bugün
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle41
- yazlıkçı teyzeler3
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak13
- ispanyolca seviyesini bir cümle ile belli etmek2
- nikol paşinyan'ın seçim videoları2
- masumiyet körlüğü5
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- gece yıldızları izlemek5
- bebe aspirin in tadını çok ama çok özlemek2
- sözlüğe yeni gelmiş numarası yapan eski yazar4
- nasıl bir kadınla evlenilmeli7
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- pokemon crystal2
- dünyanın sonu3
- soul calibur2
- leonard cohen2
- uysaljakoben23
- ıssız adaya düşmek3
- kendini dinlemek5
- michael jackson's moonwalker2
- faizin olduğu yerde bereket olmaz5
- katatespizartmasi9
- memelerde estetik algısının dönüşümü5
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- özgür özel mallığı6
- sizleri seviyorum çiçeklerim6
- evlilik masrafları17
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf6
- kadınların aradığı erkek modeli11
- blok33
- mokv geldi mi8
- penis deliğinden içeri giren kene10
- gitme isteği3
- aşkın matematiği3
- murat soner2
- karton toplayan prenses ve yedi penisler7
- aleyna tilki3
- arda güler5
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- sucsuz yere hapis yatmak4
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak8
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması9
- rümeysa eker6
- 5 haziran 2026 san marino bangladeş maçı5
- köpeklerde doğurganlık yaşı biter mi3
- mavi saçlı kız3
- göt deliği yalatmak11
- gül gibi kız olma kriterleri9
guzel yaziyor. sozlukte o kadar anti kahraman varken bence iclerindeki en kalitelisi. basliginin altini okuyunca yaptigi ironilerileri ciddiye alanlarin oldugunu gorup uzuldumm entryleri beni cok gulduruyor. guzel elestirileri var.
(bkz: yolcu yolunda gerek)*
ilgiyle takip ettiğim çılgın yazar. *
yaşı küçük yazar. stevemcqueen tarzı entryler yazma çabasında. oysa bilmiyor ki küfürlü konuşmak bu sitede sadece ona tanınan bir hak. ayrıca din konusundan prim yapmaya çalışan, '' ben sizin babanızım ben ne dersem o olur '' anlamına gelen entryleri yazma çabasında bulunan sözlükçü. kendisini ulu ve bilge insan kabul ettirmek istemektedir, becerememektedir. yazmayı beceremeyen sözlükçü.
dini kullanarak şöhret yakalamaya çalışan yeni cenereyşın yazar. ateist imajı verip inançlarla toschak geçtiğini sanmakta...
seks-şeytan-din üçgeninde olan şahıs.
halbuki peynir-karpuz-ekmek üçgeninde olsaydı güzel olurdu.
halbuki peynir-karpuz-ekmek üçgeninde olsaydı güzel olurdu.
bir takım kızların ezikliği; bazı kadınların mallığı; inançsızların gereksizliği gibi konulara sıkça kafa yoran yazar.
çok pis kategorize ediyor... evet.
çok pis kategorize ediyor... evet.
az önce keşfettiğim yazar, aslında sözlüğe pek girmem ama artık takip ettiğim kişi olacaktır. ekşisözlükteki eyco ve peder zickler nicki yazarların karışımı bir tarzı var. sosyolojik olayları bile anlatırken mizahı elden bırakmayan bir kişilik tıpkı "aa bu öğretmen iyi ders anlatıyor" dediğimiz ve sevdiğimiz saydığımız öğretmen gibidir. olayları mahalle ağzıyla anlatırken akademisler gibi bizi sıkmaz, anlatmak istediği olguyu ya da görüşü muhattabın yüzüne vurur. sen çok yaşa emi diyerek, öptüğümdür.
güldüren yazar.
kendisini http://www.ankarakampus.com dan tanıdığım ve tanıdığıma pişman olduğum kendini * allah ve peygamber le eş tutan insanlara onlar benim kulum deme cesaretini bile kendinde bulan ankarakampus.com dan 50 kere kovulmasına rağmen foruma sülük gibi yapışmış tek amacı dikkat çekmek olan allahsız uludağ sözluk yazarı..
(bkz: allah herkese akıl fikir versin)
(bkz: allah herkese akıl fikir versin)
daga cıkma zamanı gelmis sahsiyetsiz .
(#bir doktorun yapması gerekeni yapmışlardır. helal olsun.)
(#bir doktorun yapması gerekeni yapmışlardır. helal olsun.)
facebook alemine dalmış ve burda kimliğini ifşa etmiş yazar. bi de adam edecekmiş bizi, kaç kişiyi adam ettin lan sen.bi de ilk entrysi tkp miydi neydi ordan anlamam lazımdı ne olduğunu neyse artık verdim notumu.
onu sözlükten uzak tutacak güzel bir türbanlıya rastlamasını diledigim namus bekçisi.
vermek- bakire- kaşar- bakire kız- namuslu kız terimleriyle kafasını bozmuş olan yazardır. ne diyelim; kelime dağarcığını geliştirmesi dileğiyle...
(bkz: tdk sözlük)
(bkz: tdk sözlük)
sanırsam kukuyla yeni tanışmış yazar, hayatta başarılar diliyorum.
Şu sıralarda bir takım sözde yada gerçek hadisleri konu edinip dini tabuları yıkma görevi üstlenmiş yazar.Katıksız bir dincinin diliyle yazdığı ironimtraklar tarafımızca izlenmektedir.Yeni bir yaklaşımdır bu, desteklemekteyiz...
saçma bir mizah anlayışına sahip. ama oylamalara bakılırsa açtığı başlıkları komik bulanlar da var. gülünecek yerlere işaret koysa biz de o çok ince esprileri anlasak.
(bkz: universiteyi bakire bitirebilen kiz/#2810071) * başlığında - ki tahminimce başlığı da kendileri açtı- eline hiç kız eli değmediğini itiraf etmiş yazardır.
hiç mi otobüse binmedin, para falan uzatmadın demeden edemicam. ya da demeyebilen biri olamayacağım.
(ebiliti kullanıyım istedim. Şık oluyor da)
hiç mi otobüse binmedin, para falan uzatmadın demeden edemicam. ya da demeyebilen biri olamayacağım.
(ebiliti kullanıyım istedim. Şık oluyor da)
yaraka bir bu iki .
#2810653 nolu entrysi ile anlaşılıyorki bakire olmayan kız namussuzdur onun için..
cevresindeki insanlarin "imansizliklari/ateistlikleri/kötülükleri...." ile dertlenmek yerine kendi isine bakmasini tavsiye ettigim yazar.
sözlüğün cubbeli ahmet hocası. sözlüğü fetva verme yeri gibi kullanıyor mübarek(!) insan.
(bkz: legend returned)
hayatım boyunca hep arenelarda, ateş hatlarında yani kısacası reality şovlarında gizli çekim yapan kameranın yakaladığı yobaz hocaların ağzından dökülen lafları sözlüğe taşıyan yazar. beni hayretler içinde bırakan yazardır aynı zamanda.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar