bugün

/49
tam bir sinan akcil fani olan bi bayan yazardir efenim.
Hala yaşıyor mu bu ya ? Yazarmis.
köpek taci ile sikişmiş azgın peridir.
ne 9 yaşı, ne 9 yaşııı

taaam 39 yaşındaaa

yani sinandan 6 yaş büyüüük

sinan buna tombul abla diyor diye yapıyor tüm bunlarıııı.

belgelerle gel banaaaaaa.
perihanın yakın arkadaşı , çok severim kendisini .
Hayvanlarla cinsel birliktelik yaşadığı söylenen peri. Ayıp lan ayıp insan olun kalp kırmayın!
Doğum günümü kutladığı için bence çok iyi biri. Sinan akçıl onun bokunu yesin o justin Bieberlara layık.
sinan akçıl ayrılmış lan .
Gözü aydın yazardır.

Duydun mu sinan ebruyu banlamış canım, sana şahane bir doğum günü hediyesi değil mi.
(bkz: kim kardashian/#27039696)

ağır kezodur.
Natalieflyyn in feykidir natalieflyyn da benim feykimdir. Pembis kirpi de natalienin feyki.

Hepimizi silin amk.
Bence dudu peri sinan Akçıl'ın ta kendisi. Akıl oyunları yaparak kendisini gündemde tutmaya çalışıyor. Ama yemezler.
sihirli annem filmindeki betüş ve eda'nın annesidir.
kendisini pek tanımam sinan akçıl hayranıymıs galiba.
kusura bakmayın muzik zevkiniz 0 mıs.sinan akçıl kim yaa.
ptt 1. lig forveti ismi gibi.
nasıl ki sinan akçıl müziğin itinayla ırzına geçiyor, kendisi de itinayla formatın ırzına geçmektedir.
ergen troll. ıslak tuvalet terliğine basınca hissedilen o gıcık hissi bunun nickini görünce hissediyorum.
söylediklerine bakmayın, 17 - 20 yaşındadır. sırf trollemek için sinan akçıl hayranlığı yapıyor. nickini de trollük yapmak için özel olarak seçmiş.
(bkz: boş işler müdürü) ayrıca taci yi aldatmıştır.
bana ozelden attığı mesajla
sinan akçılla,serdar ortac,kenan dogulu ve ebru gundesin kariyerini karsılastıran yazar.
(#27069806)

Kahkaha attıran. Yarıldım amk ahahaha.

Edit: 3 eksi gelmesi lazımdı ilginçççç.
tacinin sonunu hazırlayan kadın.
Eskiden izledigim filmdi hep kötülük büyüleri yaparken perihana yakalanırdı sonra tuhaf tuhaf cezalar alırdı.
Doğum günü hediyesi olarak şişme sinan akçıl alacağım yazar. Kullandıkça beni hatırlasın.
bugün doğum günü imiş. Yazmış o kadar doğum günüm diye kutlayan yok.
Mutlu yıllar diliyoruz kendisine, hoşgelmiş bu arada bi aralar yoktu sanki.
Doğum gunuyse kutlu olsun ama kaziklaniyor da olabiliriz.
© copyright 2005 - 2026