bugün

judge dredd filminin yeniden çevrimi. dredd rolünde bu sefer stallone yerine karl urban oynayacak.
rob schneider'ın ferguson karakteri ve assante'ın rico'sunun yerine neler göreceğiz bilinmez ama yapmayacaktınız bunu hacılar.
fragmanı yayınlanmıştır.

http://www.youtube.com/watch?v=PifvRiHVSCY
Fragmanıyla merakı şaha kaldıran, sonu yeni total recall'a benzememesi umulan bilim-kurgu, aksiyon filmi.
Judge dredd'i yeniden görmek güzel olacak.
kesinlikle beklentilerin altında bir filmdir, türkiyede vizyona girip girmediğini bilmiyorum lâkin gidip paranızı vermeyin, konu falan bir nebze güzel de kalite yerlerde.
torrent'e düşmesini beklediğim film. fragmanından iyi bir film olduğu zaten belli.

izlediğim en sağlam distopya filmlerinden biri. izlemeyenler kesin izlesin özellikle benim gibi bilim kurgu hastaları. 8/10.
şaka gibi bir film. jöle kıvamında su var.
olması gereken doğrusu vermesi gereken gerilimi veremeyen film. silah da güzelmiş he. bir yerlerden hatırlıyor gibiyim.
izlenilesi bilim kurgu filmidir kendisi. hani yargıçlar öpüşmedi sarışının içinde kaldım ama yinede 10 üzerinde 6.8 hakediyor.
film aşırı derecede (ç)alıntı ve aşırı derecede esinlenilmiş(?) durmaktadır... holivuddaki abilerimizin ilk vukuatı değildir tabi bu... filmin ham ve orjinal hali için (bkz: serbuan maut)
Ülkemizde aşırı underrated olmuş, Aksiyon ve bilim-kurgu severlerin mutlaka izlemesi gereken film. Senaryo olarak serbuan maut= raid Redemption'a ana çerçevede çok benzese de film sırasında bu neredeyse hiç aklınıza gelmiyor.

ilk 15-20 dakikasını izleyin sonra istemezseniz devam etmeyin diyor ve yanaklarınızı mıncırıyorum.
iyi işlenmiş akıcı ve güzel film.

yalnız sarışın yargıç da iyiymiş erik gibi kütür kütür.
FPSoyunları tadında 2012 yapımı film. hani bazen insan eve gelince "şöyle kafa dağıtmalık bir film izleyeyim" gibi bir cümle kurar ya tam böyle bir film işte. Aksiyon hiç dinmediği için kendisine bağlıyor, hikayesi ortalama olsa da gore sahneler ve görüntü efektleri kalitesini arttıyor.
Karl urban role tam oturmuş bu filmde.
eski klasiği yakalayan, hatta bazı noktalarda geçen nadir filmlerden biridir.

(bkz: distopik)
aynı zamanda bir p*rn* yıldızı.
© copyright 2005 - 2026