasılsa, ama takdir ettim çalışmış adamlar bravo...
http://www.renaultedc.com/ sitesinden daha ayrıntılı bilgi edinebileceğimiz şanzımandır.
renault firmasının çift kavramalı otomatik şanzımanıdır. powershift, 7g ve dsg şanzımanlı araçlar da kullandım. edc çok yumuşak ve hızlı geçişler sağlıyor fakat kickdown yapıldığında ve kalkışta saçmalayabiliyor. vites geçişleri biraz daha loose tarzda. en iyi tepkileri dsg'de aldığımı söyleyebilirim. eğer mercedes' e binemiyorsanız yani 7g veya 8g şanzıman kullanma imkanınız olmazsa en iyisi şimdilik dsg gibi duruyor.
150.000 km’de başı götü dağıtan şanzıman.
Piyasa 150.000 üstü satılık otomatik fluence’larla doludur. Test sürüşünde “vites kutusunu kontrol ettiriniz” arızası çıkar. Araç sahibine bak böyleyken böyle edc beyni değişmesi lazım 5.000 lira. En kötü 1000 lira da işçilik alsalar bu arabanın 6.000 lira masrafı var. Fiyattan düşersen anlaşalım denir. Satıcı yaa onda bişey yok arada oluyo öyle 8 Aydır o şekilde biniyorum der. Sizi alsatçılıkla itham eder.
Haliyle o haliyle araba alınmaz. 2 gün sonra beyin iyice cortlar. Satıcı arabayı sanayiye çektirir. Tüm ustalar bayramdan sonra gel der. Eli boş gözü yaş oturur yavşak.
Piyasa 150.000 üstü satılık otomatik fluence’larla doludur. Test sürüşünde “vites kutusunu kontrol ettiriniz” arızası çıkar. Araç sahibine bak böyleyken böyle edc beyni değişmesi lazım 5.000 lira. En kötü 1000 lira da işçilik alsalar bu arabanın 6.000 lira masrafı var. Fiyattan düşersen anlaşalım denir. Satıcı yaa onda bişey yok arada oluyo öyle 8 Aydır o şekilde biniyorum der. Sizi alsatçılıkla itham eder.
Haliyle o haliyle araba alınmaz. 2 gün sonra beyin iyice cortlar. Satıcı arabayı sanayiye çektirir. Tüm ustalar bayramdan sonra gel der. Eli boş gözü yaş oturur yavşak.
güncel Önemli Başlıklar